Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/5

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σα παρουσιαστούν.  Σας είναι πολύ δύσκολο τώρα να αποφασίσετε τι θέλετε να κάνετε και πιθανόν να είστε αρκετά σαστισμένοι σε ότι έχει σχέση με τους στόχους αυτή την στιγμή. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί εάν πρόκειται κλείσετε νέες συμφωνίες ή να υπογράψετε κάποια συμβόλαια, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εξαπάτησης. Συναισθηματικά, αυτή την εποχή ίσως να περνάτε μία περίοδο δοκιμασιών και εμποδίων που πρέπει να ξεπεραστούν. Οι άντρες του ζωδίου θα νιώσετε κάπως αβέβαιοι για τον εαυτός σας και θα μπείτε σε ένα μεγάλο ερωτικό δίλλημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές απαιτήσεις θα σας αναγκάσουν να ξεπεράσετε τις επιφυλάξεις σας και να κάνετε προσπάθειες να προσεγγίσετε συναδέλφους και συνεργάτες. Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια ή περισσότερες κοινωνικές επαφές. Στα αισθηματικά  σας, οι δεσμευμένοι μπορείτε να περιμένετε ευνοϊκά γεγονότα και νέες ευχάριστες προκλήσεις από τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι μπορείτε να βιώσετε ένα ποσοστό τύχης σε ότι αφορά νέες γνωριμίες ή φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να είναι πεσμένη αυτό το διάστημα και μπορεί να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε τις προσδοκίες τόσο τις δικές, όσο και αυτές που έχουν οι άλλοι για εσάς. Με υπομονή και επιμονή θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα, είτε στα επαγγελματικά, είτε στα οικονομικά σας και θα πετύχετε τους στόχους σας. Στα αισθηματικά σας, διανύετε μία αρκετά δημιουργική περίοδο που θα μπορέσουν να καλλιεργηθούν και να ανθίσουν ο έρωτας και η αγάπη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ποσειδώνα  – Άρη, θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τις δημιουργικές σας ικανότητες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν! Παρόλο που πολύ πιθανόν να είστε κάπως σαστισμένοι σε ότι έχει σχέση με τους στόχους σας αυτή την στιγμή. Στα αισθηματικά σας, αυτή είναι μια περίοδος δοκιμασιών και εμποδίων που θα πρέπει να ξεπεραστούν. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να φέρετε τα πράγματα εκεί που τα θέλετε τελικά!

ΛΕΩΝ

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για νέες επαγγελματικές σχέσεις οι οποίες θα περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές, αλλά και ένα είδος συνεταιρισμού. Τα νέα συμβόλαια και οι νέες συνεργασίες ευνοούνται, αρκεί βέβαια εσείς να κρατάτε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Συναισθηματικά, κάποια ερωτικά προβλήματα μπορούν να λυθούν τώρα, αρκεί να προσπαθήσετε να ελέγξετε την ζήλια σας και να αποφύγετε τα τελεσίγραφα! Οι ελεύθεροι θα συναντήσετε ένα άτομο που μεταξύ σας θα υπάρξει μία έντονη έλξη που δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν αυτή την εποχή και αισθάνεστε αρκετά πιεσμένοι. Παρόλα αυτά προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα! Συναισθηματικά, όσοι από εσάς είστε σε σχέση ίσως να νιώσετε έντονα την τάση σας που έχει σχέση με την οικογενειακή ευτυχία, σπίτι και παιδιά!  Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσετε στην εκπλήρωση των σχεδίων σας. Για τους ελεύθερους, τώρα σας δίνονται τόσες ευκαιρίες  στα ερωτικά σας που δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε ποια να επιλέξετε!

