Τα ζώδια για σήμερα 27/3

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27/3

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 27/3

 

 

ΚΡΙΟΣ

Η αυτοπεποίθηση σας μπορεί να είναι πεσμένη και ίσως να νιώθετε ότι δεν μπορείτε να φτάσετε τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι για εσάς, Με την δημιουργικότητά σας και το πείσμα σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τα προβλήματα και να πετύχετε τους επαγγελματικούς και οικονομικούς σας στόχους. Συναισθηματικά, μέσα από καταστάσεις και ίσως και κάποιες διαφωνίες με το ταίρι σας θα αναρωτηθείτε για το ποια μπορεί να είναι η πορεία της σχέση σας, αν θα πρέπει να ακολουθήσετε τον δικό σας δρόμο κι αυτό σας κάνει πιο ευάλωτους στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου. Ξεκαθαρίστε όμως πρώτα εσείς τι θέλετε για να μην βρεθείτε σε πιο δύσκολές καταστάσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο και αισθάνεστε έντονη την ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτά. Η ατμόσφαιρα στη δουλειά σας είναι κάπως βαριά τώρα εξαιτίας ενός ατόμου το οποίο προσπαθεί να επιβάλει την δύναμή του. Στα αισθηματικά σας, εξαρτάται από εσάς κατά πόσο θα επωμισθείτε τις ευθύνες χωρίς παράπονα και με αξιοπρέπεια. Ο χρόνος δεν περνά εύκολα τώρα γιατί θα πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές λεπτομέρειες και να κάνετε τα πράγματα να λειτουργήσουν και σε πρακτικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για συναλλαγές πέρα- δώθε, για να κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, γιατί έχετε την τάση λέτε πολλά και να είστε πνευματικά καταπιεστικοί. Κάντε ένα διάλειμμα για να ακούσετε και τις γνώμες των άλλων. Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μια αισιόδοξη περίοδος για τα αισθηματικά σας, υπάρχει το ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή είναι μία συναρπαστική και ίσως ενοχλητική περίοδος, εξαιτίας των ριζοσπαστικών και ξαφνικών αλλαγών στο περιβάλλον σας. Δεν μπορείτε να περιμένετε να είστε πολύ ασφαλείς τώρα. Η περίοδος αυτή απαιτεί προσαρμοστικότητα σε ότι αφορά τις επαγγελματικές συνήθειες και τον εργασιακό σας χώρο. Συναισθηματικά, για να λειτουργήσει καλά η σχέση σας θα πρέπει να πάψετε να απομακρύνεστε συναισθηματικά γιατί αυτό δίνει την εντύπωση στο ταίρι σας ή στο άτομο που σας ενδιαφέρει ότι δεν νοιάζεστε αρκετά για αυτόν – αυτήν.

