Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 17/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 17/9

 

ΚΡΙΟΣ

Μέρα Νέας Σελήνης σήμερα, σηματοδοτεί την έναρξη νέων καταστάσεων, τόσο τα αισθηματικά, όσο και στα επαγγελματικά και οικονομικά. Η νέα αρχή που θα κάνετε ανοίγει νέους ορίζοντες δράσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να αλλάξετε πορεία πλεύσης για να προσαρμοστείτε στις νέες εξελίξεις γύρω σας, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανεβείτε οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας δίνεται εύνοια σήμερα για να κάνετε καινούριες γνωριμίες, οι οποίες μπορεί να αποδειχθούν τελικά, πολύ χρήσιμες σε όλα τα επίπεδα. Μην βιαστείτε να συμπεράνετε για το σύντροφό σας, αν δεν ακούσετε και τη δική του πλευρά, οι δεσμευμένοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισιόδοξοι, και αποφασισμένοι για τις επόμενες κινήσεις σας, θα έχετε την άνεση να πάρετε τις αποφάσεις που πρέπει, ώστε να εξελιχθούν οι υποθέσεις σας, όπως πρέπει.

ΛΕΩΝ

Διάφορα γεγονότα, σας αναγκάζουν να πάτε λίγο πίσω, τόσο τις υποχρεώσεις σας, όσο και τον προϋπολογισμό σας. Μια εξαιρετική ευκαιρία για δουλειά, όμως, θα σας βγάλει από το αδιέξοδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μεγάλος ο ανταγωνισμός στον επαγγελματικό τομέα, γι αυτό αξιοποιήστε τη δημιουργικότητά σας και τα ταλέντα σας, για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αλλά και να αναγνωριστεί η αξία σας

ΖΥΓΟΣ

Δεν θα είναι εύκολο να γίνουν αποδεκτές, ούτε οι αξιώσεις σας, ούτε και οι επιδιώξεις σας, στον επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε συνετά και με την κατάλληλη διπλωματία να πετύχετε τα μέγιστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα επιδιώξετε να μείνετε μόνοι σήμερα, αποκλείοντας τον εαυτό σας, στον προσωπικό σας χώρο, σκεπτόμενοι τις καταστάσεις που σας περιβάλλουν. Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να αναδιοργανωθείτε και να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι κοινωνικές επαφές είναι πολλές. Επικοινωνιακά άνετοι και σίγουροι για τις γνώσεις σας, θα κάνετε όμορφους διαλόγους με ανθρώπους που συμπαθείτε, ίσως και αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο που η σκέψη σας, είναι εστιασμένη στα επαγγελματικά σας, θα σας χαροποιήσει η επαφή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και οι όμορφες στιγμές που θα περάσετε μαζί τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αναγκαστική, ή και εκούσια αλλαγή εργασίας, σας αποσυντονίζει, προσωρινά. Όταν συνέρθετε θα διαπιστώσετε ότι κάθε τι που γίνεται στην καθημερινότητά σας, είναι τελικά, για καλό.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο αναζητάτε εργασία, σήμερα θα έχετε μια καταπληκτική ευκαιρία. Το μόνο που έχετε να κάνετε, αντί να ανησυχείτε, είναι να κάνετε ό,τι περνάει απ’ το χέρι σας για να τα πάτε καλά στη συνέντευξη.