ζώδια για σήμερα 11/4

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 11/4

Τα ζώδια για σήμερα 11/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 11/4 ξεκινά με τον Κριό..Το θετικό της ημέρας είναι η σταθεροποίηση μιας κρυφής ρομαντικής σχέσης με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο. Το δύσκολο της ημέρας το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου. Πίεση με τα επαγγελματικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα έκτακτα έξοδα εξακολουθούν να σας εκνευρίζουν όπως και οι πολλές μετακινήσεις σήμερα. Η ευχάριστη φιλική παρέα σας ηρεμεί.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στους Διδύμους σας χαρίζει ενέργεια άλλα και νεύρα. Το κλίμα στα επαγγελματικά είναι εξαιρετικό. Στενάχωρο νέο για φιλικό πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δύσκολη μέρα για τα οικονομικά σας ειδικά για όσους έχετε συνεταίρους. Το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου δηλώνει και δυσφορία από συντρόφους.

ΛΕΩΝ

Δυσκολία με νομικό θέμα στα επαγγελματικά. Όμως αρκετή εύνοια σε οικονομικά θέματα. Μετά το μεσημέρι αναζητάτε απόλυτη ηρεμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το πολύ ενδιαφέρον κλίμα  στα συναισθηματικά σας συνεχίζεται και αρκετοί κάνετε γνωριμίες από φιλικό κύκλο. Πιο τυχεροί εσείς του δευτέρου δεκαημέρου.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στον Κριό το συντροφικό κλίμα είναι εξαιρετικό . Για τους αδέσμευτους Ζυγούς συναντήσεις που επιδιώκατε γίνονται σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετοί του πρώτου δεκαημέρου κάνετε ευχάριστα κοντινά ταξίδια. Το έντονο ερωτικό κλίμα με Ερμή και Αφροδίτη στον πέμπτο οίκο σας συνεχίζεται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στους Διδύμους φέρνει επιθετική συμπεριφορά από σύντροφο ή συνεργάτες ειδικά σε σας του πρώτου δεκαημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μεγάλη όρεξη για επικοινωνία με τον ερωτικό σας σύντροφο έχετε σήμερα. Αρκετοί είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί σε όλα τα επίπεδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετοί σκέφτεστε σήμερα να προβείτε σε ιατρικές εξετάσεις και γενικότερα να θωρακίσετε την υγεία σας. Οικονομικά είναι μια θετική μέρα.

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα έχετε διάθεση να αθληθείτε να διασκεδάσετε και γενικότερα να ξεφύγετε. Όσοι εργάζεστε έχετε έντονη δημιουργικότητα.