τα ζωδια για Πέμπτη

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 16/03

ΚΡΙΟΣ

Νέες ευχάριστες ειδήσεις, για οικογενειακά σχέδια. Στα επαγγελματικά, νέες εμπειρίες η αλλαγή εργασίας. Με συμπόνια και κατανόηση λύνετε τα προβλήματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, βλέπετε θετικά το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Απρόσμενο οικογενειακό όφελος, από τυχαία ή τυχερή κίνηση. Στα επαγγελματικά, νέες προτάσεις σας προκαλούν ανυπέρβλητο ενθουσιασμό. Ανανεώνεται και αναζωπυρώνεται ο έρωτας με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανές επαφές για επανασύνδεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αναθεωρείτε καταστάσεις και απομακρύνεστε από πρόσωπα της καθημερινότητας. Στα επαγγελματικά, ξαφνικό γεγονός αλλάζει ξαφνικά την ροή ειδήσεων. Αιφνιδιαστικές ευχάριστες κινήσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, τολμάτε στον έρωτα, με ευνοϊκά αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με πρωτότυπες ιδέες προσεγγίζετε το κοινό ενδιαφέρον του κύκλου σας. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε εκδηλώσεις ενθουσιασμού, που ενδεχομένως να μετανιώσετε. Διαφωνίες, εντάσεις και ρήξη με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζετε με επιτυχία πρόσωπο που επιθυμείτε.

ΛΕΩΝ

Μικρές αναποδιές θα γίνουν αιτία να απογοητευτείτε. Στα επαγγελματικά, η χαμηλή αυτοεκτίμηση επεκτείνει τα προβλήματα. Αποκαλύπτετε κρυφές επιθυμίες και σκέψεις στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, η επιμονή στο παρελθόν σας δικαιώνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η καθημερινότητα γίνεται πιεστική, προσοχή στον εκνευρισμό. Στα επαγγελματικά, αδικείτε πρόσωπα που στο μέλλον σας δικαιώνουν. Κινείστε με αλήθειες που πληγώνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία ανατρέπει τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ

Κρίσιμες αποφάσεις για το πως και με ποιους θα πορευτείτε. Στα επαγγελματικά, ολοκληρώνετε με επιτυχία έναν δύσκολο κύκλο. Απολαμβάνετε τον έρωτα με κάθε τρόπο από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε από έναν πλατωνικό έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πεσμένο ηθικό και απογοήτευση, σας δημιουργούν κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσπάθειες να ανταπεξέλθετε σε ανατρεπτικές εξελίξεις. Δείχνετε απλόχερα την εμπιστοσύνη στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιμένετε μάταια ευχάριστες ειδήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Απογοητεύετε και στενοχωρείτε τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα σας. Στα επαγγελματικά, προτεραιότητα σας να μην χάσετε τα κεκτημένα σας. Παρά τις συκοφαντίες έρχεστε κοντά με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, στροφή και επιστροφή σε απωθημένα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το μυαλό στο παρελθόν, προσπαθείτε να αποφύγετε παγίδες. Στα επαγγελματικά, με ώριμη σκέψη ολοκληρώνετε τους στόχους σας. Όμορφες αναμνήσεις αναβιώνετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσπαθείτε να επεκτείνετε τον προσωπικό σας κύκλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επενδύετε μελλοντικά σε πολύ καλά δομημένες βάσεις. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύονται οι προσπάθειές σας. Ανασφάλειες και ενοχές, βασανίζουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αφήνεστε σε νέες εφήμερες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Με πρωτοβουλίες και συνοπτικές διαδικασίες λύνετε τα τρέχον ζητήματα. Στα επαγγελματικά, αντιλαμβάνεστε εγκαίρως τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Προσοχή στους πειρασμούς, πριν ανακαλυφθούν από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αρνείστε να πιστέψετε τα νέα γεγονότα που εξελίσσονται.