Τα ζώδια για σήμερα 26/3

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 26/3

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/3

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να ανακαλύψετε πως τα ενδιαφέροντά σας τώρα βρίσκονται έξω από την επαγγελματική σας σφαίρα. Αυτή είναι μία περίοδος περισσότερο ενεργοποιημένη συναισθηματικά, γι’  αυτό ίσως να θελήσετε να  διαθέσετε την ενέργεια και τον χρόνο σας στο σπίτι, στην οικογένεια σας ή και στον/στην σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα. Περιμένετε μία δραστική μία δραστικά επέκταση των οριζόντων σας. Στα αισθηματικά σας μπορείτε να πειραματιστείτε, πάρτε τα ρίσκα σας και λασκάρετε  δεσμά σας. Πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και το απρόσμενο να συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα είστε υποχρεωμένοι να ξοδέψετε πολύ από τον  χρόνο σας σε ταξίδια και μετακινήσεις, καθώς θα υπάρξουν ευκαιρίες για άνοδο μέσα από σκληρή δουλειά. Η απόκτηση  γνώσης μπορεί, να είναι πιο σημαντική τώρα  από την επαγγελματική εξέλιξη. Στα αισθηματικά, θα αναζητήσετε την πνευματική συντροφιά και την ποιοτική επικοινωνία με νόημα, με το ταίρι σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την εποχή ο χρόνος θα σταματήσει ώστε να κάνετε απογραφή των φιλοδοξιών και των στόχων σας στην ζωή σας και να δείτε που σας έχουν οδηγήσει, κυρίως σε θέματα καριέρας. Σε προσωπικά επίπεδο αν εγκαταλείψετε φιλίες και σχέσεις οι οποίες έχουν πάψει πια να έχουν νόημα, και ακολουθήσετε την δική σας πορεία, τότε θα μπορέσετε να είστε ξεκάθαροι για τα επόμενα βήματά σας.

ΛΕΩΝ

Η ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε έχει κορυφωθεί, έτσι καλό είναι να εκθέστε αν τα οράματά σας για το μέλλον σας. Τώρα μπορείτε να πάρετε αυτό στο οποίο έχετε εστιαστεί στα θέματα της καριέρας σας, ώστε να δημιουργήσετε το μέλλον σας. Αυτή την στιγμή τα αισθήματα σας ασκούν μία τρομερή δύναμη στην ζωή σας, έτσι σας αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν είτε είστε ελεύθεροι, είτε δεσμευμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε ότι αφορά τις επαφές και τις συμφωνίες, αυτή η περίοδος είναι κάπως απρόβλεπτη . Το να προσαρμόζεστε σε χρονοδιαγράμματα δεν εξυπηρετεί τις σημερινές σας ανάγκες. Αισθηματικά, υπάρχει μία ανυπομονησία από μέρους σας η οποία μπορεί να φέρει παρεξηγήσεις και εντάσεις με τον/την σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Επαγγελματικά αυτήν είναι μία προκλητική περίοδος για εσάς και ιδιαίτερα τις γυναίκες του ζωδίου. Υπάρχει έντονη πίεση στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις και μπορεί να δείτε άτομα τα οποία βασιζόσασταν να έχουν εξαφανιστεί. Συναισθηματικά , τώρα περνάτε μία φάση όπου οι αμφιλεγόμενες σχέσεις θα περάσουν μία έντονη δοκιμασία. Παρόλα αυτά, είναι μία καλή στιγμή για να έρθετε σε επαφή με τις ερωτικές ανάγκες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι απόψεις θα εκτιμηθούν στη δουλειά σας από την στιγμή που και εσείς θα είστε δεκτικοί στις απόψεις των άλλων. Ίσως για μερικούς από εσάς να υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί τώρα και σχεδιάστε το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε σε μία χρονική στιγμή που απαιτεί πολύ σκληρή δουλειά χωρίς όμως να αφήνει πολύ χώρο για αναγνώριση. Γι’ αυτό μπορεί να νιώθετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσεις στις επαγγελματικές συναλλαγές με τους άλλους. Συναισθηματικά, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στη σχέσης κι αυτό γιατί ήρθε η ώρα να γίνουν κάποιες αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Επενδύστε στους ανθρώπους. Αυτή είναι μία τυχερή περίοδος για εσάς, αρκεί να αντιληφθείτε ότι θα έχετε μεγαλύτερης επιτυχία όταν ηρεμείτε και αναπτύξετε την κοινωνική σας επιρροή από το  να εργάζεστε σκληρά. Θα συναντήσετε ανθρώπους που θα εκτιμήσετε για την σοφία τους και την πείρα τους. Προκύπτουν μεγάλες χαρές από αυτές τις συναντήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα θα αρχίσετε να ξοδεύετε περισσότερο χρόνο με τους φίλους σας και ίσως να απασχοληθείτε με τα προβλήματά τους. Αυτή είναι μία καλή περίοδος  για να αναλάβετε τις ευθύνες σας για αυτούς στους οποίους δείχνετε ένα είδος αφοσίωσης.

ΙΧΘΥΣ

Είναι καλό να έχετε έμπνευση, αλλά καλό είναι να σιγουρευτείτε ότι δεν παρασύρεστε στον κόσμο του ονείρου. Ακούστε την φωνή της λογικής και δουλέψτε σταδιακά για την εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων.  Στα αισθηματικά σας προσέξτε γιατί οι μεγάλες ελπίδες έχουν την τάση να αποδεικνύονται απατηλές!