Τα ζώδια για σήμερα 11/7

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11/7

Τα ζώδια για σήμερα 11/7

ΚΡΙΟΣ

Περίεργα και ασυνήθιστα αισθάνεστε σήμερα. Σκέψεις που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Θέματα αποκρυφισμού, υπαρξιακά, έως και μακάβρια έρχονται στο μυαλό σας. Επειδή όμως, η περίοδος αυτή είναι πολυάσχολη καλά θα κάνετε να συγκεντρωθείτε στο καθήκον.

ΤΑΥΡΟΣ

Στην επιφάνεια όλα τα συναισθηματικά βάρη, είτε του γάμου είτε της σχέσης, είτε των συνεργασιών. Νιώθετε έντονη την ανάγκη της συντροφικότητας, τη στιγμή που καλλιεργείτε συναισθήματα ζήλιας, κτητικότητας και εξάρτησης. Θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις χωρίς τι συγκατάθεση του συντρόφου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα θέμα υγείας, ή ένα εργασιακό ζήτημα σας κρατά σε εγρήγορση και δεν σας αφήνει να ησυχάσετε από το άγχος. Μικρο ενοχλήσεις με τις αλλεργίες κυρίως, θα σας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι πρέπει να φροντίζετε καλύτερα και εντατικότερα, τον οργανισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συναίσθημα και πάθος και ενασχόληση με τα παιδιά και τα προβλήματά τους. Βελτιώνονται όμως από την άλλη, οι σχέσεις σας με τις γυναίκες. Προσοχή, γιατί το πάθος εύκολα μετατρέπεται σε κτητική διάθεση. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει έντονη η επιθυμία για απογόνους.

ΛΕΩΝ

Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να αποτραβηχτείτε στον προσωπικό σας χώρο. Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τη συμβουλή των ατόμων της οικογένειάς σας, πιο πιθανό των γυναικών. Ενισχύεται η τάση σας να επιστρέφετε στο παρελθόν, και στην αναζήτηση της καταγωγής σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επικοινωνίες με τα άτομα του περιβάλλοντός σας επηρεάζονται σε μεγάλο βαθμό. Οι απόψεις σας βασίζονται σε προσωπικές εκτιμήσεις, και παίρνετε πολύ «πατριωτικά» κάθε τι που συμβαίνει. Δυστυχώς, δεν θα αποφύγετε εντάσεις και διαπληκτισμούς, κυρίως με συγγενείς.

ΖΥΓΟΣ

Απαγορεύονται ρητώς και κατηγορηματικώς, τα σοβαρά έξοδα και οι οικονομικές επενδύσεις μακροπρόθεσμης και μεσοπρόθεσμης βάσης. Η σχέση σας με το χρήμα και τα υλικά αγαθά, δεν είναι ξεκάθαρη, ούτε αντικειμενική. Ξοδεύετε παρορμητικά και με βάση το ένστικτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λειτουργείτε με βάση το συναίσθημα και τη διάθεση της στιγμής. Δεν είστε σε θέση να αποφασίσετε για τα σοβαρά θέματα και ως επί το πλείστον κάνετε λάθος επιλογές, τις οποίες αργότερα θα πληρώσετε. Είναι η ανάγκη σας για προσοχή που διογκώνει τις ευαισθησίες και τις ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επιθυμείτε διακαώς να ταξιδέψετε, να γνωρίσετε κόσμο, να έχετε ευκαιρίες και να κάνετε ανοίγματα, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Η επαφή σας με άτομα από το εξωτερικό, θα σας ανοίξει «πόρτες» και ορίζοντες που δεν είχατε φανταστεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα κάνετε μια έρευνα σε βάθος για να ανακαλύψετε όλους τους λόγους, και φυσικά τα φταιξίματα σας, για τη λανθασμένη τροπή που πήραν οι καταστάσεις και σας απογοήτευσαν. Ξεκαθαρίζοντας τα θέλω και τα πρέπει σας, τα πράγματα επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στο προσκήνιο η επαγγελματική και κοινωνική ζωή, καθώς νιώθετε την ανάγκη να απελευθερώσετε τον αυθορμητισμό σας αφήνοντας στην άκρη κάθε επιτήδευση. Αυτό επεκτείνεται και στην επαγγελματική σας δράση, η οποία αποκτά μια πιο καλλιτεχνική χροιά.

ΙΧΘΥΕΣ

Απεχθάνεστε στη μοναξιά και αναζητάτε διαρκώς συντροφιά. Κάποιες εκμυστηρεύσεις σας σε φίλους θα σας φέρουν πιο κοντά τους. Καινούριες γνωριμίες με πρόσωπα γυναικεία δίνουν έναν χαρούμενο τόνο στην καθημερινότητά σας.