Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 02/02

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, δημιουργεί συνθήκες πίεσης και ανασφάλειας. Προσεγγίζεται ανθρώπους με προσωπικό όφελος. Παραβλέπετε τα ελαττώματα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συμπεριφέρεστε ανεκτικά και προκάτ την αλλαγή.

 
ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, προκαλεί την ανάγκη για αλλαγές. Στα επαγγελματικά, ευχάριστες ειδήσεις που σας ανακουφίζουν. Έντονος συναισθηματισμός και ρομαντισμός με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρορμητικές και αυθόρμητες κινήσεις αλλάζουν την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, διαμορφώνει καταστάσεις υπερβολής σε οικογενειακό επίπεδο. Στα επαγγελματικά,  εποικοδομητικές διαφωνίες αναδεικνύουν τα προσόντα σας. Αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις προκαλεί η συμπεριφορά σας προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, είστε επιδεικτικοι και απωθητικοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιό σας, βοηθά στη λύση οικογενειακών προβλημάτων. Στα επαγγελματικά, απομονώνεται και αποφασίζεται δίκαια. Νέα δοκιμασία με σοβαρούς προβληματισμούς προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες εξελίξεις με θετικές σκέψεις.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, εντείνει την κυκλοθυμία και τα ξεσπάσματα. Στα επαγγελματικά, νέες ιδέες βαρόμετρο για τις εξελίξεις. Παρορμητικές κινήσεις προκαλούν αδιέξοδο με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις επιστροφή στο παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, προϊδεάζει ευχάριστες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε λανθασμένες κρίσεις. Συζητήσεις που μπορούν να επιφέρουν και απομάκρυνση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία με όμορφη προσέγγιση.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, τονώνει το ηθικό και την αυτοπεποίθηση. Στα επαγγελματικά, εισπράττεται αδικίες που σας καταβάλλουν ψυχολογικά. Αισθάνεστε άσχημα απέναντι προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ουτοπικές σκέψεις βασανίζουν το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, δρομολόγια δράσεις που προκαλούν ανακατατάξεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε απώλειες απολογία συκοφαντίας. Αντιδράσεις υπερβολής δυσαρεστούν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανανεώνεται και προχωράτε σε αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, αναπτύσσει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, αποφεύγετε συμφωνίες μη ρεαλιστικές. Ευχάριστες ανατροπές αλλάζουν τη διάθεση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απίθανες συγκυρίες σας γεμίζουν αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, δημιουργεί ουτοπικές σκέψεις. Στα επαγγελματικά, απροσεξία και επιπολαιότητα δημιουργούν προβλήματα. Πολύπλοκες καταστάσεις αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προβληματίζεστε από ερωτική προσέγγιση που δεν εμπιστεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 Η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Καρκίνου, προκαλεί συναισθήματα και επιθυμίες. Στα επαγγελματικά, αποτελέσματα επιβράβευσης και θετικής αξιολόγησης. Εγωισμός και αλαζονεία απομακρύνουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφεύγετε ευθύνες με εφήμερες καταστάσεις.

ΙΧΘΥΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη, προτρέπει σε κινήσεις συναισθηματικές. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις απαιτήσεις που υπερβάλλετε. Σκέψεις εξέλιξης και αλλαγών με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αποφάσεις που προκαλούν ανατροπές.