Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 31/7

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 31/7

 

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί πριν βγάλετε  βιαστικά συμπεράσματα για κάποιους συναδέλφους ή συνεργάτες στη δουλειά, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παρασυρθείτε σε λανθασμένες κινήσεις και να έχετε να αντίθετα αποτελέσματα απ’ αυτό που περιμένετε. Συναισθηματικά, αν και έχετε έντονα συναισθήματα για τον/την σύντροφό σας, αμφιβάλετε για τα δικά του/της. Οι ελεύθεροι, θα κάνετε μία σημαντική νέα γνωριμία γι’ αυτό καλό είναι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα καλείστε να αντιμετωπίσετε κάποιες ανταγωνιστικές ή και εχθρικές συμπεριφορές στην  δουλειά σας, ίσως  ακόμη και ένα ενοχλητικό παρασκήνιο το  οποίο θα σας  στεναχωρήσει. Με ψυχραιμία και υπομονή αφήσετε τα πράγματα να εξελιχθούν από μόνα τους, θα δικαιωθείτε στο τέλος. Συναισθηματικά, τα πράγματα είναι κάπως στάσιμα στην σχέση σας κι αυτό σας δημιουργεί εκνευρισμό. Προσπαθήστε όμως να μην ανεβάσετε τους τόνους γιατί στο τέλος θα καταλήξετε σε καυγά με το ταίρι. Οι ελεύθεροι θα έχετε κάποιες ενδιαφέρουσες συναντήσεις με νέα πρόσωπα, τα οποία θα έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και ανησυχίες με  εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν λειτουργήσετε με προγραμματισμό και ψυχραιμία θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας ταλαιπωρούν το τελευταίο διάστημα τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα, αλλά και να διορθώσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες σας έχουν κουράσει μέσα στην σχέση σας, αρκεί να δείτε  ότι οι λύσεις είναι μπροστά στα μάτια σας και ότι ο/η σύντροφός σας είναι έτοιμος/η να τις δεχτεί, εφόσον βέβαια να τις εκφράσετε με ήρεμο τρόπο. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το άγχος κυριαρχεί επάνω σας και δεν σας αφήνει να σκεφτείτε ψύχραιμα και με λογική. Αυτό θα φέρει εκνευρισμούς οι οποίοι το πιθανότερο είναι να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Προσπαθήστε να ηρεμήσετε και να οργανωθείτε, ώστε να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε. Συναισθηματικά, αφήστε για λίγο στην άκρη της καθημερινότητας και αφιερώστε περισσότερο χρόνο στο ταίρι σας, για να περάσετε καλά. Για τους ελεύθερους, το παρουσιαστικό σας δεν περνά απαρατήρητο και ίσως να σας πλησιάσει ένα άτομο το οποίο θα σας σαγηνεύσει!

ΛΕΩΝ

Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποια ξαφνικά γεγονότα στον εργασιακό σας χώρο κυρίως και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσετε επιστρατεύοντας με την ψυχραιμία σας και την  δημιουργικότητα σας. Συναισθηματικά θα περάσετε πολύ καλά σήμερα με τον/την σύντροφό σας αφού θα σας χαρίσει πολύ ρομαντισμό και ερωτισμό!  Το ίδιο ισχύει και για όσου από εσάς είστε ελεύθεροι, αποφεύγοντας όμως τα μεγάλα λόγια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα κάποιες καταστάσεις, σας ωθούν να στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις και όχι να περιμένετε από τους άλλους να σας βοηθήσουν για  να λύσετε τα προβλήματά σας. Παρόλα αυτά θα κάνετε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για οικονομικά θέματα με ένα άτομο το οποίο θα σας βοηθήσει στα μελλοντικά σας σχέδια. Συναισθηματικά, πιθανόν  να ακούσετε κάποια λόγια από τον/την σύντροφό σας τα οποία δεν θα σας αρέσουν ή θα σας ξεβολέψουν. Για όσους είστε μόνοι, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία για να φλερτάρετε ή και να περάσετε όμορφα με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Θα προκύψουν πολλές νέες υποχρεώσεις και θα αναγκαστείτε να οργανωθείτε για να φέρετε εις πέρας όσο περισσότερες μπορείτε. Η αποφασιστικότητά και ο δυναμισμός σας, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε αρκετά ζητήματα τόσο στα επαγγελματικά, αλλά κυρίως στα οικονομικά σας. Συναισθηματικά, είναι μία καλή εποχή για να βάλετε σε μία τάξη στη σχέση σας και αυτό μπορεί να γίνει εφόσον μιλήσετε στον /στην σύντροφό σας για όλα όσα σας προβληματίζουν έτσι ώστε να μπορέσετε μαζί να βρείτε λύσεις. Εάν είστε μόνοι, ανάψτε πράσινο φως στο άτομο που σας ενδιαφέρει και δεν θα βγείτε χαμένοι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως τώρα να σκεφτείτε να κάνετε  κάποια εκπαιδευτικά προγράμματα, ώστε να μπορέσετε να αναβαθμίσετε την καριέρα σας. ¨Ένα άτομο θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στα επαγγελματικά και περισσότερο στο να κάνετε τις απαραίτητες ρυθμίσεις σε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις από το παρελθόν, οι οποίες θα παρουσιαστούν τώρα. Συναισθηματικά, καλό είναι να αποφύγετε να μεταφέρετε τα θέματα της δουλειάς σας στην σχέση σας. Επικεντρωθείτε περισσότερο σε εσάς και στον/στην σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανόν να κάνετε μία γνωριμία από το επαγγελματικό σας περιβάλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις αυτό το διάστημα και αυτό σας δημιουργεί μεγάλο άγχος!  Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία τις καταστάσεις και αποφύγετε τα νεύρα γιατί θα σας οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Τα οικονομικά σας ωστόσο αρχίζουν να ισορροπούν και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες σας αγχώνουν. Συναισθηματικά, επικεντρωθείτε στα καλά της σχέσης και κάντε την κατάλληλη συζήτηση και να ξεκαθαρίσετε όλα όσα σας απασχολούν με διάλογο και όχι με νεύρα. Οι ελεύθεροι έχει όλα τα καλά στοιχεία τα οποία θα σας βοηθήσου να φέρεται κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Χωρίς πανικό και άγχος θα μπορέσετε να βρείτε σε πολλά θέματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Μην κάνετε βιαστικά και επιπόλαια βήματα. Τα οικονομικά σας πάνε καλύτερα και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που σας πιέζουν. Συναισθηματικά, δείξτε όλη την καλή σας διάθεση για να περάσετε καλά με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα νιώσετε τα βλέμματα θαυμασμού ενός ατόμου με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε μία καλή σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν με καλό προγραμματισμός και με συλλογική δουλειά θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ακόμη και σε κάποια νομικά θέματα ή σε οικονομικές σας εκκρεμότητες.  Συναισθηματικά, προσπαθήστε να έχετε καλή επικοινωνία με τον/την σύντροφό σας, ώστε να μπορέσετε να λύσετε μαζί τα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι ελεύθεροι εκμεταλλευτείτε την ακαταμάχητη γοητεία σας!

ΙΧΘΥΣ

Τα επαγγελματικά σας τώρα θα αρχίσουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Αυτό βέβαια οφείλεται στην σκληρή δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα και τα οικονομικά σας θα σημειώσου σημαντική άνοδο. Στα αισθηματικά σας, η καλή σας διάθεση θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα περάσετε μία πολύ ερωτική  ημέρα με το ταίρι σας! Οι ελεύθεροι ετοιμαστείτε για νέες περιπέτειες!