Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 21/10

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 21/10

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Με το εξάγωνο Δία – Σελήνης πολλοί από εσάς ευνοείστε σε θέματα επέκτασης ή απόκτησης ιδιοκτησίας.  Γενικά δείξτε εμπιστοσύνη στα προαισθήματά σας, η δύναμη των ενστίκτων σας είναι σε κορύφωση αυτή την περίοδο και θα έχετε τον ενθουσιασμό να δεχθείτε κάθε πρόκληση τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επηρεασθείτε από ένα μελλοντικό όνειρο που έχει σχέση με την οικογενειακή ευτυχία! Οι ελεύθεροι θα έρθετε σε στενή επαφή με την δύναμη των συναισθημάτων εξαιτίας ενός προσώπου που θα μπει ξαφνικά στην ζωή σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Αυτή είναι μία συναρπαστική αλλά και κάπως ενοχλητική περίοδος ( Ουρανός σε σύνοδο με την Σελήνη), εξαιτίας κάποιων απρόσμενων ριζοσπαστικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Απαιτείται από εσάς τώρα περισσότερη προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας συνήθειες και τον εργασιακό σας χώρο. Αισθηματικά, αυτή είναι μία περίοδος συναισθηματικής ανησυχίας και απρόβλεπτων αλλαγών που θα επηρεάσουν την αισθηματική σας ζωή. Τώρα απαιτείται μεγαλύτερη συνείδηση και αντικειμενικότητα σε ότι έχει να κάνει με τα συναισθήματά σας, είτε είστε σε σχέση, είτε είστε μόνοι.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Ηλικιωμένοι άνθρωποι με εξουσία μπορεί να θέσουν κάποιους περιορισμούς σχετικά με την επαγγελματική σας πρόοδο και είναι πιθανόν να νιώστε μία μεγάλη ανάγκη για περισσότερη αυτοπειθαρχία, ώστε να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των άλλων. Οι αποφάσεις που θα πάρετε τώρα θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Αισθηματικά, αυτή είναι μία εποχή αλλαγών στις σχέσεις καθώς και στην κοινωνική σας ζωή. Οι αλλαγές μπορεί να είναι απότομες, αλλά η πρόκληση είναι να ανανεώσετε τον εαυτό σας και τον δεσμό σας. Οι ελεύθεροι αφήστε στην άκρη την ρουτίνα, πειραματιστείτε, ταξιδέψτε και ανοίξτε τους ορίζοντες σας και κάντε κάτι διαφορετικό!

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Η επιτυχία και η ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογένεια θα δημιουργήσουν τις προδιαγραφές για περισσότερα συναισθηματικά αποθέματα σε σχέση με την καριέρα σας. Όσον αφορά την γη και την ιδιοκτησία  θα προκύψει κάτι καλό και επίσης θα νιώσετε την άμεση υποστήριξη από άτομα του περιβάλλοντος σας. Συναισθηματικά, κάποια γεγονότα θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε καλύτερα τα συναισθήματά σας και να δημιουργηθούν εκείνοι οι παράγοντες που θα ωφελήσει την σχέση σας, ή να μία νέα σημαντική για εσάς γνωριμία.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Πιθανόν να δείτε ότι τα οικογενειακά ενδιαφέροντα σε ότι αφορά το σπίτι έχουν τώρα προτεραιότητα σε σχέση με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες. Παρόλα αυτά θα έχετε ένα ποσοστό επιτυχίας στην καριέρα σας και ίσως μερικοί από εσάς να ταξιδέψετε ή να επεκτείνετε την σφαίρα της επιρροής σας. Αισθηματικά, αυτή είναι μια περίοδος για βελτίωση των σχέσεων μέσα από την βελτίωση της επικοινωνίας, ώστε να λυθούν πιθανές παρεξηγήσεις με τον/την σύντροφό σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

 

 

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ξαφνικά γεγονότα θα σας αναγκάσουν να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις σε ότι αφορά τις σχέσεις στην δουλειά σας. Απότομες αλλαγές αξιών τώρα θα σας ωθήσουν να κάνετε κάποιες νέες προσαρμογές στην καριέρα σας και να βρείτε λύσεις σε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες. Αισθηματικά, αν νιώθετε ότι η σχέση σας έχει βαλτώσει και χρειάζεται ανανέωση, καλό θα είναι  να μην δείξετε υπερβολική παρόρμηση τώρα και προσπαθήσετε να αντιληφθείτε και την ανησυχία του/της συντρόφου σας. Για τους ελεύθερους κάτι συναρπαστικό θα προκύψει για εσάς αυτή την περίοδο!

