Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 25/6

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 25/6

 

 

ΚΡΙΟΣ

Στα επαγγελματικά σας είναι κάπως στάσιμα αυτή την περίοδο. Δείξτε προσοχή στα λόγια, στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας. Κάποια μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια τόσο στον επαγγελματικό σας χώρο, όσο και στα αισθηματικά σας. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες θυσίες για να υπερασπιστείτε αυτό που αγαπάτε. Στα οικονομικά σας δεν υπάρχουν σημαντικές μεταβολές αυτή την περίοδο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η έκλειψη Ηλίου και η Νέα Σελήνη στις 21 του μήνα στον Καρκίνο, ακόμη σας δίνει ένα νευρικό κλίμα στις επαφές και στις επικοινωνίες, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Δεν είναι ευνοϊκή περίοδος για νέες συμφωνίες, και στα οικονομικά σας θα αντιμετωπίσετε ακόμη μία ενοχλητική στασιμότητα. Στα αισθηματικά σας, κάποια ξαφνικά γεγονότα ή μηνύματα θα σας δημιουργήσουν ένα αίσθημα απογοήτευσης, σχετικά με το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι μια περίοδος που σας δίνει πολλές ευκαιρίες και δραστηριότητες, οι οποίες θα σας ενθουσιάσουν στα επαγγελματικά  σας. Ωστόσο θα πρέπει να κρατήσετε «μικρό καλάθι» στις υποσχέσεις που θα δεχτείτε από νέες επαφές που πιθανόν να σας ενθουσιάσουν και στο τέλος οι αποκαλύψεις να σας απογοητεύσουν. Στα αισθηματικά σας, όσοι είστε σε σχέση καλό είναι τώρα να αποφύγετε τα τελεσίγραφα προς τον/την σύντροφό σας γιατί δεν θα έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Οι ελεύθεροι προσέξτε πολύ τις υποσχέσεις που θα λάβετε, αλλά και που θα δώσετε σε μία νέα γνωριμία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Ότι και να κάνετε τώρα θα πρέπει να έχει βάθος και ουσία! Μην σπαταλάτε τον χρόνο σας σε ασήμαντα πράγματα. Η ικανότητά σας να παίρνετε αυτό που θέλετε έχει κορυφωθεί αυτή την εποχή. Σιγουρευτείτε όμως ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Αν έχετε νομικά θέματα θα τα αντιμετωπίσετε τώρα. Στα αισθηματικά σας, θα νιώσετε ότι είναι η στιγμή να απελευθερωθείτε και να απολαύσετε ένα κόσμο χωρίς σύνορα! Αυτό όμως αν είστε δεσμευμένοι θα σας δημιουργήσει προβλήματα.

ΛΕΩΝ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο. Να περιμένετε αρκετές δυσκολίες στη δουλειά σας ιδιαίτερα αν βασίζεστε πολύ στους άλλους. Κάποιες ριζικές αλλαγές στα οικογενειακά ή στα αισθηματικά σας, θα αποκτήσουν προτεραιότητα τώρα και τα θέματα καριέρας μπορεί να έρθουν σε δεύτερη θέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ξαφνικά γεγονότα και καταστάσεις θα δημιουργήσουν ένα κλίμα ανασφάλειας και  σύγχυσης. Ίσως ακόμη να χρειαστεί να διακόψετε κάποιες παλαιές συνεργασίες, λόγω της συμπεριφοράς των άλλων απέναντί σας. Ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, για τους δεσμευμένου θα υπάρξουν κάποιες απογοητεύσεις,  εξαιτίας της δικής σας άρνησης να δείτε κάποιες αλήθειες που θα σας επισημάνει ο/η σύντροφός. Οι ελεύθεροι καλό είναι να μην επενδύσετε τώρα σε μία νέα γνωριμία τώρα, γιατί θα απογοητευτείτε αργότερα.

