Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 8/10

Τα ζώδια για σήμερα 8/10

 

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

Θέλετε να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο. Οι φιλίες για σας είναι πολύ σημαντικές, και λειτουργείτε καλύτερα εντός ομάδων. Προσέχετε, όμως, να μην αφήνετε τους άλλους να σας επηρεάζουν συναισθηματικά.

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

Μια γυναίκα πρόκειται να παίξει καταλυτικό ρόλο στην καριέρα σας. Ίσως από τον τρόπο που σας αξιολογεί να εξαρτάται και η επαγγελματική σας άνοδος. Μην παρασύρεστε από την ανάγκη σας για αναγνώριση και κάνετε λάθη.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

Η οικογενειακή ζωή σας αρέσει και έχετε υψηλές αξίες στο κομμάτι αυτό. Ωστόσο, οι πεποιθήσεις σας είναι πολύ υποκειμενικές και δεν μπορείτε να δείτε σφαιρικά τα πράγματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

Υπερβολικός ο αισθησιασμός σας, με υπερβολικό τρόπο εκδηλώνετε τις ερωτικές σας βλέψεις στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει. Αν είναι το ταίρι σας, είναι καλά, ειδάλλως μπορεί να παρεξηγηθείτε.

 

ΛΕΩΝ

 

Ο γάμος, η οικογένεια, ένα μέρος να ανήκετε και να συνεργάζεστε για έναν κοινό σκοπό – στόχο, είναι το ζητούμενό σας και είναι ακραίος ο τρόπος που το διεκδικείτε. Ηρεμήστε. Θα παντρευτείτε σύντομα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Η υγεία σας, δεν είναι στα καλύτερά της. Ίσως έχετε κουραστεί πολύ, ή μπορεί να έχετε πιεστεί πολύ, γι αυτό και παρουσιάζονται διάφορα ψυχοσωματικά. Μια αλλαγή εργασίας, σας αναστατώνει.

 

ΖΥΓΟΣ

 

Τρίτα πρόσωπα παρεμβαίνουν στα ζητήματα της σχέσης σας και αυτό φέρνει εντάσεις με το σύντροφό σας. Αφού η αισθηματική σας ζωή είναι τόσο σημαντική γιατί αφήνετε τους άλλους να κάνουν κουμάντο;

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

Η οικογένεια, οι σχέσεις και η αλληλεπίδραση με τους συγγενείς, θα είναι πολύ σημαντικές σήμερα. Ένα θέμα που απασχολεί την οικογένειά σας θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

Ασχολείστε με ανούσια πράγματα, και κάντε επικοινωνίες με ανθρώπους που δεν έχουν τίποτα να σας πουν. Ονειροπόλοι και φαντασιόπληκτοι, βαριέστε τη ρουτίνα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Η ανάγκη σας για οικονομική ασφάλεια θα σας ωθήσει να επιχειρήσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο επαγγελματικά, που αφενός εκπληρώνει τις επιδιώξεις σας, αφετέρου υπόσχεται μεγάλα κέρδη.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

Θέλετε να σας αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και να πουν καλά λόγια για σας. Ζητάτε επιδοκιμασία και επιβεβαίωση, κι όταν δεν τα εισπράττετε, γίνεστε κυκλοθυμικοί και ευμετάβλητοι.

 

ΙΧΘΥΕΣ

 

Η εμφάνιση ενός ανθρώπου από το παρελθόν θα σας επηρεάσει έντονα σήμερα και θα σας γυρίσει πίσω, σε καταστάσεις, που έχετε παλέψει για να ξεφύγετε. Προσέξτε πώς θα αντιδράσετε.