Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 10/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 10/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν θα έβλαπτε καθόλου ένας απολογισμός ζωής και πεπραγμένων. Καθώς ο Άρης, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του, θα έχετε την ευκαιρία, με ησυχία, να αναλογιστείτε τις ευθύνες των πράξεών σας και να κάνετε το καλύτερο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η εργασία και η υγεία, βάλλονται. Η μεν πρώτη χρειάζεται ψυχραιμία, η δε, δεύτερη, χρειάζεται μέριμνα και φροντίδα. Μην διστάσετε να επισκεφθείτε το γιατρό σας για συμβουλές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το ξεκίνημα της ανάδρομης πορείας του Άρη, δυστυχώς θα φέρει καθυστερήσεις. Οι καθυστερήσεις θα φέρουν γκρίνιες, οι γκρίνιες, πάνε πακέτο με τις εντάσεις… και πάει λέγοντας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κρίση σας σήμερα, δεν είναι αντικειμενική. Δεν σκέφτεστε σύμφωνα με τις συνθήκες της πραγματικότητας οπότε και τα συμπεράσματά σας είναι λανθασμένα. Αφήστε να περάσει η μέρα.

ΛΕΩΝ

Ομορφαίνετε μέρα με τη μέρα, αλλάζετε προς το καλύτερο, ανανεώνεστε. Έλκετε σαν μαγνήτης, τόσο το αντίθετο φύλο, όσο και τους ανθρώπους γύρω σας. Είστε το επίκεντρο κάθε συντροφιάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευνοείστε για να προωθήσετε νομικά θέματα, ζητήματα εκπαίδευσης, καθώς ένας αέρας ανανέωσης πνέει γύρω σας. Δεν αποκλείεται στα πλαίσια της γενικότερης ανανέωσης, να θελήσετε να αλλάξετε κατοικία.

ΖΥΓΟΣ

Αισθάνεστε μια ακατανίκητη εσωτερική ένταση, για ζητήματα της δουλειάς, και της καθημερινότητάς σας. Κάθε φορά που νευριάζετε με κάτι ή κάποιον, να θυμάστε, ότι η ψυχραιμία είναι το κλειδί για κάθε τι που συμβαίνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Έχετε κάνει ως τώρα, σημαντικά βήματα εξέλιξης, τόσο με τα επαγγελματικά σας, όσο και με την προσωπική και κοινωνική σας ζωή. Σήμερα, είναι η ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο περισσότερο και με τα αισθηματικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εντείνονται οι επικοινωνίες με φιλικά πρόσωπα, και ενώ δέχεστε προσκλήσεις για διασκέδαση, παράλληλα δέχεστε και προτάσεις για δουλειά και καινούρια ξεκινήματα. Προσμετρήστε τα ρίσκα και προχωρήστε. Η ζωή ανήκει σε σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται, όχι μόνο σήμερα, και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για τις υποθέσεις σας. Τα οικονομικά σας, επιτρέπουν μικρές παρασπονδίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξακολουθείτε να βρίσκεστε κάτω από συνεχόμενες αλλαγές στην καθημερινότητά σας. Αυτό σας προσδίδει ένταση από τη μία, από την άλλη όμως, παίρνετε και μεγάλες ικανοποιήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Σημαντικές προτάσεις, από ανθρώπους κύρους, που αφορούν στη δουλειά και τα οικονομικά σας, δημιουργούν ένα κλίμα, ικανοποίησης γύρω σας και αυτό σας ηρεμεί και σας δίνει χαρά.