Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 14/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 14/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο σας κάνει δημοφιλείς, αλλά ενισχύει τον παρορμητισμό σας και αυτό μπορεί να σας κοστίσει σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας από τον Υδροχόο σας κάνει δημοφιλείς, αλλά ενισχύει τον παρορμητισμό σας και αυτό μπορεί να σας κοστίσει σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτικές καταστάσεις που έχουν πέσει σε έναν φαύλο κύκλο χωρισμών και επανασυνδέσεων, παίρνουν οριστικό τέλος, προς μεγάλη ανακούφιση, όλων των εμπλεκομένων μερών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τόσο ο Άρης από τις 6 του μήνα στον Ταύρο, όσο και η Αφροδίτη από τις 8 απέναντί σας, ευνοούν τους έρωτες και τις αγάπες και δίνουν την ευκαιρία στους ελεύθερους μεν, να κάνουν «φοβερές» γνωριμίες

ΛΕΩΝ

. Οργανωθείτε, χαλαρώστε και διαχειριστείτε καλύτερα το χρόνο σας. Να αποφεύγετε κακές συνήθειες, και ίσως έχει έρθει η ώρα να τις κόψετε  προς χάρη της γενικότερης ανανέωσής σας

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα πιάσετε πολλές φορές τον εαυτό σας, και όχι μόνο σήμερα,  να θεωρεί, ότι παρά τις προσπάθειές σας, οι κόποι σας δεν αναγνωρίζονται και αυτό μπορεί να σας στεναχωρήσει.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη, θα σας χαρίσει γοητεία, έτσι ώστε να περάσετε αυτά που θέλετε και να σιγουρέψετε την επιτυχία σας, τόσο στη δουλειά, όσο και στα οικονομικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διάφορα προσωπικά θέματα που θα «κουβαλάτε» στον επαγγελματικό χώρο δεν θα σας αφήνουν να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας και μπορεί να προκύψουν διάφορα σχόλια από συνεργάτες που θα σας εκνευρίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα νέα ξεκινήματα είναι στο μυαλό σας εδώ και καιρό, αλλά τώρα βλέπετε να εξυφαίνονται μπροστά σας και οι κατάλληλες συνθήκες. Ο Δίας και ο Κρόνος από τον Υδροχόο, φροντίζουν να δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σας

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι σχέσεις που έχουν «τριφτεί» με τα χρόνια ανανεώνονται, τα πάθη αναζωπυρώνονται και ο έρωτας, κάνει παιχνίδι στις σχέσεις. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε σπουδαίες γνωριμίες

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

. Οι συναισθηματικές σας εκφράσεις γίνονται ανέκφραστα και ψυχρά, τα συναισθήματά σας, παραμένουν κρυφά και αθέατα από το σύντροφό σας, και ίσως είναι καλύτερα έτσι, γιατί σας λείπει η ισορροπία.

ΙΧΘΥΕΣ

Το συναπάντημα του Δία με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να υπερβείτε τα εμπόδια, αναζητώντας τις δικές σας εσωτερικές δυνάμεις για να φέρετε εις πέρας ό,τι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε.