Τα ζώδια για σήμερα 29/3

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 29/3

Τα ζώδια για σήμερα 29/3

 

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 29/3 ξεκινά με τον Κριό..Η προσπάθεια σας να ξεφύγετε από πολλά στερεότυπα του παρελθόντος πρακτικά αλλά και νοητά θα είναι μεγάλη και θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε περισσότερο τον εαυτό σας. Η φάση του απολογισμού της ζωής σας είναι σημαντική και θα χρειαστούν υπερβατικές κινήσεις ώστε να ξεπεράσετε τον ίδιο σας τον εαυτό, τόσο στα επαγγελματικά σας , άλλο τόσο και στα προσωπικά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Βασιστείτε στη μέχρι τώρα αντοχή , την ορθή σας κρίση και στην ακεραιότητά σας, καθώς και στην μόρφωση και την κατάρτισή σας για να επιδιώξετε αλλαγές και προαγωγές με τον κατάλληλο τρόπο. Επίσης μπορείτε να κλείσετε παλιές υποθέσεις με επιτυχία. Οι κοινωνικές και προσωπικές σας σχέσεις θα περάσουν διακυμάνσεις, αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε τώρα ριζικές αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν έχετε να επιλέξετε μεταξύ άμεσου στιγμιαίου κέρδους και μίας σταδιακής βελτίωσης των οικονομικών σας, αποφασίστε σύμφωνα με τις ανάγκες  και τις ιδιαιτερότητές σας. Δείξτε προσοχή στη διαχείριση των περιουσιακών σας στοιχείων, καθώς προβλέπονται κάποιες διαμάχες με όσους διεκδικούν μερίδιο της πίτας των οικονομικών σας. Φροντίστε να μην είστε υπερβολικοί σε ότι επιλέξετε να κάνετε και να αφήσετε περιθώρια διόρθωσης μίας άτοπης στάσης σας, στα ερωτικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ημέρα θα σας φέρει αρκετές φορές στο σημείο, που θα χρειαστεί να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά από ότι σκεφτόσασταν μέχρι τώρα για μπορέσετε να διευθετήσετε υποθέσεις και τακτοποιήσετε  υποχρεώσεις. Επίσης σας δίνεται η ευκαιρία να κερδίσετε εντυπώσεις στις επαφές με άτομα επιρροής και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες  χωρίς να χρειαστεί να καταβάλετε υψηλό αντίτιμο. Στα συναισθηματικά σας  η ημέρα θα λειτουργήσει θετικά γι’ αυτό φροντίστε να την χαρείτε χωρίς παρακάμψεις.

ΛΕΩΝ

Ευχάριστες αλλαγές  θα έχετε σήμερα στο επαγγελματικό τομέα, ακόμα κι αν στην αρχή της ημέρας δεν θα νιώσετε άνετα. Στην πορεία θα σας φέρει  απρόσμενη άνοδο και δύναμη. Θα ξεχωρίσετε ανάμεσα στους συνεργάτες σας ακόμη και αν χρειαστεί να διακόψετε μία συνεργασία. Αποκαλύψεις, λόγια και ίντριγκες σας φέρνει η ημέρα στις σχέσεις σας που όμως αν δεν δείξετε μικροπρέπεια και δεν κατηγορήσετε κανέναν, η αλήθεια θα βγει στο φως και θα δικαιωθείτε . Ελέγξτε τα  παρορμητικά συναισθήματά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 Αποφύγετε να δώσετε μεγάλη σημασία στις δυσκολίες που θα σας παρουσιαστούν κυρίως στις επικοινωνίες σας, θα νιώσετε ότι δεν έχετε συνεννόηση με τους συνομιλητές σας. Προπαντός μην χάσετε την χάσετε την ψυχραιμία σας με εκείνους οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται τη σπουδαιότητα  να είναι τυπικοί στα καθήκοντά τους. Κάποια απρόοπτα γεγονότα θα παίξουν ρόλο στα αισθηματικά σας. Φροντίστε να ξετυλίξετε το κουβάρι που θα σας βγάλει από τον λαβύρινθο που χτίσατε εσείς οι ίδιοι.

ΖΥΓΟΣ

Τα γεγονότα που θα σας απασχολήσουν σήμερα, δεν χρειάζονται ωραιοποίηση! Αντιμετωπίστε τα  με θάρρος και προσπαθήστε να βρείτε την άκρη σε ότι θα σας απασχολήσει χωρίς να βασιστείτε σε βοήθεια τρίτων. Κάποιες συνεργασίες θα καθυστερήσουν να αποδώσουν καρπούς, γι’ αυτό  φροντίστε να είστε περισσότερο υπομονετικά και να μη χάσετε την πίστη σας στις επιλογές σας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιος συνεργάτης θα αποδειχθεί πολύτιμος, είτε με κάποια πληροφορία που θα σας προσφέρει, είτε με μία κάλυψη που θα σας προσφέρει σε κάποια κρίσιμη στιγμή. Η εμπιστοσύνη προς τον εαυτό σας και στις δυνατότητές σας , αλλά και η τύχη, θα είναι με το μέρος σας. Οι συνεργασίες και οι κοινωνικές σας συνευρέσεις θα αποκτήσουν θετική έκβαση, καθώς το κυνήγι των επιθυμιών σας σχετίζεται με αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έλεγχος των αντιδράσεων σας απέναντι στις διαπροσωπικές σχέσεις  θα προστατέψει την αξιοπρεπή σας στάση. Η οξύθυμη συμπεριφορά σας, θα μεταμορφώσει την εικόνα που έχετε χτίσει όλο αυτό το διάστημα. Οι πιο φιλόδοξοι θα πρέπει να παραμερίσετε την διάθεσή σας για κοινωνική ζωή ή ξεκούραση, καθώς τώρα θα πρέπει να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αποφυγή σοβαρών θεμάτων που θα κάνουν την εμφάνιση τους, αντιστοιχεί στην αποδοχή της ήττας σας, η οποία δεν αντιπροσωπεύει τον  δυναμικό και ηγετικό χαρακτήρα σας. Εστιάστε με ακρίβεια στην καρδιά του θέματος που σας απασχολεί, και δώστε χρόνο που απαιτείται για να το επεξεργαστείτε με ωριμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι προκλήσεις που θα δεχθείτε στον εργασιακό σας χώρο και γενικά στα επαγγελματικά σας, μπορεί να σας αναστατώσουν ψυχικά, αλλά παράλληλα μπορούν να σας δώσουν το έναυσμα για μία καινούργια αρχή. Οι αποφάσεις για το πώς θα διαχειριστείτε αυτές τις προκλήσεις βρίσκονται στα χέρια σας.

ΙΧΘΥΣ

Η συγκέντρωση στον στόχο σας δεν είναι εύκολη υπόθεση για εσάς σήμερα, ιδιαίτερα εάν έχετε επιφορτιστεί με πολλά και διαφορετικά καθήκοντα, για αυτό χρειάζεστε σωστή και αποτελεσματική οργάνωση , τόσο του χρόνου, όσο και των δραστηριοτήτων σας. Κάποιες παρεμφερείς και θεωρητικά επικερδείς επενδύσεις χρειάζονται χρόνο για να ωριμάσουν σε σκέψη αλλά και σε πρακτική.