Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 29/11

Τα ζώδια για σήμερα 29/11

Τα ζώδια για σήμερα 29/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 29/11 ξεκινά με τον Κριό..Να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα τα οικονομικά σας, γιατί θα περάσουν μεν χρήματα από τα χέρια σας αλλά εύκολα μπορεί να χαθούν από αλόγιστα έξοδα. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσετε εντάσεις. Ο λόγος εδώ είναι η αδιαφορία που θα εισπράξει ο/η σύντροφός σας στο γεγονός ότι δεν σας ενδιαφέρει η ασφάλεια και υλικές ανέσεις μέσα στην σχέση. Καθώς σήμερα δεν είστε πρόθυμοι να στερηθείτε την ελευθερία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα σας δοθεί η ευκαιρία σήμερα να εκφράσετε στους συνεργάτες σας τα δημιουργικά σας ταλέντα και να βρείτε την ικανοποίηση που χρειάζεστε. Αφού σας δίνεται η ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας και να αφήσετε το σημάδι σας πάνω στους άλλους. Μπορείτε με την αίσθηση του χιούμορ  να χαλαρώσετε τις εντάσεις των προηγούμενων ημερών στην σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μία ημέρα σκληρής δουλειάς αλλά και αποδοτικότητας σας περιμένει σήμερα. Με αποτέλεσμα να εισπράξετε την εκτίμηση και την αναγνώριση των προσπαθειών σας από τους ανωτέρους σας ή τους συνεργάτες σας. Ο/Η σύντροφός σας εκτιμά τον χαρακτήρα σας, αλλά πρέπει να βάλετε κάποια όρια, διαφορετικά θα κάνετε όλη την δουλειά εσείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τώρα τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν, μέσα από ένα μεγάλο κύκλο επαφών. Κάποιοι σύμβουλοι ή άτομα από το εξωτερικό μπορεί να σας προσφέρουν μία νέα προοπτική σχετικά με τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορείτε βέβαια να γίνετε σήμερα ή δύναμη ανανέωσης μέσα στην σχέση σας.

ΛΕΩΝ

Να προσέξετε σήμερα την εύθικτη περηφάνια σας, ειδικά στον εργασιακό σας χώρο. Για αυτό προσπαθήστε να αποφύγετε συγκρούσεις βασισμένες σε επίδειξη αξιοπρέπειας. Αντίθετα στο κοινωνικό σας περιβάλλον μπορεί να γίνετε το κέντρο της προσοχής χάρη στην παιχνιδιάρικη  διάθεσή σας να δημιουργήσετε  μία ευχάριστη ατμόσφαιρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία ιδανική ημέρα για να κλείσετε δουλειές και επενδύσετε σε επαφές ακόμη και με το εξωτερικό Είναι η κατάλληλη ημέρα για να αρχίσετε να κινείστε και να εκφράσετε τις ιδέες σε μία μεγάλη ποικιλία ανθρώπων οι οποίοι θα σας εξασφαλίσουν την επαγγελματική και την οικονομική σας ασφάλεια. Η πνευματική ανάγκη σας για επαφή με τον/την σύντροφό σας είναι το κύριο μέλημα σας σήμερα.

ΖΥΓΟΣ

Καλά θα ήταν σήμερα να αποφύγετε τις σκληρές επαγγελματικές τακτικές, γιατί μπορεί εύκολα  να πληγωθείτε, ειδικά αν νιώσετε ότι σας απορρίπτουν ή μπορεί να κλονιστεί η σταθερή οικονομική σας κατάσταση. Επίσης καλό θα ήταν να κρατήσετε μία αποστασιοποιημένη στάση στην σχέση σας σήμερα, και μία μεγαλύτερη αδιαφορία προς την ανάγκη σας για συνεχή επιβεβαίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή είναι μία ημέρα μεγάλης αισιοδοξίας και αίσθηση ελευθερίας. Θα νιώσετε ότι χρειάζεται να βγείτε και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που σας εμπνέουν σε ψυχικό και πνευματικό επίπεδο. Αν ο/η σύντροφός σας ενθαρρύνει αυτή σας την αναζήτηση ελευθερία και της γνώσης που αποζητάτε σχετικά με την σχέσης σας, τότε θα δεθείτε ακόμη περισσότερο. Σε αυτή σας την αναζήτηση υπάρχει  έντονα ή πιθανότητα να γνωρίσετε ένα τέτοιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πιθανόν σήμερα να έχετε προβλήματα απόψεων με τους συνεργάτες σας ή τους εργοδότες σας. Θα νομίσουν από την συμπεριφορά σας ότι είστε υπεροπτικοί και ότι εσείς πιστεύετε ότι θα μπορούσατε να καταφέρετε καλύτερα από αυτούς. Ίσως θα ήταν καλύτερα να ηρεμήσετε περισσότερο για να απολαύσετε τους καρπούς των δικών σας προσπαθειών. Να προσέξετε γιατί μπορεί να έχετε πρόβλημα στο να είστε αυθόρμητοι και φυσικοί μέσα στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα την δυσκολία προσέγγισης ατόμων στο εργασιακό σας περιβάλλον, γιατί εσείς θα έχετε ένα αμυντικό σύστημα οπού εσείς νομίζετε ότι σας προστατεύει από το να εμπλέκεστε πολύ προσωπικά σε θέματα που αφορούν την δουλειά σας. Είναι σημαντικό να ισορροπήσετε ανάμεσα σήμερα στα επαγγελματικά και στην σχέση σας, ή στην οικογένειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρίση θα περάσετε στην σχέση σας σήμερα. Θα υπάρξει απογοήτευση από τον/την σύντροφό σας ότι δεν τον/την βάζετε σε ένα βάθρο. Εάν όμως ξεκαθαρίσετε τους δικούς σας στόχους τα σχετικά με την προσωπικότητά σας, θα μπορέσετε να χαλαρώσετε την πίεση για την εκπλήρωση απραγματοποίητων προσδοκιών.

ΙΧΘΥΣ

Μπορεί να είστε πιεστικοί σήμερα, αλλά πιθανόν να έχετε την τάση να αποπαίρνετε τους άλλους. Προσέξτε γιατί θα παρουσιάσετε ένα φανατισμό στο να πείσετε τους άλλους για το τι είναι σωστό και το τι λάθος. Ίσως γιατί βλέπετε τον εαυτό σας σαν πολεμιστή της δικαιοσύνης. Αυτό επίσης θα σας φέρει σε κουραστικές συγκρούσεις και διαφωνίες με τους ανωτέρους σας. Η σχέση σας θα μπορούσε να βελτιωθεί ή να αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις εάν παραδεχθείτε κάποια λάθη σας.