Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 7/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 7/5

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Έτοιμοι για καινούριες αισθηματικές γνωριμίες, παρουσιάζεστε στο ξεκίνημα του μήνα, και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Σήμερα, έχετε τη διάθεση, αύριο θα έρθει και το κατάλληλο πρόσωπο. Ποιος στη χάρη σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 Όμορφες οικογενειακές στιγμές, χαρούμενα λόγια με πρόσωπα της οικογένειάς σας. Αγάπη και τρυφερά συναισθήματα αλλά και ζητήματα του σπιτιού και της οικογένειας στο προσκήνιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

 Δεν μαζεύεστε από τις επικοινωνίες. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν ανάψει αλλά και τα τηλέφωνα δεν πάνε πίσω. Σύντομα θα είστε σε θέση να αποκτήσετε και σύντροφο αν δεν τον έχετε βρει ακόμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Συνειδητοποιημένοι ως προς τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να φέρετε ισορροπία στα εισοδήματά σας αλλά και να κάνετε καλό κουμάντο για τις δύσκολες μέρες.

ΛΕΩΝ

Ευαίσθητοι απέναντι σ’ αυτά που εισπράττετε από τους άλλους και τα παίρνετε όλα πολύ προσωπικά. Μελαγχολικοί λόγω δυσκολιών που συμβαίνουν, ίσως αποζητήσετε να αποτραβηχτείτε για λίγο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ψυχολογία σας, δεν είναι και στα πάνω της, παρ’ όλα αυτά, θα επιδιώξετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Παρ’ όλο, που λόγω καταστάσεων, κλειστήκατε μέσα, φαίνεται ότι δεν είστε έτοιμοι να βγείτε προς τα έξω, ακόμα

ΖΥΓΟΣ

Μια ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στα προβλήματα των φίλων και των γνωστών σας. Σας λείπουν οι ομαδικές δραστηριότητες αλλά κάντε λίγη υπομονή ακόμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Νευριάζετε που βλέπετε άλλους να εισπράττουν τα εύσημα, ενώ εσείς πρέπει να κάνετε όλη την προσπάθεια. Να είστε υπομονετικοί όμως και έτοιμοι γιατί σύντομα θα δικαιωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φαίνεται ότι η κλεισούρα, δεν σας κάνει κακό. Η ψυχολογία σας έχει πέσει και φαίνεστε κακοδιάθετοι. Ονειρεύεστε διακοπές, ταξίδια και δραστηριότητες. Μην αγχώνεστε, σύντομα θα βγείτε και πάλι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετά ερωτικοί με έντονο το στοιχείο του αισθησιασμού. Αν είστε σε σταθερή σχέση, εσείς και το ταίρι σας θα περάσετε αξέχαστε. Οι ελεύθεροι μπορείτε να φλερτάρετε όσο θέλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμοί, στο τραπέζι για να ανευρεθούν τα κακώς κείμενα και να γίνουν διορθωτικές κινήσεις. Είναι μεγάλο το άγχος σας, και προσπαθήστε να το εκτονώσετε, ίσως, με σωματική άσκηση.

ΙΧΘΥΕΣ

Η υγεία ενός προσφιλούς σας προσώπου σας στεναχωρεί. Σκαμπανεβάσματα στον επαγγελματικό σας χώρο λόγω αλλαγών, σας αγχώνουν. Σ’ αυτή τη φάση, είναι καλύτερα να κρατάτε αποστάσεις από τα γεγονότα, αν θέλετε να έχετε αντικειμενική άποψη.