Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 27/01

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιό σας, οδηγεί σε γρήγορες αποφάσεις. Στα επαγγελματικά, η έλλειψη υπομονής οδηγεί σε λάθη. Αποφεύγετε εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επικοινωνίες που εξελίσσονται γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ενισχύει τις διαπροσωπικές σχέσεις. Στα επαγγελματικά, ευνοεί τα νέα ανοίγματα ή ξεκινήματα. Κοινές δράσεις και κινήσεις ανανέωσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα πρόσωπα, νέες εμπειρίες με θετικό πρόσημο

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, σκέψεις που προκαλούν ενοχές και τύψεις. Στα επαγγελματικά, αποκαλύψεις και συγκρούσεις για καλό σκοπό. Προσοχή στην πίεση που ασκείται στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, Διεκδικείτε περισσότερο από όσο πρέπει τα θέλω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ευνοϊκή περίοδος για νέα σχέδια ή στόχους. Στα επαγγελματικά, νέες γνωριμίες και συμφωνίες με εξωγενείς παράγοντες. Προκαλείται συνθήκες βελτίωσης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξεχωρίζετε και αξιολογείται τα φλερτ.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, σας προτρέπει για αυτοκριτική. Στα επαγγελματικά, κακή επικοινωνία και διαφωνίες. Αποφύγετε άδικες επιθέσεις προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέες γνωριμίες πιθανόν χωρίς εξέλιξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, δημιουργεί ανάγκες γύρω από την οικογένεια. Στα επαγγελματικά, ουσιαστικές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με συνεργάτες. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στη σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα σχέση με γερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο, παροτρύνει τις εποικοδομητικές δράσεις. Στα επαγγελματικά, ψυχρές σχέσεις μπαίνουν στην άκρη. Παρελθοντικές συζητήσεις κρύβουν παγίδες έντασης με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συζητήσεις που αυξάνουν την αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, απρόοπτα γεγονότα αναθεωρούν θετικά τις καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, σημαντικές αλλαγές φέρνουν εποικοδομητικά αποτελέσματα. Έντονος ερωτισμός από και προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα σχέση με πρωτόγνωρα συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη ολοκληρώνει τον κύκλο της στο ζώδιό του Κριού, προτρέπει σε πρωτοβουλίες και ολοκλήρωση υποθέσεων. Στα επαγγελματικά, νεύρα και διαφωνίες χωρίς επιπτώσεις. Κρατάτε αποστάσεις από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αγνοείται προκλήσεις και νέα φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

: Η είσοδος της Αφροδίτης στους Ιχθείς, ευνοεί τη διασκέδαση και τη χαλάρωση. Στα επαγγελματικά, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και προτάσεις σε προτεραιότητα. Μικρή απόδραση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, γνωριμίες που σας κρατούν αδιάφορους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Πλούτωνα, συναισθήματα ανασφάλειας από πιθανά λάθη. Στα επαγγελματικά, κίνδυνος παρεξηγήσεων από τη συμπεριφορά σας. Προκαλείται ανεπιθύμητες αντιδράσεις στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, εφήμερα φλερτ χωρίς δεσμεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο σας, προτρέπει καλύτερη επικοινωνία και νέες σχέσεις. Στα επαγγελματικά, επιβράβευση ή αναγνώριση των προσπαθειών σας. Σκέψεις και πράξεις που τονώνουν την σχέση με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, παρασύρεστε από πάθος και όχι συναισθήματα.