Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 06/12

Τα ζώδια για σήμερα 06/12

Τα ζώδια για σήμερα 06/12

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 06/12 ξεκινούν με τον Κριό..Είτε σχεδιάζετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό για την περίοδο των εορτών, είτε το μυαλό σας τρέχει, εκτός, υποχρεώσεων και εργασίας. Αν και ευνοούνται τα ταξίδια, ειδικά αν είναι για λόγους επιμόρφωσης, καλό είναι να επιστρέψετε στην πραγματικότητα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η διάθεσή σας είναι άκρως ερωτική, κάτι που θα δώσει στο ταίρι σας μεγάλη ικανοποίηση. Μπορεί να επωφεληθείτε από μια κληρονομιά, ή από ένα αρκετά σημαντικό ποσό προερχόμενο από το εξωτερικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Από τις 8 του προηγούμενου μήνα, έχετε μπει σε μία πολύ θετική περίοδο, όπου όλες οι εκκρεμότητες σταδιακά τακτοποιούνται. Σήμερα, ευνοείται ο αισθηματικός τομέας αλλά και οι σχέσεις γενικότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο τομέας της υγείας σας δέχεται πολύ θετική επιρροή και σίγουρα κάποια προβληματάκια, που χρονίζουν θα βρουν λύση και ανακούφιση. Μην αμελείτε να επισκέπτεσθε το γιατρό σας συχνά. Στο χώρο της δουλειάς γίνονται θετικές αλλαγές

ΛΕΩΝ

Πολύς ρομαντισμός, πολλή αγάπη, πολύς έρωτας και πολλά πλησιάσματα από καινούρια πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σας και σας δίνουν επιβεβαίωση και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και ικανοποίηση από θέματα του σπιτιού που βρίσκουν επιτέλους λύσεις. Θα μπορέσετε να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων.

ΖΥΓΟΣ

Μέσω επικοινωνιών θα λύσετε τα προβλήματά σας. Δεν αποκλείεται να μετακινηθείτε ή να μετακομίσετε, αλλά και να χρησιμοποιήσετε παλαιά αντικείμενα για νέους σκοπούς. Θα έχετε σήμερα την ευκαιρία να μιλήσετε με ανθρώπους που είχατε πολύ καιρό να έχετε επαφή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο οικονομικός τομέας ευνοείται πολύ και θα μπορέσετε να διευθετήσετε οποιαδήποτε εκκρεμότητά σας, με τρίτους ή με το δημόσιο. Χρήματα έρχονται από πηγές που ούτε μπορούσατε να φανταστείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Και ο Δίας, και η Σελήνη και ο Ήλιος στο ζώδιό σας, σας ευνοούν σε μεγάλο βαθμό για να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν για πολύ  μεγάλο χρονικό διάστημα. Σήμερα είναι εξαιρετική ημέρα, για να έρθετε σε επαφή με κόσμο αλλά και για να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενθουσιάζεστε εύκολα αυτό το διάστημα και ίσως αυτό να μην αποδειχθεί καλό. Μην ακούσετε αυτούς που σας υπόσχονται πολλά κέρδη, εύκολα και γρήγορα. Να κρατάτε μικρό καλάθι, και όλα θα πάνε καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς και θα μιλήσετε με πολύ κόσμο. Προκύπτουν φιλίες, με κοινά ενδιαφέροντα, ομάδες με κοινές δραστηριότητες, αλλά και πρόσωπα φιλικά, που ενδιαφέρονται για σας ερωτικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Αναγνωρίζονται και τα προσόντα και η αξία σας, επαγγελματικά, ενώ κάποιοι ανώτεροί σας, έχουν σημαντικά πράγματα να σας προτείνουν. Είστε σε θέση να καταλάβετε οποιαδήποτε ανώτερη θέση αλλά και να επωμισθείτε ευθύνες.