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Το τρίγωνο Δία – Άρη θα βοηθήσει πολλούς από εσάς να καταλάβετε τις δημιουργικές σας ικανότητες στα επαγγελματικά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν για να έχετε την επιτυχία που θέλετε στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, η εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και η χαρισματικότητά σας θα σας έχουν την ευκαιρία να αποδώσουν καρπούς τώρα ώστε να έρθετε πιο κοντά με το ταίρι σας, και οι ελεύθεροι να βρείτε το πρόσωπο εκείνο που σας ταιριάζει.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Η σύνοδος Πλούτωνα – Δία, σας βάζει σε μία περίοδο στην οποία κυριαρχεί η χρήση εξουσίας και της μυστικότητας στον επαγγελματικό σας τομέα. Όποια και να είναι η περίπτωση, μπορεί να νιώσετε μία ανησυχία λόγω των καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές ή τις οικονομικές αρχές, ή προσέξτε αν συμβαίνει το αντίθετο. Αισθηματικά, είναι η κατάλληλη στιγμή να αναζητήσετε την ρίζα των συναισθηματικών σας προβλημάτων, τα οποία σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό, έτσι ώστε να μπορέσετε να βάλετε την αισθηματική σας ζωή σε μία νέα πορεία.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης θα σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτεί πλήρως τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν. Άτομα με επιρροή θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και οικονομικά σας αποθέματα να σημειώσουν άνοδο. Αισθηματικά, αυτή είναι εποχή διέγερσης και αλλαγών στις σχέσεις, καθώς και στην κοινωνική ζωή. Οι αλλαγές μπορεί να είναι απότομες και απρόβλεπτες αλλά η πρόκληση αυτής της περιόδου είναι να ανανεώσετε τον εαυτό σας και τον δεσμό σας.

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Επαγγελματικά, αυτή μπορεί να είναι μία πολύ καλή περίοδος για εσάς. Οι προϊστάμενοι θα είναι ευνοϊκοί μαζί σου και μπορείτε να ωφεληθείτε από τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους.  Αισθηματικά, αυτή την στιγμή χρειάζεστε από τον/την σύντροφό σας που θα μπορέσει να σας υποστηρίξει σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους και να σας ανακουφίσει από τις πιέσεις του οικογενειακού περιβάλλοντος.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Είστε σε μία φάση που απαιτείται πολύ σκληρή δουλειά από εσάς, χωρίς όμως να αφήνει πολύ χώρο για αναγνώριση. Μπορεί επίσης να νιώσετε ότι περιστοιχίζεστε από προβλήματα και αντιπαραθέσει στις επαγγελματικές σας συναλλαγές με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας. Θα πρέπει λοιπόν να προσπαθήστε να βελτιώσετε τις επαγγελματικές σας σχέσεις. Αισθηματικά, όσοι είστε σε σχέση θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα γιατί θα πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές, ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας. Για τους ελεύθερους δεν είναι η κατάλληλη εποχή για να επενδύσετε συναισθηματικά σε μία νέα σχέση.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

 

Παρόλο που αυτή η εποχή σας επηρεάζει περισσότερο επαγγελματικά απ’ ότι στα προσωπικά σας, θα πρέπει να περιμένετε πολλές και ριζικές αλλαγές στο σπίτι εξαιτίας ενός νέου επαγγελματικού επαναπροσανατολισμού. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή τώρα, η οποία θα φέρει και την ανάλογη αλλαγή και στις κοινωνικές σας σχέσεις.