Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 30/7

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 30/7

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα και να αποφύγετε τις αντιθέσεις και τις προστριβές στον εργασιακό σας χώρο, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα  είναι με το μέρος σας. Τα οικονομικά σας δεν θα έχουν καμία μεταβολή προς το παρόν. Στα αισθηματικά σας η ένταση εξακολουθεί να υπάρχει μέσα στη σχέση σας. Φροντίστε να είστε σαφείς στα λόγια σας αλά και στις πράξεις. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πιο φιλόδοξοι από εσάς θα αναζητήσετε συνεργασίες με άτομα τα οποία θα μπορέσουν να στηρίξουν τις επιδιώξεις σας ή και να σας δώσουν σημαντική ώθηση απέναντι στον ανταγωνισμό που αντιμετωπίζετε. Στα οικονομικά σας μερικοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις ή και διακανονισμούς για παλαιά χρέη. Συναισθηματικά, φροντίστε να είστε όσο μπορείτε διπλωμάτες, για να μην αισθανθείτε ανασφάλεια και να μην γίνεται υπερβολικά πιεστικοί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκτός από την διπλωματία και την αποφασιστικότητα σας θα χρειαστεί ένας καλός σχεδιασμός , σε ότι αφορά την πραγματοποίηση των στόχων σας. Στα οικονομικά σας, μπορεί να νιώθετε κάπως άνετα τώρα, θα πρέπει να αντισταθείτε στην τάση σας για επιπόλαια έξοδα. Συναισθηματικά, οι δυσκολίες που πιθανόν να προκύψουν στη σχέση σας, οφείλονται αποκλειστικά σε θέματα του χαρακτήρα σας και της προσωπικότητά σας. Οι νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν και θα μπείτε στο παιχνίδι της περιπέτειας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προτού αντιδράσετε σε ότι δεν σας αρέσει στην δουλειά σας καλό είναι να δείτε και πιθανά δικά σας λάθη. Οι εξελίξεις πάνω στα θέματα στον εργασιακό σας χώρο, σας είναι λίγο πολύ γνωστά και καλό θα είναι να προετοιμαστείτε για να τις αντιμετωπίσετε ή να τις εκμεταλλευτείτε. Συναισθηματικά, η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα στου Ιχθύες, σας κάνει πιο ευάλωτους σε όσους από εσάς δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις διαθέσεις απέναντι στο ταίρι  ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε το άγχος, να επηρεάσει τη διάθεση, την υγεία και την δημιουργικότητά σας. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν ώστε να πετύχετε τους στόχους σας. Ασχοληθείτε ψύχραιμα με τα οικονομικά σας προβλήματα τα οποία δεν είναι και λίγα. Συναισθηματικά οι εκπλήξεις θα είναι ευχάριστες και καλοδεχούμενες που θα λάβετε από τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα είστε πιο δεκτικοί στα βέλη του έρωτα τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί  στην δουλειά ιδιαίτερα με τις επαφές σας με άτομα επιρροής. Καλό  είναι τώρα να ενεργήσετε υπομονετικά και όχι βιαστικά. Δύσκολα θα είναι τα πράγματα σε ότι αφορά τα οικονομικά σας, αφού σας βγαίνουν ξαφνικά έξοδα. Στα αισθηματικά σας, θα αντιμετωπίσετε μία περίεργη συμπεριφορά και στάση του/της συντρόφου σας.

ΖΥΓΟΣ

Τώρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις οικογενειακές και οικιακές ευθύνες. Αν φροντίσετε  για τις συναισθηματικές ανάγκες των δικών σας όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να χειριστείτε τα θέματα που αφορούν το σπίτι και την ασφάλεια καθώς και κάποια οικονομικά θέματα. Είναι περίοδος σκληρής δουλειάς αλλά προσπαθήστε να βάλετε κάποια όρια σε ότι αφορά το χρόνο ου θα πρέπει να αφιερώστε στο σπίτι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι απαραίτητο να ξοδέψετε κάποιο χρόνο για να δείτε τι είναι αυτό που θέλετε να κάνετε για την επαγγελματική σας εξέλιξη. Ρίξτε στην άκρη όλα τα περιττά μπαγκάζια που έχετε συγκεντρώσει μέχρι τώρα και αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν για ένα νέο ξεκίνημα. Είναι σημαντικό να ισορροπήσετε ανάμεσα στην καριέρα και στην προσωπική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το πεντάγωνο Ουρανού – Σελήνης, θα σας δοθεί η ευκαιρία να έρθετε σε επαφή περισσότερο με τις συναισθηματικές καταστάσεις που είχατε απωθήσει το τελευταίο διάστημα. Ίσως να παραπονιέστε για το ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η σχέση σας ή να νιώσετε απογοήτευση για εσάς και τον/την σύντροφό σας. Αυτό που συμβαίνει όμως είναι ότι αποκτάτε συνείδηση των συναισθηματικών αναγκών που θα πρέπει να τις εκφράσετε ώστε έτσι να εμπλουτίσετε την αισθηματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αν έχετε δημιουργικά ενδιαφέροντα αυτή είναι η στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας. Το χάρισμά σας έχει φθάσει στα ύψη κι έτσι είναι θέμα να ποντάρετε και να πιστέψετε στον εαυτός  σας. Μην κρύβετε το φως σας, σκεφτείτε θετικά και έχετε την πεποίθηση ότι θα νικήσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα έχετε πολλές προκλήσεις στην δουλειά τώρα μέχρι εσείς να μπορέσετε να οργανωθείτε. Από εσάς εξαρτάται να θέσετε τα όρια με το πώς οι άλλοι μπορούν να κάνουν χρήση του χρόνου σας. Συναισθηματικά όσο είστε σε μακροπρόθεσμη σχέση, θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα, γιατί θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές. Για τους ελεύθερους τα φλερτ καλά κρατούν!

ΙΧΘΥΣ

Ίσως να υπάρχει έντονο συναίσθημα απογοήτευσης, αλλά αντικαθίσταται από μία διαύγεια σκέψης που έχει να κάνει με τους στόχους σας. Παρόλο που τώρα μπορεί να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους σας για τους οποίους αγωνισθήκατε σκληρά, θα δείτε ότι δεν θα σας φέρουν ικανοποίηση. Συναισθηματικά, είναι καλή εποχή για να κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για  μία δημιουργική εξέλιξη και ανάπτυξη στην αισθηματική σας ζωή.