Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/5

ΚΡΙΟΣ

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα και η ανάπτυξη όσον αφορά το σπίτι, έχουν προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες αυτό το διάστημα. Παρόλα αυτά ίσως να έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στην καριέρα σας και ίσως ακόμη και την ευκαιρία να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Μία επιπλέον συναισθηματική ενέργεια σας δίνει την δύναμη να μπορέσετε να υποστηρίξετε εκείνους με τους οποίους συνεργάζεστε αυτή την εποχή.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι καθιερωμένες επαγγελματικές συνεργασίες μπορεί να μην λειτουργούν τόσος καλά τώρα, καθώς μπορεί να έχετε κουραστεί και βαρεθεί την παλιά εργασία. Απρόβλεπτε και απότομες διακοπές συνεργάτες τώρα, δεν ευνοούνται οι δεσμεύσεις καθώς υπάρχουν πολλά απρόβλεπτα στην ατμόσφαιρα. Νέα πρόσωπα και νέα ενδιαφέροντα μπορούν να σας ξαναδώσουν έμπνευση. Προβλήματα στις προσωπικές σας σχέσεις μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή από τα επαγγελματικά αυτή την περίοδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχει σημασία να οργανώσετε τον χρόνο σας τώρα, με ένα αποδοτικότερο τρόπο. Θα προκύψουν κάποια προβλήματα ιδιαίτερα στον τομέα της επικοινωνίας. Αν νιώσετε αβέβαιοι για τις πνευματικές σας ικανότητες ή αισθανθείτε ότι δεν έχετε τις απαραίτητες γνώσεις για να κάνετε αυτό που θέλετε, τότε θα πρέπει να κάνετε ότι χρειάζεται για να βελτιωθείτε. Χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας – υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να εξετάσετε την πορεία της καριέρας σας, έχοντας στο νου σας μακροπρόθεσμα σχέδια. Δείξτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματά σας – η δύναμη των ενστίκτων είναι σε κορύφωση αυτή την περίοδο και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχθείτε κάθε πρόκληση. Παρόλα αυτά τα ενδιαφέροντά σας τώρα βρίσκονται έξω από την επαγγελματική σας σφαίρα. Τώρα θα ασχοληθείτε περισσότερο με τα αισθηματικά και τα οικογενειακά σας θέματα.

ΛΕΩΝ

Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με ισχυρούς κοινωνικούς θεσμούς. Θα πρέπει  να ξεκαθαρίσετε κάποια νομικά ή οικονομικά θέματα με τις αρχές. Δεν βγαίνει τίποτα με τον να αντιμάχεστε με οργανισμούς ή ανθρώπους που είναι πιο ισχυροί από εσάς. Είναι η στιγμή να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας ασφάλεια και την οικονομική σας αυτονομία. Στα αισθηματικά , θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και τα συναισθηματικά εμπόδια της σχέσης σας. Τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πρόκληση να φανερώσετε τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος για βελτίωση των σχέσεων μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας, παρόλο που ίσως να υπάρξουν κάποια προβλήματα και παρεξηγήσεις. Θα πρέπει να κάνετε προσπάθειες για να αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση όταν προσεγγίζετε τους άλλους. Αν  έχετε την υπομονή  να ακούτε τους άλλους ή να μπορέσετε να διευκρινίσετε τα διάφορα θέματα, τότε θα μπορέσετε να γίνετε περισσότερο κατανοητοί! Τόσο με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας, όσο και με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε τώρα να ανοίξετε πόρτες που μέχρι τώρα ήταν κλειστές θα πρέπει να λειτουργήσετε με διπλωματία και να ξεπεράσετε την αδεξιότητα και την συστολή όταν συναλλάσσεστε. Η αίσθηση τους γούστου και του ύφους μπορεί να γίνουν τα κλειδιά για την πολυπόθητη βελτίωση της κοινωνικής σας κατάστασης. Συναισθηματικά, είναι καλύτερα να τα καταφέρετε με ότι έχετε από το να ποθείτε πράγματα που σε τελική ανάλυση σε θα σας ικανοποιήσουν πραγματικά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν κάποια ξαφνικά γεγονότα σας αναγκάσουν να μετατοπίσετε την επαγγελματική σας έμφαση σε κάτι άλλο, θα πρέπει να τα υποδεχτείτε με «ανοιχτές αγκάλες», παρόλο που ίσως να υπάρξει μία περίοδος ανασφάλειας, Η δουλειά ή η εκπαίδευση μπορεί να απαιτήσει μία περίοδο μακριά από το σπίτι. Αυτό θα κάνει τα πράγματα ακόμη τα πράγματα πιο συναρπαστικά. Είναι πολύ πιθανό επίσης θέματα σχετικά με δεσμούς και την οικογένεια είναι σε μία ρευστή κατάσταση τώρα. Πρέπει να επιβάλλετε την συναισθηματική σας ανεξαρτησία, ξεκόβοντας από συναισθηματικούς δεσμούς οι οποίοι πλέον σας είναι άχρηστοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μεγάλα ανοίγματα και η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας τιμωρήσουν πολύ σκληρά. Αν έχετε χτίσε ένα κάστρο από ελπίδες στην άμμο θα τις παρασύρει το κύμα μπορεί να σας στοιχίσει ακριβά. Ανέφικτες υποθέσεις μπορούν να δοθούν αλλά καμιά να μην κρατηθείς. Ίσως ακόμη να προκύψουν προβλήματα με το νόμο, με την εφορία τώρα και θα πρέπει να φτάσετε σε συμβιβασμό σχετικά με τις απαιτήσεις τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την στιγμή μπορεί να αντλήσετε μεγαλύτερη ευτυχία εγκαταλείποντας τις κακοτοπιές και το ανακάτεμα των επιχειρήσεων και πιθανόν το ενδιαφέρον σας τώρα να εστιάζεται περισσότερο στην ιδιωτική απ’ ότι στην δημόσια ζωή σας. Μπορεί να υπάρξει αύξηση των συναλλαγών σας με τις δημόσιες υπηρεσίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει πολύ λίγος φόβος τώρα για ρίσκα και πολύ ενέργεια για να τα καταφέρετε μόνοι σας. Αυτή είναι εξαιρετική περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν αλλαγές και ανανέωση. Καθώς και μία μεγάλη πιθανότητα ταξιδιού για αυτό το σκοπό Στα αισθηματικά σας θα κάθεστε σε αναμμένα κάρβουνα και θα είστε κάπως προκλητικοί.

ΙΧΘΥΣ

Πιθανόν να νιώσετε μεγάλη οικονομική πίεση. Το γεγονός είναι, ότι βρίσκεστε σε μία νέα φάση σε ότι αφορά τα οικονομικά σας. Υπάρχουν όμως πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματά σα και πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση, ειδικά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμός και τις περικοπές των εξόδων. Επίσης θα αντιμετωπίσετε και κάποιες συναισθηματικές πιέσεις, γεγονός που θα σας ρίξει κάπως την αυτοπεποίθηση.