Τα ζώδια για σήμερα 27/2

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 27/2

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/2

 

 

ΚΡΙΟΣ

Με το  τετράγωνο Σελήνης – Κρόνου, η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο και αισθάνεστε μία έντονη αίσθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό σας χώρο να είναι κάπως βαριά. Όσο πιο ώριμοι είστε τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να χειριστείτε τις καταστάσεις. Καλό είναι να βάλετε κάποια όρια, όσο ακόμη στέκεστε στο ύψος των καταστάσεων. Αυτή είναι μία από τις καλύτερες φάσεις της ερωτικής σας ζωής. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν πάθος και θα είναι πολύ απαιτητικές συναισθηματικά .

 ΤΑΥΡΟΣ

Είστε σε μία φάση που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά χωρίς όμως να αφήνει πολύ χώρο για αναγνώριση, Ίσως να νιώσετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές με τους  άλλους. Αξίζει λοιπόν να βελτιώστε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και του συνεργάτες σας.  Σε προσωπικό επίπεδο καλό είναι να απασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας σε αυτούς που αγαπάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Παρόλα αυτά υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις και αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις και τα σχέδια σας στους συνεργάτες σας. Ίσως ακόμη να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας.  Συναισθηματικά θα προκύψουν κάποια προβλήματα στον τομέα της επικοινωνίας! Πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο  στον /στην σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος έντονης συναισθηματικής πίεσης που θα γίνει αισθητή στον εργασιακό σας χώρο και περισσότερο τις γυναίκες από τους άντρες του ζωδίου. Μερικούς από εσάς θα απασχολήσουν τεχνικά προβλήματα που θα έχουν να κάνουν με το πάτωμα και την κατασκευή ή την ανακαίνιση τους σπιτιού ή του γραφείου. Κάποιες ξαφνικές αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή, μπορεί να αποκτήσουν προτεραιότητα τώρα και τα θέματα καριέρας να έρθουν σε δεύτερη θέση.  Αυτή είναι κατάλληλη στιγμή να επανεξετάσετε τα συναισθηματικά ειδικά γιατί κάποια απωθημένα ξαναβγαίνουν στην επιφάνεια ή ακόμη και η εμφάνιση ενός προσώπου από το παρελθόν!

 ΛΕΩΝ

Ο κόσμος τώρα ανοίγεται μπροστά  με πολλούς τρόπους μπροστά σας, αποκαλύπτοντας τα δώρα του και την ευλογία του, ώστε εσείς να απολαύσετε τα δώρα του. Φροντίστε όμως καθώς χαίρεστε τις απολαύσεις, να μην υπερτιμήσετε τον εαυτό σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε ξανά κάτω στην γη με ένα γερό τράνταγμα! Κάποια αυξανόμενη δραστηριότητα στην κοινωνική σας ζωή αυτήν την εποχή σας κάνει πιο εξωστρεφή. Ίσως ακόμη να οργανώσετε και ένα ταξιδάκι με τον/την σύντροφό σας ή με κάποιους φίλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι  μία περίοδος που έχετε πολλές ανησυχίες. Υπάρχουν πολλά πρακτικά θέματα που πρέπει να λυθούν και δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση από το να δουλέψετε πάνω σε κάθε θέμα και να επικεντρωθείτε σε ένα πράγμα κάθε φορά. Γενικά μιλώντας σας ενδιαφέρει περισσότερο τώρα να εκμεταλλευτείτε τις επαγγελματικές ευκαιρίες από το να ανησυχείτε για τα θέματα της σχέσης σας. Παρόλα αυτά μπορεί να υπάρξει αύξηση της οικογένειας και να θελήσετε να επενδύσετε ή να το βελτιώσετε. Γνωρίζετε πολύ καλά πως πρέπει να θέτετε τους στόχους σας και πώς να τους μοιράζεστε με τον/την σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ

Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στην ζωή σας τώρα εμπλουτίζοντας την ποιότητα των επαγγελματικών σας σχέσεων. Με την επιρροή τους θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο να εκτιμάτε την κοινωνική σας ζωή. Είναι μία υπέροχη εποχή για όσους από εσάς ασχολείστε με τα καλλιτεχνικά. Συναισθηματικά οι μακροπρόθεσμοι δεσμοί ίσως να αντιμετωπίσουν τώρα προβλήματα γιατί τώρα είναι η στιγμή για να γίνουν αλλαγές. Αρκεί βέβαια να είστε έτοιμοι και να θέλετε να αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις και να αποδεχτείτε τις νέες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει πολύ λίγος φόβος για τα ρίσκα αυτήν την εποχή και πολύ ενέργεια για να τα καταφέρετε μόνοι σας. Αυτή είναι μία εξαιρετική περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν αλλαγές και ανανέωση. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για να κάνετε ένα ταξίδι για αυτό τον λόγο. Αυτή σας η τάση για ελευθερία ίσως να γίνει και μία απειλή για όσους από εσάς είστε σε δέσμευση. Οι ελεύθεροι να είστε έτοιμοι για νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα μπορείτε να περιμένετε κάποια σταθεροποίηση που θα σας δώσεις μεγαλύτερη σιγουριά. Επίσης θα ωφεληθείτε από συναλλαγές σχετικές με ακίνητα ή την αγορά κατοικίας. Στα προσωπικά σας, εκπέμπετε μία αύρα χάρης και καλού γούστου και με αυτό θα κερδίσετε φίλους και θαυμαστές. Σας τραβάει εύκολα η ομορφιά και επίσης εύκολα μπορεί να «παραστρατήσετε» για χάρη κάποιων ερωτικών περιπετειών . Οι δεσμευμένοι θα πρέπει να προσέξουν την τάση τους να φλερτάρουν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα μπορεί να σας ανοίξουν πόρτες , αν έχετε προετοιμαστεί κατάλληλα. Θα μπορέσετε να δρέψετε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας για βελτίωση της εκπαίδευσης και για περισσότερες ευκαιρίες . Άτομα που είναι πάνω από εσάς, είναι έτοιμα να αναγνωρίσουν αυτές σας τις προσπάθειες κι αυτό μπορεί να οδηγήσει σε αλλαγή της κατάστασή σας ή μία καλοπληρωμένη προαγωγή.  Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια σας, είτε αυτό αφορά την καριέρα σας, είτε τα αισθηματικά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ίσως να μην το ξέρετε ακόμη, αλλά έρχεται η στιγμή που θα θέσετε νέους στόχους στον εαυτό σας και ένα νέος επαγγελματικός κύκλος αρχίζει. Δεν αξίζει να μάχεστε για τους παλιούς στόχους ή να προσπαθήσετε να εφαρμόσετε την ίδια στρατηγική στις νέες επαγγελματικές προκλήσεις. Θα ήταν καλό να αφήσετε τα πράγματα να χάσουν την έντασή τους, ώστε να μπορέσετε να φέρετε σε εφαρμογή νέες ιδέες και στόχους.  Τα ερωτικά μηνύματα που στέλνετε τραβούν ανθρώπους που δεν έχουν διάθεση για δεσμεύσεις και φαντάζονται ότι με εσάς θα μπορέσουν να έχουν μία ανοιχτή σχέση.

ΙΧΘΥΣ

 Είναι καλό να έχετε έμπνευση, αλλά καλό είναι να σιγουρευτείτε πρώτα ότι δεν παρασύρεστε από την φαντασία σας και τα όνειρα σας, γιατί υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων.  Η ερωτική επιθυμία είναι μία πραγματική κινητήρια δύναμη για εσάς αυτή την περίοδο , θα έχετε την τάση να φλερτάρετε ή να κάνετε παράλληλες σχέσεις  και αυτό θα κάνει πιο δύσκολη την ζωή σας εάν είστε δεσμευμένοι.