Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 30/11

Τα ζώδια για σήμερα 30/11

Τα ζώδια για σήμερα 30/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 30/11 ξεκινά με τον Κριό..Ημέρα συναρπαστικών αλλαγών και πειραματισμών. Έμπνευση και ρίσκα σας περιμένουν και στους δύο τομείς της ζωής σας (επαγγελματικά, προσωπικά). Θα νιώσετε ότι είναι προσωπικό σας καθήκον να βγάλετε ένα κλίμα ανανέωσης και αλλαγής. Και αυτό γιατί τον τελευταίο καιρό περιορίζεστε από γονείς και συντρόφους. Υπάρχει επίσης μεγάλη πιθανότητα για ένα ταξίδι ή αλλαγή περιβάλλοντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε πολύ ανταγωνιστικοί σήμερα όσον αφορά την απόκτηση χρημάτων και συνεχώς θα είστε σε ένα αγώνα δρόμου για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάστασης. Εάν ασχολείστε με χειρωνακτική εργασία, οι φυσικές σας δυνάμεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο. Θα νιώσετε μεγάλη ικανοποίηση από τον/την σύντροφό σας, από την συνεργασία σας να υποστηρίξετε ο ένας του άλλου τις φιλοδοξίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χρησιμοποιείστε σήμερα τα δυνατά σας σημεία, που είναι η ευστροφία, η περιέργεια και ο νεανικός σας ενθουσιασμός και όχι τα αδύναμα σημεία σας τα οποία έχουν σχέση με την αδυναμία για συγκέντρωση, την ανυπομονησία και την τάση σας μερικές φορές να είστε υποκειμενικοί στις εκτιμήσεις σας. Αν και είναι πολύ καλή ημέρα για τα συναισθηματικά σας, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν ανησυχείτε ή φαντάζεστε πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Να προσέξετε ιδιαίτερα σήμερα να μην αφήσετε κάποιες παραφουσκωμένες ιδέες δικές σας ή άλλων, που αφορούν το μέλλον σας και το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν από την πορεία σας. Σε ένα συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα μπείτε σήμερα, όσον αφορά φιλίες ή σχέσεις η οποίες πιθανόν να μην έχουν κάποιο ουσιαστικό νόημα πλέον για εσάς.

ΛΕΩΝ

Το κριτήριο σας για τις αξίες και το γούστο σας, ακόμα και η προσωπική σας εμφάνιση μπορεί να ξυπνήσουν σήμερα συναισθήματα έντονη έλξης μεταξύ των ανθρώπων που γνωρίζετε και που θα  συναναστραφείτε. Παρόλα αυτά πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θέματα επαγγελματική απασχόλησης, θα σας απασχολήσουν έντονα σήμερα. Όπως επίσης και οι προσωπικές σας σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Διακυμάνσεις και αλλαγές θα φέρουν ένα αριθμό δυσκολιών. Η ικανοποίηση σας εδώ έρχεται από την ικανότητά σας να αποδεχτείτε την σημασία και τις δικής σας προσπάθειας αλλά και των άλλων. Αλλά και στα συναισθηματικά σας δεν θα νιώσετε ότι επικρατεί αναστάτωση. Αξίζει να αφιερώσετε χρόνο και προσπαθώντας να δημιουργήσετε ένα άνετο και αποδοτικό περιβάλλον, εάν πάψετε να κριτικάρετε και να ηρεμήσετε.

ΖΥΓΟΣ

Ότι και να αποφασίσετε να κάνετε σήμερα, θα καθοδηγηθείτε από μία δυνατή αίσθηση αξιών και μία ανάγκη για οικονομική ασφάλεια. Συναισθηματικό δίλλημα κυριαρχεί σε εσάς σήμερα. Πότε θα πρέπει να δένεστε, πότε να αποδεσμεύεστε, πότε θα πρέπει να είστε τρυφεροί, πότε πρέπει να απέχετε και πότε πρέπει να αφήνετε τις ορμές σας να σας κυριεύουν. Όταν θα βρείτε την ισορροπία σε όλα αυτά, θα  έχετε την δυνατότητα να απολαύσετε την σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα είναι καλή ημέρα να αντιληφθείτε τα οικονομικά οφέλη που σας αξίζουν, ίσως ακόμη και να ζητήσετε αύξηση. Ίσως να σας έρθει και ένα επιπλέον εισόδημα. Επίσης μία αυξανόμενη αυτοπεποίθηση θα σας δώσει σιγουριά στην ερωτική σας σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να προσέξετε πολύ σήμερα, τους πιθανούς απότομους τρόπους σας, γιατί θα προκαλέσουν σημαντική δυσαρέσκεια ή εχθρότητα με τους συνεργάτες σας. Αν βρίσκετε τους ανθρώπους γύρω σας εκνευριστικούς, να είστε σίγουροι ότι κάπου φταίει  και η συμπεριφορά σας. Καλό θα ήταν να μην χώνεστε ή να διακόπτετε τους συνομιλητές σας αλλά να ακούτε και την γνώμη τους. Αυτή σας η στάση θα φέρει σίγουρα συγκρούσεις και με το πρόσωπο με το οποίο έχετε σχέση, εάν δεν ηρεμήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν δείξετε μία πιο ανοιχτή συμπεριφορά προς τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και παραδεχτείτε την επαγγελματική σας ανασφάλεια να είστε σίγουροι ότι θα σας αντιμετωπίσουν με περισσότερη κατανόηση. Προσπαθήστε να μείνετε ικανοποιημένοι από τα πράγματα όπως είναι  και κανονίστε τον χρόνο σας έτσι ώστε να ηρεμήσετε και να χαρείτε. Αυτό θα ωφελήσει και την σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο διπλωματικός χαρακτήρας σας θα σας επιτρέψει σήμερα να συνεργαστείτε καλά με τους συναδέλφους ή τους συνεργάτες σας και όπου είναι  απαραίτητο θα συναφθούν συμφωνίες. Ο φόβος του ελέγχου από τον/την σύντροφό σας, μπορεί να προκαλέσει μάχη για επικράτηση και σοβαρές αντιπαραθέσεις από την πλευρά σας.

ΙΧΘΥΣ

Συναισθηματικά αμυντικοί και κατηγορηματικοί θα είστε σήμερα. Η υπερβολική σας ανάγκη να ελέγχετε τις εξελίξεις μέσα στην σχέση σας, σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψετε στον/στην σύντροφό σας να έχει κάποια ελευθερία. Σίγουρα θα προκύψουν ζήλιες, και εξαντλητικές συναισθηματικές μάχες. Ο μόνος τρόπος να πετύχετε την ερωτική απελευθέρωση και χαλάρωση που ζητάτε, είναι η εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο σας ενδιαφέρει αλλά και η απουσία ελέγχου.