Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 29/5

 

ΚΡΙΟΣ

Μπορείτε να περιμένετε μία διεύρυνση των προσωπικών σας ευθυνών τώρα. Έτσι πρέπει να οργανωθείτε επαγγελματικά και προσωπικά ώστε να τα καταφέρετε. Μία θετική αντιμετώπιση από μέρους σας και πίστη για το μέλλον, θα σας δώσει την δυνατότητα και να πετύχετε. Η κατανόηση των γονικών υποχρεώσεων μπορεί να γίνει σημαντικός παράγοντας για την τωρινή σας εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ

Μπαίνετε σε μια περίοδο που θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και επαφές με ανθρώπους με επιρροή, ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να ρισκάρετε και να απαιτήσετε κάτι από τον εαυτό σας ή τους προϊσταμένους σας. Αν έχετε δεσμό θα λειτουργήσει καλύτερα αν αφήσετε τον/την σύντροφό σας να φροντίσει το σπίτι, ενώ εσείς θα φροντίσετε τα οικονομικά. Τα πράγματα θα αλλάξουν αργότερα, αλλά για τώρα θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για την επίτευξη των στόχων σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για  να κάνετε κάποιες απαραίτητες αλλαγές. Νέοι άνθρωποι εμφανίζονται στην ζωή σας τώρα εμπλουτίζοντας την ποιότητα των επαγγελματικών σας σχέσεων. Αν έχετε κάποια δημιουργικά ή καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα αφιερώστε τους κάποιον από τον χρόνο σας. Αυτή την εποχή επίσης μπορούν να καλλιεργηθούν η αγάπη και ο έρωτας που θα ανθίσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να νιώσετε ότι η μοίρα σας είναι μπλεγμένη με κάποιο μεγαλύτερο σχέδιο. Για να αποκτήσετε μεγαλύτερη συναίσθηση σχετικά με την κατεύθυνση που θέλετε να πάρει η ζωή σας θα πρέπει να κάνετε κάποιες διευθετήσεις. Μην αφήσετε παραφουσκωμένες ιδέες που αφορούν το μέλλον σας ή το προσωπικό σας κύρος να σας βγάλουν από την πορεία σας.

ΛΕΩΝ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα και τις επαφές σας με ανθρώπους με επιρροή ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα πρέπει να ενσωματώσετε τις γνώσεις και τις ικανότητές σας, σαν συμβούλους στην καριέρα σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της καριέρας σας, τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να την αλλάξετε. Αυτό που χρειάζεστε τώρα από τον/την σύντροφό σας είναι να σας υποστηρίξει σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους, δεν έχετε παρά να του/της το ζητήσετε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα ίσως να  θελήσετε να ξεκινήσετε επαγγελματικές συναλλαγές οι οποίες περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές ή ένα είδος συνεταιρισμού, Τα νέα συμβόλαια και οι νέες συνεργασίες ευνοούνται αυτό το διάστημα αρκεί εσείς να κρατάτε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Στα αισθηματικά σας, οι δεσμοί φέρνουν νέες προκλήσεις και νέα ενδιαφέροντα, ίσως ακόμη και ένα χαλαρωτικό ταξιδάκι! Αν ψάχνετε για σύντροφο, θα έχετε ένα καλό ποσοστό τύχης!

ΖΥΓΟΣ

Να περιμένετε ριζικές αλλαγές στο σπίτι, σαν επακόλουθο ενός επαγγελματικούς σας επαναπροσανατολισμού. Μία μετακόμιση ή αλλαγή περιβάλλοντος είναι πολύ πιθανή τώρα. Αυτή την εποχή θέλετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία για να κυνηγήσετε πράγματα που έχουν πραγματική αξία για εσάς. Ίσως ακόμη να έχετε την ανάγκη να μείνετε περισσότερο στο σπίτι. Αυτό που είναι σημαντικό τώρα να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και να κάνετε κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, από το να σέρνεστε σε μία δουλειά που δεν σας ανταμείβει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 Αυτή είναι μία πολύ γεμάτη περίοδος και υπάρχει πιθανότητα για αύξηση των οικογενειακών και επαγγελματικών σας υποχρεώσεων. Οι απόψεις σας θα εκτιμηθούν στην δουλειά σας, εφόσον είστε κι εσείς δεκτικοί στις ιδέες των άλλων. Μπορεί να υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για προώθηση τώρα. Σχεδιάστε το μέλλον σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή είναι μία περίοδος επέκτασης για εσάς και θα μπορέσετε να δυναμώσετε την επιρροή των ιδεών σας. Ίσως ακόμη και να έχετε την τύχη να συναντήσετε ένα σοφό και έμπιστο σύμβουλο ο οποίος θα σας βοηθήσει να πάτε μπροστά. Αξίζει να δουλέψετε σε μεγάλη κλίματα, ειδικά σε ότι αφορά την δημοσιότητα και την προώθηση προϊόντων. Ενεργήστε με αισιοδοξία απελευθερώνοντας τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα αντιλαμβάνεστε περισσότερο την σημασία του χρήματος και του προσωπικού σας κύρους, αλλά μπορεί να νιώσετε και τον κίνδυνο, μέσω μίας απώλειας ή ενός νομικού θέματος. Είναι καλή περίοδος για να ξεθάψετε μυστικά και να αποκαλύψετε τις αιτίες κάποιων καταστάσεων. Αυτή μία έντονη και αποδοτική περίοδος σε συναισθηματικό επίπεδο. Ίσως να έχετε έντονες εμπειρίες με τον/την σύντροφό σας ειδικά σε ερωτικό επίπεδο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν έχετε δημιουργικά ενδιαφέροντα, αυτή είναι η στιγμή να φανερώσετε τα ταλέντα σας στο κοινό. Το χάρισμά σας έχει φθάσει στα ύψη και τον μόνο που πρέπει να κάνετε, είναι να νιώσετε καλά και να πιστέψετε στον εαυτό σας. Μην κρύβετε το φως σας!  Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας τώρα μπορείτε να περιμένετε επιβεβαίωση του εαυτού σας, κυρίως στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά. Αυτή είναι μία  πολύ καλή στιγμή για να δεχθείτε ερωτικές προτάσεις!

ΙΧΘΥΣ

Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε και να βάλετε όλη σας την ενέργεια ώστε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε. Αυτή η δίψα για ζωή μπορεί να εκδηλωθεί σαν μία διεύρυνση των οριζόντων σας, με ταξίδια ή με νέες πνευματικές προκλήσεις, με την εξάσκηση του σώματος ή τέλος ακόμη και με τις ερωτικές περιπέτειες!