Τα ζώδια για σήμερα 27/9

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27/9

Τα ζώδια για σήμερα 27/9

ΚΡΙΟΣ

 Με την σύνοδο Σελήνης – Άρη ο μεγαλύτερος εχθρός είναι τα νεύρα σας, έτσι αν στην δουλειά σας πρέπει να συναλλάσσεστε με το κοινό, θα έχετε πολλά προβλήματα. Με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε μία ατμόσφαιρα έντασης γύρω σας  κι αυτό γιατί σας ενοχλεί πολύ η κριτική, για αυτό ίσως να νιώθετε ότι γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σας. Σε συναισθηματικό επίπεδο πρέπει να καταπολεμήσετε την ανασφάλεια μέσα στην σχέση σας ( ζήλια) με το να ενθαρρύνετε την  τάση ελευθερίας και ανεξαρτησίας κινήσεων και έκφρασης στο ταίρι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις τώρα κι αυτό ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις στους συνεργάτες ή τους προϊσταμένους σας. Παρόλο όμως που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά  με το τι είναι σωστό και το τι λάθος και δείξετε περισσότερη ανεκτικότητα στο επαγγελματικό σας κυρίως περιβάλλον. Κάποια γεγονότα ή μία νέα γνωριμία θα σας κάνει να ξαναβρείτε τη χαρά και την πίστη στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχει μεγάλη έμφαση στα επαγγελματικά αυτή την εποχή, αλλά και πολλοί μικροί εκνευρισμοί. Καλό είναι να ασχοληθείτε με ένα πρόβλημα κάθε φορά και υπομονή ώστε να βρείτε απάντηση στις προκλήσεις που πιθανόν να δεχθείτε.  Όσο πιο γρήγορα καταλάβετε ότι συζητήσεις τύπου ανάκρισης οδηγούν στην εξάντληση του/της συντρόφου σας, ακόμη πιο γρήγορα θα βρείτε πιο δημιουργικούς τρόπους να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στην σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

  Διανύετε μία περίοδο σύγχυσης, ίσως να νιώθετε κάπως κουρασμένοι και η αυτοεκτίμησή σας μπορεί να είναι κάπως πεσμένη.  Επίσης δεν ξέρετε ξεκάθαρα τις θέλετε να κάνετε όσον αφορά κάποια νέα ξεκινήματα που θέλετε να κάνετε. Είναι ώρα να γυρίσετε την πλάτη στο παρελθόν και να κάνετε δοκιμαστικά σχέδια για το μέλλον, είτε αυτά τα σχέδια αφορούν τον επαγγελματικό σας τομέα, είτε τα προσωπικά σας.

ΛΕΩΝ

Με το πεντάγωνο Ουρανού – Ήλιου είναι μία καλή περίοδος για τους ελεύθερους επαγγελματίες ή για μία προσωρινή εργασία η οποία θα σας αφήνει περισσότερα περιθώρια για να ασχοληθείτε με τα ενδιαφέροντά σας. Ευνοείται επίσης η εργασία με την νέα τεχνολογία και με τα σύγχρονα επικοινωνιακά μέσα. Είναι σας να περνάει ηλεκτρικός ρεύμα από μέσα σας και να έχετε πλημμυρίσει από ενέργεια, γι’ αυτό αρπάξτε τις ευκαιρίες που τώρα θα σας παρουσιαστούν και σε προσωπικό επίπεδο. Θα συναντήσετε ανθρώπους με κάπως ασυνήθιστα και εμπνευσμένα για εσάς ενδιαφέροντα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ποσειδώνα – Σελήνης μπορεί να φέρει αλλαγές, διλήμματα ή χωρισμούς. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάποιου ταξιδιού ή μετακίνησης σχετικά με αυτά τα θέματα. Αυτή γενικά είναι μία  ημέρα για την διέγερση της φαντασίας , αλλά όχι και για το κυνήγι σοβαρών φιλοδοξιών. Η συναισθηματική σας ευαισθησία είναι στο ζενίθ της και μπορεί εύκολα να πληγωθείτε ή και να ταραχτείτε από αρνητικές συμπεριφορές ή επιρροές στο περιβάλλον σας.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Κρόνου- Αφροδίτης, προκύπτουν κάποια γεγονότα τα οποία θα σας προκαλέσουν μεγάλο εκνευρισμό. Θέματα οικονομικά έρχονται στην επιφάνεια και πιθανόν να βρεθείτε με πολύ δουλειά και σκληρή, χωρίς ίσως να παίρνετε την αμοιβή που θα θέλατε. Στα προσωπικά σας ετοιμαστείτε να δεχθείτε πολλές προκλήσεις τώρα . Όσοι είστε σε μακροχρόνια σχέση θα περάσετε δοκιμασίες. Εάν έχετε απομακρυνθεί από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα μπορέσετε να έχετε την ευκαιρία της επανασύνδεσης και περισσότερος χρόνος μαζί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μπαίνετε σε μία περίοδο στην οποία θα κυριαρχεί η χρήση της εξουσίας και της μυστικότητας στον επαγγελματικό τομέα. Αυτό μπορεί να σας κάνει να νιώσετε μία ανησυχία λόγω των καταστάσεων οι οποίες είναι πέρα από τον δικό σας έλεγχο. Συναισθηματικά, πιθανόν να έχετε κάποιες απωθημένες ανησυχίες ή φοβίες όσον αφορά την σχέση σας ή την συμπεριφορά και την στάση του/της συντρόφου σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ποσειδώνα – Δία θα σας κανένα δείτε ότι οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας σε ότι αφορά την καριέρα σας υποσκάπτονται αυτό τον καιρό. Νέοι παράγοντες θα σας αναγκάσουν να κρίνετε διαφορετικά.  Εάν έχετε νομικές εκκρεμότητες προσπαθήστε να ξεμπερδέψετε με αυτές. Συναισθηματικά θα μπορέσετε να προσφέρετε ζεστασιά και πάθος στην σχέση σας με γενναιόδωρο τρόπο, αλλά καλό θα είναι να λάβετε υπό όψιν σας ότι ο/η σύντροφός σας πιθανόν να μην έχει την ίδια ικανότητα με εσάς να εκφράζει τα αισθήματά του/της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να λασκάρετε κάποια από τα δεσμά που σας περιορίζουν και να ελαφρύνετε από το βάρη τα οποία σας έχουν λυγίσει. Είναι ώρα  να αντιληφθείτε τι είναι απαραίτητο για εσάς όσον αφορά την πορεία της καριέρας σας. Είναι σημαντικό τώρα να ισορροπήσετε ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Καλό είναι να μην επηρεάζεστε από αυτά που οι άλλου περιμένουν από εσάς – μόνο είστε σε θέση να γνωρίζετε τι θέλετε από την ζωή σας τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πεντάγωνο Δία – Ουρανού θα σας αναγκάσει να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις, είτε αφορά τις σχέσεις σας με συνεργάτες ή με συναδέλφους, είτε σε κάποια προσωπικά ζητήματα. Μπορείτε όμως να περιμένετε μία δραστική επέκταση των οριζόντων είτε μέσα από κάποια ταξίδια ή μετακινήσεις ή και επαφές με άτομα κύρους ή από το εξωτερικό. Συναισθηματικά πειραματιστείτε, πάρτε μερικά ρίσκα και λασκάρετε τα δεσμά σας, πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και το απρόσμενο να συμβούν!

ΙΧΘΥΣ

Με το εξάγωνο Κρόνου – Ποσειδώνα είναι δύσκολο να κάνετε συγκεκριμένα σχέδια, τα πράγματα μοιάζουν να ρέουν ανεξέλεγκτα και οι στόχοι σας να γλιστράνε από τα δάχτυλά σας. Καλό είναι αντί να καταστρώνετε σχέδια και στρατηγικές και να βάζετε στόχους θα ήταν καλό να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Συναισθηματικά με την αντίθεση Σελήνης – Ποσειδώνα, η συναισθηματική ευπάθεια σας προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην σχέση σας κι αυτό γιατί έχετε την δυσκολία να διακρίνετε τα όρια μεταξύ του εαυτού σας και του ατόμου που αγαπάτε.