Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 03/02

ΚΡΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν έντονα οικογενειακά ζητήματα. Στα επαγγελματικά, αποτυχημένες κινήσεις προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Εκδηλώνεται συναισθήματα με αυθόρμητες κινήσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ερωτική προσέγγιση από πρόσωπο κοντινού περιβάλλοντος σας προκαλεί αναστάτωση.

ΤΑΥΡΟΣ

Σημαντικές ευκαιρίες για να ολοκληρώσετε υποχρεώσεις. Στα επαγγελματικά, προσεγμένες κινήσεις διαμορφώνουν νέο αέρα. Αφήνεστε ολοκληρωτικά στα βήματα που κάνει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προσεγγίζεται ξαφνικά πρόσωπο από νέα γνωριμία με ιδιαίτερες συστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Απρόσμενα γεγονότα βελτιώνουν την καθημερινότητά σας. Στα επαγγελματικά, με κρυφές κινήσεις ανταποκρίνεστε στις δυσκολίες. Ενθουσιώδεις γεγονότα προκαλούν έντονες ερωτικές επιθυμίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναθερμαίνεται παλιές γνωριμίες χωρίς σκοπό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κινήσεις με αποφασιστικότητα μέσα από τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε πραγματικές κινήσεις που οδηγούν σε λάθη. Κινήσεις να βελτιώσετε το κλίμα απέναντι προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα σχέση ή επανασύνδεση για τους πρόσφατα χωρισμένους.

ΛΕΩΝ

Αποκαλύψεις που σας ταράζουν και χρειάζονται ήρεμες αντιδράσεις. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε απρόσμενα γεγονότα προς όφελός σας. Δημιουργείται συζητήσεις με ερωτικό όφελος προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο πρόσωπο προσπαθεί να σας προσεγγίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ευχάριστες ειδήσεις προκαλούν σημαντικές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, διαφωνίες σε βαθμό που προσβάλλουν την αποδοτικότητα σας. Επιπόλαιες κινήσεις προκαλούν αναστάτωση χωρίς επιπτώσεις με το ταίρι σας Οι ελεύθεροι, ενθουσιώδης γνωριμία και ερωτική έλξη.

ΖΥΓΟΣ

Αποστασιοποιηείστε από πρόσωπα που δεν σας προσφέρουν συναισθηματικά. Στα επαγγελματικά, εναλλακτικές λύσεις και δόλια μέσα για την ολοκλήρωση του στόχου σας. Κινήσεις χωρίς ενδοιασμούς και τολμηρές αποφάσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται επιδεικτικά με ερωτισμό τα βλέμματα πάνω σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Περιπετειώδη δράση με εύνοια και τύχη. Στα επαγγελματικά, λάθη σκοπιμότητας δημιουργούν μπερδέματα και αναποφασιστικότητα. Καλά σκεπτόμενες δυναμικές αποφάσεις προκαλούν ανατρεπτικές αλλαγές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες αντιδράσεις προκαλούν αντίθετα αποτελέσματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Υποσχέσεις και πράξεις που κάνουν στόχους πιο εφικτούς. Στα επαγγελματικά, προτάσεις που θέλουν μελέτη για την ολοκλήρωση ή όχι. Αναζητήσεις και περιπέτειες προκαλούν ευχάριστες εξελίξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέο άνοιγμα επικοινωνίας με ιδιαίτερα γοητευτικό πρόσωπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χτίζεται μελλοντικά στις ήδη καλά δομημένες βάσεις. Στα επαγγελματικά, παραμερίζεται ευθύνες που σας αγχώνουν αδίκως. Αλλοπρόσαλλη και επιπόλαια συμπεριφορά προκαλεί έντονες αντιδράσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, προκαλείται καταστάσεις από αντιπερισπασμό και ζήλια διατηρώντας την απόσταση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συζητήσεις και συμφωνίες που αναπτερώνουν το ηθικό. Στα επαγγελματικά, ισορροπημένες σχέσεις και ομαδική συνεργασία. Απρόσμενες συναντήσεις διαμορφώνουν εκ νέου την καθημερινότητα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ένας νέος κρυφός έρωτας γεννιέται μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΙΧΘΥΣ

Ενθουσιώδης απρόσμενες καταστάσεις σας παρασύρουν σε νέες δράσεις. Στα επαγγελματικά, ριζικές αλλαγές που προκαλούν έντονες αισθήσεις. Άνοιγμα συζητήσεων που προκαλούν ευχάριστες καταλήξεις για παρελθοντικά γεγονότα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εκδηλώνεστε με ανταπόκριση σε νέο φλερτ.