Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 28/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Σήμερα θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια. Στα επαγγελματικά σας θα μπορέσετε να πετύχετε του στόχους σας, βελτιώνοντας τις επικοινωνιακές σας σχέσεις με του συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας. Στα οικονομικά σας θα σας απασχολήσουν κάποια έκτακτα οικογενειακά έξοδα. Αισθηματικά, για τους δεσμευμένους τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσετε με τον/την σύντροφό σας για την πορεία της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε επικοινωνία με ένα άτομο από το παρελθόν.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για να βελτιώσετε την επαγγελματική και κοινωνική σας ζωή. Οικονομικά θα σας αγχώσουν κάποια έκτακτα έξοδα. Αισθηματικά, όσοι από εσάς είστε δεσμευμένοι , προσπαθήστε να κάνετε μία ουσιαστική συζήτηση με το ταίρια, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις από κοινού για τα προβλήματα της σχέσης σας. Οι ελεύθεροι θα απολαύσετε τα φλερτ και τις νέες γνωριμίες, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα έχουν.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Προσπαθήστε να μην πιέζετε καταστάσεις και με υπομονή θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους. Ευνοούντα τα νέα επαγγελματικά ξεκινήματα και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν άνοδο. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα πρέπει να αποφύγετε την  κτητικότητα και τις εκρήξεις ζήλιας. Οι ελεύθεροι  η γοητείας θα συμβάλει ώστε να μπορέσει να σας προσεγγίσεις ένα πολύ ενδιαφέρον πρόσωπο.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Θα πρέπει να αποφύγετε σήμερα τις εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, εξαιτίας  της τάσης για έπαρση και εγωκεντρισμό. Οικονομικά, καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε τις παρορμητικές κινήσεις και αυθόρμητες αποφάσεις, για τις οποίες θα μετανιώσετε αργότερα. Αισθηματικά οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε όμορφες και παθιασμένες στιγμές με το ταίρι σας, αν εσείς αποφύγετε τις εντάσεις και τα ξεσπάσματα χωρίς ιδιαίτερη αιτία. Οι ελεύθεροι ευνοείστε τώρα στο να διεκδικήσετε το πρόσωπο που ενδιαφέρει!

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στην καλύτερη τους φάση και όλα τα σχέδια σας, τώρα θα μπορέσουν να υλοποιηθούν. Τα οικονομικά σας χρειάζονται λίγη προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σας. Αισθηματικά, αφήστε τα προβλήματα και το άγχος της καθημερινότητας και απολαύστε τις όμορφες στιγμές που θα σας προσφέρει ο/η σύντροφός σας. Οι ελεύθεροι κάντε τις κινήσεις που πρέπει προς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και θα δικαιωθείτε!

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε συζητήσεις που θα κάνετε με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Κυρίως δεν θα πρέπει να αποκαλύψετε σε κανένας τα σχέδια και τις ιδέες σας, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να τις εκμεταλλευτούν. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τις άσκοπες σπατάλες γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις να καλύψετε. Αισθηματικά, ασχοληθείτε περισσότερο με τον/την σύντροφό σας και αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας.   Οι ελεύθεροι θα περιμένετε θετικές εξελίξεις από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Μην παρεκκλίνετε από τα επαγγελματικά σας σχέδια γιατί πολύ σύντομα θα φτάσετε στην επιτυχία.  Καλό θα είναι όμως στα οικονομικά σας να μην κάνετε ανοίγματα. Αισθηματικά, μιλήστε με το ταίρι σας, για να σας λυθούν όλες οι απορίες σχετικά με την συμπεριφορά του/της απέναντί σας. Οι ελεύθεροι  έχετε μεγάλη πιθανότητα να έχετε να ευχάριστη συνάντηση με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αρπάξτε την  ευκαιρία!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η ημέρα σας θα είναι με πολύ άγχος, εξαιτίας των πολλών επαγγελματικών και οικονομικών υποχρεώσεων και εκκρεμοτήτων  από το παρελθόν.  Ηρεμήστε, και οργανωθείτε και θα τα καταφέρετε. Δεν ευνοούνται τώρα οι νέες συμφωνίες και τα νέα ξεκινήματα. Αισθηματικά, η σχέση σας πηγαίνει αρκετά καλά αυτή την περίοδο, απλά γιατί οι βάσεις που έχετε βάλει είναι σταθερές. Για τους ελεύθερους κάπου εκεί έξω βρίσκεται ο δικός σας άνθρωπος! Αναζητήστε τον!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τώρα θα μπορέσετε  να αλλάξετε τα δεδομένα που υπήρχαν μέχρι τώρα σας ενοχλούσαν στη δουλειά σας. Τα οικονομικά θα αρχίσουν να βελτιώνονται, γι’ αυτό θα πρέπει να μείνετε σταθεροί στο πρόγραμμά σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη παλαιές εκκρεμότητες. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να βελτιώσετε την σχέση σας με τον/την σύντροφό σας, γιατί το έχετε και οι δυο ανάγκη. Οι ελεύθεροι με την γοητείας θα κατακτήσεις τους ερωτικούς σας στόχους.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Κρατήστε τα χαρτιά σας κλειστά τα οποία έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά σας σχέδια.  Σήμερα καλείστε περισσότερο να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν οφειλές και γραφειοκρατικές υποθέσεις. Αισθηματικά,  τα προβλήματα της καθημερινότητας, τόσο τα δικά σας όσο και του/της συντρόφου σας, θα προκαλέσουν εκνευρισμός και εντάσεις. Γι’ αυτό καλό θα είναι να αποφύγετε τα λόγια που αργότερα θα το μετανιώσετε.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Στα επαγγελματικά σας λειτουργήστε σήμερα με πιο ανοιχτό μυαλό για να μπορέσετε να ακούσετε κάποιες προτάσεις οι οποίες πιθανόν να είναι πολύ συμφέρουσες. Οικονομικά, βάλτε φρένο στα έξοδα. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι, πλησιάστε τον/την σύντροφό σας μιλήστε μαζί του/της και θα μπορέσετε να βγάλετε και οι δύο τις αρνητικές σκέψεις για την σχέση σας. Για τους ελεύθερους είναι ευνοϊκή ημέρα για φλερτ και νέες γνωριμίες, γι’ αυτό βγείτε έξω.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

 

Επαγγελματικά η κατάσταση είναι σταθερή κι αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε. Τα οικονομικά σας όμως εξακολουθούν να είναι περιορισμένα. Αισθηματικά, θα πρέπει να κάνετε κάποιες διορθώσεις στην συμπεριφορά σας απέναντι  στον/στην σύντροφό σας και να τον/την αφήσετε να σας εκφραστεί και δεν θα βγείτε χαμένοι.  Για τους ελεύθερους θα προκύψει μία νέα γνωριμία απ’ εκεί που δεν το περιμένατε.