ΖΥΓΟΣ

Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στην ζωή σας, εμπλουτίζοντας την ποιότητα  των επαγγελματικών σας σχέσεων. Με την επιρροή τους θα μπορέσετε να ανακαλύψετε ένα νέο τρόπο εκτίμησης της κοινωνικής σας ζωής. Συναισθηματικά, η επικοινωνία είναι  ο πιο σημαντικός παράγοντας για εσάς τώρα, κάνοντας προσπάθειες να ανταποκριθείτε στις ανάγκες του/της συντρόφου σας, αποφεύγοντας να επιτρέψετε στον εαυτό σας να κυριαρχήσει ο θυμός!  Μερικοί από εσάς θα έχετε έντονη την τάση να φλερτάρετε! Αν όμως είστε ήδη σε σχέση τότε αυτό θα κάνει πιο δύσκολη την ερωτική σας ζωή!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εισέρχεστε σε μία περίοδο στην οποία κυριαρχεί η χρήση εξουσίας και μυστικότητας στα επαγγελματικά σας. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, ίσως να νιώσετε μία ανησυχία λόγω των  καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και τις οικονομικές αρχές, ή τουλάχιστον να είστε προσεκτικοί αν συμβαίνει το αντίθετο. Συναισθηματικά, κάποιες μυστικές προσπάθειες σας, για να νιώσετε ασφαλείς στα αισθηματικά σας ίσως να είναι εξαντλητικές τόσο για εσάς, όσο και για τον/την σύντροφό σας ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Αν σταματήσετε να ελέγχετε συναισθήματα και καταστάσεις τότε θα βρείτε την αισθηματική σας ηρεμία είτε είστε σε σχέση, είτε όχι!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι φρόνιμο τώρα να εξετάσετε την πορεία της καριέρας σας, έχοντας στο μυαλό σας μακροπρόθεσμα σχέδια.  Είναι καιρό να εξετάσετε την στάση σας σε ότι έχει σχέση με την επιρροή που ασκούν οι άλλοι στην ζωή σας. Σε προσωπικό επίπεδο, ίσως αφήσετε φιλίες και σχέσεις οι οποίες έχουν πάψει να έχουν νόημα πλέον για  εσάς και θα ακολουθήσετε την δική σας πορεία. Παρόλα αυτά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η περίοδος μάθησης τελείωσε! Έτσι τώρα πρέπει να ρισκάρετε και απαιτήσετε κάτι από τον εαυτός ή από τους προϊσταμένους σας . Είναι καλύτερο να στοχεύετε ψηλά παρά χαμηλά. Αν δεν είστε ικανοποιημένη με την κατεύθυνση της καριέρας σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να την αλλάξετε. Συναισθηματικά, βγαίνουν στην επιφάνειες κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν, οι οποίες θα σας κάνουν να αναζητήσετε την ρίζα των προβλημάτων στην σχέση σας. Αρκεί να βρείτε την δύναμη αλλάξετε κάποιες λάθος εκτιμήσεις είτε δικές σας, είτε του/της συντρόφου σας. Είστε έτοιμοι για μία νέα αρχή στα αισθηματικά σας, αφήνοντας πίσω πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή είναι περίοδος έντασης και δραματικών αλλαγών οι οποίες θα είναι περισσότερο αισθητές τόσο στο οικογενειακό, όσο και στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Παρόλα αυτά σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε τις απολύτως απαραίτητες αλλαγές. Επίσης είναι μία περίοδος αυξημένων κοινωνικών  δραστηριοτήτων. Πολλές από τις καταστάσεις με τις οποίες έχετε περιβάλλει τον εαυτό σας, λειτουργούν τώρα μόνο για να σας περιορίζουν και για να εμποδίζουν την περαιτέρω εξέλιξη σας. Τώρα πρέπει να ανοίξετε τις πόρτες και να πάρετε τα ρίσκα σας!

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι μια εποικοδομητική περίοδος για εσάς. Τώρα θα μπορέσετε να διευρύνετε τους ορίζοντες σας  μέσα από κάποια ταξίδια ή με επαφές εδώ ή στο εξωτερικό, οι οποίες θα αποδειχθούν πολύτιμες για τη δουλειά σας. Οι ελπίδες και τα οράματά σας για το μέλλον σας θα πρέπει να είναι μέσα στα όρια της πραγματικότητας, γιατί αν χάσετε την επαφή μ’ αυτή στην πορεία θα βγείτε χαμένοι! Ιδιαίτερα στα αισθηματικά σας.