Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 8/1

 

Τα ζώδια για σήμερα 8/1

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης εγκατέλειψε από χθες το ζώδιό σας και εισέρχεται δυναμικά στο δεύτερο ηλιακό σας οίκο για να σας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσετε  δυναμικά, τις οικονομικές σας επιδιώξεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προσπάθειές σας αποδεικνύονται ψυχοφθόρες. Το παλαιό μάχεται το καινούριο και η καινοτομία, τη συντήρηση. Ο Άρης στο ζώδιό σας, σας καλεί να προωθηθείτε στην πρώτη γραμμή πυρός.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη μπαίνει στον Αιγόκερω και σοβαρεύεστε , τόσο ώστε να προτιμήσετε να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σας ανθρώπους, χωρίς πολύ ενθουσιασμό και χωρίς υπερβολές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι δυσκολίες τέλος. Ο Άρης εγκαταλείπει το μεσουράνημα του ωροσκοπίου σας και σας δίνει την ευκαιρία να υλοποιήσετε ό,τι σχέδιο έχει μείνει σε εκκρεμότητα.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος από τον Υδροχόο, φέρνει καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας και εκνευρίζεστε πολύ. Αυτό δεν σημαίνει όμως, ότι πρέπει να τα βάζετε με όλους και με όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όσα εμπόδια και δυσκολίες και να σας φέρει ο Κρόνος, εσείς, έχετε σύμμαχο τον Άρη από τον Ταύρο που σας δίνει αντοχή και δύναμη να αντεπεξέλθετε ακόμα και στις δυσκολότερες συνθήκες.

ΖΥΓΟΣ

Αντί να στεναχωριέστε και να νοσταλγείτε περασμένα μεγαλεία, καλό είναι να κάνετε υπομονή ώστε να μπει ο Ήλιος στον Υδροχόο και να κάνετε γενικά ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λύσεις στα προβλήματα της καθημερινότητας έρχονται τώρα πιο εύκολα από ποτέ. Μια πολύ ευχάριστη είδηση, ίσως από το εξωτερικό, σας δίνει νέο ενθουσιασμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν οι ελεύθεροι του ζωδίου, αποφασίσετε να σοβαρευτείτε, τότε μια πολύ σοβαρή σχέση σας περιμένει, τώρα που η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω. Επίσης βάλτε τάξη στα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ενισχυμένη η αποφασιστικότητά σας, εξαιτίας του Άρη από τον Ταύρο αλλά και η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από σήμερα, σας δίνει γοητεία ώστε να περάσετε το δικό σας, παντού.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι συναισθηματικές σας εκφράσεις, γίνονται απότομα και ίσως με σκληρό τρόπο. τα συναισθήματά σας, παραμένουν κρυφά και ανομολόγητα, επομένως και αθέατα από το σύντροφό σας. Ψάχνεστε για καβγά ίσως;

ΙΧΘΥΕΣ

Το συναπάντημα του Δία με τον Κρόνο, θα σας βοηθήσει να υπερβείτε τα εμπόδια, αναζητώντας τις δικές σας εσωτερικές δυνάμεις για να φέρετε εις πέρας ό,τι είστε υποχρεωμένοι να κάνετε