ΖΥΓΟΣ

Με την σύνοδο Άρη – Ποσειδώνα, ίσως να νιώσετε περισσότερο φορτωμένοι από υποχρεώσεις και καθήκοντα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά  σας. Ιδιαίτερο προσοχή πρέπει στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους, ώστε να αποφύγετε πιθανές παρεξηγήσεις. Στα οικονομικά σας, θα σας αγχώσουν κάποια ξαφνικά έξοδα. Συναισθηματικά, λόγω της φόρτισης στα επαγγελματικά σας θα αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τη σχέση σας κάτι που θα ενοχλήσει τον/την σύντροφό σας. Καλό είναι να προσπαθήσετε να χαλαρώσετε και να του/της αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η περίοδος για εσάς είναι γεμάτη από επικοινωνίες, επαφές, προτάσεις και νέες συμφωνίες ή συνεργασίες! Γι’ αυτό θα βρίσκεστε συνεχώς σε εγρήγορση, θα πρέπει όμως  να αποφύγετε τα μπερδέματα και τις βιαστικές κινήσεις. Τα οικονομικά θα έχουν μια σταθερή ανοδική πορεία αυτή την εποχή. Στα αισθηματικά σας θα είστε σε μία έντονη ερωτική δραστηριότητα! Αυτό όμως που θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποβάλετε την ζήλια και τις ανασφάλειες σας, οι οποίες πηγάζουν από καταστάσεις του παρελθόντος, ώστε να απολαύσετε το νέο που έρχεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κάποιες συνεργασίες  θα σας κάνουν να νιώσετε έντονο άγχος, εξαιτίας  κάποιων εντάσεων μέσα στον εργασιακό σας χώρο. Καλό είναι να αποφύγετε τα οικονομικά ανοίγματα, γιατί τώρα θα κάνουν την εμφάνισή τους χρέη από το παρελθόν και θα αναγκαστείτε να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις. Συναισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση, καλό είναι να προσέξετε τα νεύρα σας, γιατί αλλιώς δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε έναν καυγά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την επιστροφή ενός ατόμου από το παρελθόν με σκοπό την επανασύνδεση!  Δεν θα πρέπει να επενδύσετε όμως σ’ αυτή  γιατί δεν έχει προοπτικές για μία σταθερή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το συναίσθημα υπερνικά την λογική σας τώρα, με αποτέλεσμα κάποιες αποφάσεις σας να αποδειχθούν λανθασμένες. Προσπαθήστε να μην μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά στη δουλειά σας. Στα οικονομικά σας πιθανόν να υπάρξουν κάποια ξαφνικά έξοδα τα οποία θα σας αγχώσουν λίγο περισσότερο. Συναισθηματικά οι δεσμευμένοι θα χρειαστεί να κάνετε μία σοβαρή συζήτηση με το ταίρι σας, προσπαθώντας να βρείτε λύσεις. Οι ελεύθεροι προσέξτε  κατά την διάρκεια φλερτ να μην πιστέψετε ότι ακούτε, κυρίως αν αυτά είναι μεγάλα λόγια και υποσχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα είναι η ώρα να επενδύσετε στην αυτοπεποίθηση και στη δύναμη σας, ώστε να μπορέσετε να κάνετε τα βήματα εκείνα τα οποία θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από άτομα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν εδώ καιρό, τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά σας. Παρόλα αυτά στα επαγγελματικά σας θα σας δοθεί η ευκαιρία μέσα από νέες επαφές να υλοποιήσετε αργότερα τα μελλοντικά σας σχέδια. Οικονομικά αυτό που χρειάζεται να κάνετε τώρα είναι, σωστή διαχείριση!  Στα αισθηματικά σας, σας δίνεται η ευκαιρία να επαναπροσδιορίσετε την σχέση σας, ή να κάνετε μία επανασύνδεση!

ΙΧΘΥΣ

Το τετράγωνο Ήλιου – Άρη σας κάνει κάπως  περισσότερο απότομους και νευρικούς  με τα άτομα του περιβάλλοντος σας. Επίσης θα βρεθείτε σε δίλλημα, αν θα πρέπει να αναβάλλετε σημαντικές αποφάσεις, ίσως γιατί τα δεδομένα δεν σας καλύπτουν. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει στους ανθρώπους που εμπιστεύεστε! Και στα οικονομικά σας οι καταστάσεις είναι αρκετά ρευστές κι εσείς θα είστε αρκετά μπερδεμένοι. Αισθηματικά, αδυνατείτε να δείτε τις καταστάσεις κάπως πιο ρεαλιστικά με αποτέλεσμα η σχέση σας να σας προβληματίσει.