Τα ζώδια για σήμερα 12/9

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 12/9

Τα ζώδια για σήμερα 12/9

ΚΡΙΟΣ

Σωματικά και ψυχολογικά κουρασμένοι σήμερα. Μελαγχολικοί, άτονοι και ανασφαλείς. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο είναι να απομονωθείτε, και να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες. Δεν είστε σε θέση να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Φιλικές επαφές, κοινωνικές συναναστροφές. Δεν θέλετε να είστε μόνοι και αναζητάτε συντροφιά. Σήμερα, ανάμεσα στις πολλές κοινωνικότητες, θα κάνετε και μία καινούρια γνωριμία, που ακόμα κι αν δεν έχει συναισθηματική χροιά, μπορεί να σας φανεί χρήσιμη σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θέλετε πλέον να λειτουργείτε με ένα επιτηδευμένο ύφος, κάνοντας ό,τι πρέπει για να κερδίζετε τις εντυπώσεις και για χάρη των δημοσίων σχέσεων. Αναζητάτε μια πιο ξεκάθαρη σχέση με τον εργασιακό σας χώρο και τους ανθρώπους που τον απαρτίζουν. Επιτυχία και αναγνώριση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αισθάνεστε απελευθερωμένοι και λυτρωμένοι από τα δεσμά της καθημερινότητας. Τολμάτε να κάνετε μεγαλεπήβολα σχέδια και όνειρα, αλλά και να εκφράσετε δημιουργικά τις ιδέες και τις σκέψεις σας. Επιθυμείτε να ταξιδέψετε και να συναντήσετε αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ

Περίεργα και παράξενα συναισθήματα και ιδέες σας καταλαμβάνουν, που θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε. Υπαρξιακά ζητήματα και μακάβρια θέματα κατακλύζουν τη σκέψη σας και κανείς δεν μπορεί να σας βοηθήσει να τα ξεπεράσετε. Υπομονή, είναι παροδικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε να πιέζεστε κάτω από το βάρος των ευθυνών, των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να συντροφευτείτε σήμερα, αλλά στην προσπάθειά σας να διατηρήσετε τις σχέσεις, θα βγουν συναισθήματα ζήλιας, ανασφάλειας και έντονης κτητικότητας.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προσεκτικοί με τα ρεύματα και τα air conditions γιατί κυκλοφορούν κρυολογήματα και ψύξεις και το τελευταίο που θα θέλατε αυτή την περίοδο, είναι ένα κρύωμα να σας κρατήσει πίσω από τα σχέδιά σας. Επίσης, δύσκολα χειρίζεστε καταστάσεις άγχους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τροφή στο συναίσθημα και το πάθος. Ενθαρρύνεται ο έρωτας αλλά και η ενασχόληση με τα παιδιά και τα θέματά τους. Βελτιώνονται οι σχέσεις, τόσο με τα αγαπημένα πρόσωπα, όσο και με τις γυναίκες, όπου υπάρχουν προβλήματα. Τύχη και εύνοια στα οικονομικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Δεν έχετε και μεγάλα κέφια σήμερα. Αυτό που θέλετε περισσότερο απ’ όλα είναι να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, εντός του σπιτιού και να μην μιλάτε με κανέναν. Θα αναπολήσετε το παρελθόν σας, τα παιδικά σας χρόνια, σε μια αναζήτηση των ριζών σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο τρόπος που αντιλαμβάνεστε αυτά που ακούτε μέσω επικοινωνιών, είναι λανθασμένος. Γι αυτό και θα υπάρξουν παρεξηγήσεις, παρερμηνείες και γενικά ασυνεννοησία. Τα γυναικεία συγγενικά πρόσωπα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο να ηρεμήσετε και να δείτε αντικειμενικά τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Για κανέναν λόγο δεν θα πρέπει, σήμερα, να κάνετε σοβαρά έξοδα και επενδύσεις οικονομικές. Δεν έχετε καλή και αντικειμενική σχέση με το χρήμα και αφενός, μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι, αφετέρου, οι επιλογές σας βασίζονται σε παρορμήσεις, επομένως, δεν είναι οι σωστές.

ΙΧΘΥΕΣ

Η κρίση σας είναι εντελώς υποκειμενική. Λειτουργείτε βάσει του συναισθήματος της στιγμής και χάνετε τη σφαιρική εικόνα των πραγμάτων. Οι επιλογές σας επομένως δεν είναι οι σωστές. Ίσως απ’ την άλλη αποζητάτε την προσοχή των άλλων γι αυτό και τα παρουσιάζετε όλα, υπερβολικά.