ΛΕΩΝ

Είναι η στιγμή  να κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να εξασφαλίσετε την επαγγελματική σας ασφάλεια και την οικονομική σας αυτονομία, έτσι ώστε τον μέλλον σας να μην βρίσκεται στα χέρια των άλλων. Μπορεί να σας δελεάσει η προοπτική να «ξεπουλήσετε» την ανεξαρτησία σας για μια καλύτερη δουλειά ή οικονομική ασφάλεια, παρόλο που αυτό δεν θα είναι καλό για εσάς μακροπρόθεσμα. Συναισθηματικά, αυτή την περίοδο θα πρέπει να δουλέψετε σκληρά για να ξεπεράσετε τους φόβους και τα συναισθηματικά σας εμπόδια. Τώρα θα αντιμετωπίσετε την πρόκληση να φανερώσετε τα συναισθήματά και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τώρα θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να εγκαταλείψετε δραστηριότητες τις οποίες τις έχετε βαρεθεί και να αρχίσετε να κάνετε πράγματα που θα σας φέρουν σε επαφή σε σύγχρονα ρεύματα. Πολλές εφευρετικές ιδέες ξεφυτρώνουν από το μυαλό σας και θα πρέπει να βρείτε ανθρώπους για να τους τις πεις. Προσέξτε όμως της τάση σας να χάνετε την υπομονή σας με όσους έχουν πίσω από τις ιδέες και τις απόψεις τους, απλά παρακάμψτε τους. Συναισθηματικά, η ανυπομονησία σας στο να θέλετε να κυλούν τα πράγματα με γρήγορους ρυθμούς μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις μέσα στη σχέση σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής σας, κάνοντας τις σωστές επαφές. Αυτή είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να αποκτήσετε διορατικότητα και περισσότερη αντίληψη στις συναλλαγές σας με τους άλλους. Συναισθηματικά, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας, σε θέματα σχέσεων! Θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ιδιαίτερα ένα άτομο το οποίο σέβεστε για την σοφία του και την αντίληψή τους και έτσι μπορεί να νιώσετε ότι μία σχέση μαζί του θα σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις στις επαγγελματικές σας συναλλαγές και μπορεί να δείτε την πρόοδο σας να εμποδίζετε από άτομα ισχυρά τα οποία απαιτούν από εσάς τον χρόνο και τις ικανότητές σας. Παρόλα αυτά πολλές σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες μπορεί να δυναμώσουν αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεχθείτε την πρόκληση για  ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Συναισθηματικά, οι μακροπρόθεσμοι δεσμοί θα αντιμετωπίσουν προβλήματα, γιατί τώρα είναι η στιγμή για να γίνουν κάποιες αλλαγές. Αυτό απαιτεί από εσάς να θέλετε να αντιμετωπίσετε τα θέματα και να αποδεχτείτε τις νέες συνθήκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ώρα να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες σε ότι αφορά τις επαγγελματικές σας σχέσεις, ίσως με το να επιλέξετε μία πιο εξωστρεφή απασχόληση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ταξίδια εργασίας ή περισσότερες κοινωνικές σχέσεις ή διασκέδαση. Αρχίστε να δουλεύετε περισσότερο με τους ανθρώπους, παρά με τα αντικείμενα και καλό είναι να μάθετε την τέχνη της διπλωματίας. Συναισθηματικά, έχετε φθάσει σε μία φάση της ζωής σας που θα μπορέσετε να αντλήσετε οφέλη από την σχέση σας, αφού εσείς μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας αντικειμενικά και αναλάβετε τις ευθύνες των πράξεων σας, αντί να ωθείτε τον/την σύντροφό σας σε αυταρχική συμπεριφορά απέναντί σας.

 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η έμφαση έχει δοθεί τώρα στις επαγγελματικές σας σχέσεις και ίσως να θελήσετε να ξεκινήσετε επαγγελματικές συναλλαγές οι οποίες θα περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές ή ένα είδος συνεταιρισμού. Τα συμβόλαια ευνοούνται αυτή την εποχή, εφόσον κρατάτε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, Συναισθηματικά, μπορείτε να περιμένετε ευχάριστα γεγονότα και εκπλήξεις από τον/την σύντροφό σας και να δημιουργηθεί μία ατμόσφαιρα μεταξύ σας ανεκτικότητας και αμοιβαίας ελευθερίας. Οι ελεύθεροι θα έχετε ένα καλό ποσοστό τύχης στην ανεύρεση συντρόφου. Οι δεσμοί θα φέρουν νέες προκλήσεις και νέα ενδιαφέροντα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι σημαντικό να αναπτυχθείτε μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο και να αποδεχτείτε τους περιορισμούς που πιθανόν να έχουν τεθεί από την διοίκηση στον εργασιακό σας χώρο. Αν το κάνετε αυτός θα είστε ένας σημαντικός τροχός για την ανάπτυξη της εταιρίας σας, αλλά και των οικονομικών σας. Συναισθηματικά, ο φόβος του ελέγχου μπορεί να προκαλέσει μάχες για επικράτηση και σοβαρές αντιπαραθέσεις με τον/την σύντροφό σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει.  Αυτά τα προβλήματα όμως μπορούν να λυθούν αν εσείς ηρεμήσετε και είστε ποιο ευγενικοί με τους άλλους.

ΙΧΘΥΣ

Αντί να καταστρώνετε στρατηγικές, θα ήταν καλό να κάνετε κάτι εποικοδομητικό με τα δημιουργικά σας ταλέντα. Το μεγαλύτερο προσόν σας αυτή τη στιγμή είναι η φαντασία σας, έτσι προσπαθήστε να σκεφτείτε δημιουργικές ιδέες με πρακτική εφαρμογή. Συναισθηματικά, είναι απαραίτητο θα ξεπεράσετε την αίσθηση απογοήτευσης ή θλίψης σε σχέση με την στάση του/της συντρόφου σου και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σας.