Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 26/6

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 26/6

 

ΚΡΙΟΣ

Με το εξάγωνο Πλούτωνα – Ποσειδώνα, ίσως να υπάρχει έντονο το συναίσθημα της απογοήτευσης, παρόλα αυτό όμως σας δίνεται η δυνατότητα με μία διαύγεια της σκέψης σας να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους, δεν θα σας φέρουν όμως την ικανοποίηση που περιμένατε. Συναισθηματικά, πρέπει να εγκαταλείψετε τις παλιές καταστάσεις και να δείτε ξανά τι έχει διαχρονική αξία για εσάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπάθεια, μακροπρόθεσμη στρατηγική και σκληρή δουλειά είναι η λύση για τα προβλήματα που θα προκύψουν αυτό το διάστημα. Όμως μία δράση γεμάτη δύναμη από την πλευρά σας θα οδηγήσει στο χτίσιμο γερών οικοδομημάτων, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, οι δικοί σας φόβοι σχετικά με τη κυριαρχία και την υποταγή, πιθανόν να σας κάνουν κάπως απόμακρους από τον/την σύντροφό σας ή από το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άτομα  που είναι πάνω από εσάς στη δουλειά σας, θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ αυτές που εσείς περιμένατε για να υλοποιήσετε ιδέες και σχέδια για την επαγγελματική σας εξέλιξη . Οι ταλαιπωρίες και αντιξοότητες όμως δεν θα  λείψουν, αλλά θα είναι μικρής διάρκειας και αντιμετωπίσιμες, κυρίως στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, θα μπορέσετε να έχετε ξεκάθαρα συμπεράσματα, βλέποντας τις καταστάσεις πιο καθαρά, αλλά και αντικειμενικά.  Μερικοί από εσάς θα πάρετε ικανοποίηση  από την εμφάνιση ενός ατόμου από το παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γίνονται ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας κι αυτό σας κάνει να είστε περισσότερο αγχωμένοι. Κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμά σας πιθανόν να σας απογοητεύσουν ή ακόμη και να εκνευρίσουν. Παρόλα αυτά είστε πιο δραστήριοι αναζητώντας λύσεις που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε τον χαμένο έδαφος , τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας.  Τα αισθηματικά σας είναι κάπως μπερδεμένα αυτό τον καιρό ή αισθάνεστε ότι η ήδη υπάρχουσα σχέση σας βρίσκεται σε αδιέξοδο.

ΛΕΩΝ

Επαγγελματικά θα βιώσετε αρκετές καταστάσεις οι οποίες θα σας προκαλέσουν ανησυχία, εκνευρισμό, αλλά ίσως και φόβο!. Μπορεί να χρειαστεί να κινηθείτε μυστικά αλλά και να προσέξετε να μην εμπλακείτε σε κακόβουλα σχόλια! Καλό είναι να έχετε στο νου σας ότι όλοι οι άνθρωποι δεν είναι άξιοι της εμπιστοσύνης σας. Παρόλα αυτά ευνοούνται οι μετακινήσεις, οι επαφές και οι νέες συμφωνίες θα είναι πολύ ικανοποιητικές. Αν και τα οικονομικά σας είναι ακόμη στριμωγμένα, θα μπορέσετε να ρυθμίσετε παλαιά χρέη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προσπαθήστε να αποφύγετε τις κόντρες, και το πείσμα, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό σας χώρο και στις συνεργασίες σας.  Με μεθοδικότητα και υπομονή θα μπορέσετε να φέρετε την σταθερότητα στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σας, βάζοντας νέο πρόγραμμα και αλλάξετε τις προτεραιότητές σας. Συναισθηματικά όσοι από εσάς είστε σε μακροχρόνια ή σταθερή σχέση, θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο ταίρι  σας και  ίσως να σκεφτείτε σοβαρά την συγκατοίκηση ή την επισημοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για εσάς θα έχουν τα επαγγελματικά και κάποιες υποχρεώσεις που θα πρέπει να φέρετε εις πέρας. Προσοχή όμως στα νέα ανοίγματα! Στα αισθηματικά σας, θα έχετε την τάση  να ψάχνετε την ευκαιρία να ανοίξετε κάποια  θέματα του παρελθόντος, τα οποία όμως έχουν κλείσει. Αν είστε σε σχέση καλό είναι να αποφύγετε αυτή σας την  τάση γιατί θα δημιουργηθούν προβλήματα από εκεί που δεν υπάρχουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, γιατί μερικοί από τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σας , θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν και να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες μέσα από εσάς. Παρόλα αυτά, η εργατικότητά σας θα σας ανταμείψει όπως πρέπει! Στα οικονομικά σας όμως θα πρέπει να περιορίσετε τις αλόγιστες σπατάλες. Συναισθηματικά, επειδή είναι μία έντονη ημέρα για εσάς, προσπαθήστε να αποφύγετε συζητήσεις με τον/την σύντροφό σας, που θα φέρουν εντάσεις μεταξύ σας και πιθανόν να φτάσετε στα άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν τώρα θα σας φέρουν σε μία εγρήγορση αλλαγών, ώστε να μην  μείνουν αναξιοποίητες, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας, τα οποία τον τελευταίο καιρό πάνε αρκετά καλά! Δείξτε όμως μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σας ανοίγματα ή σε οικονομικές συμφωνίες που θα προκύψουν, υπάρχει κίνδυνος εξαπάτησης! Τέλος περιορίστε τα περιττά έξοδα για να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας. Στα αισθηματικά σας, επικρατεί ένας εκνευρισμός από την πλευρά σας, γι’ αυτό προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε κάποιες μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να είστε κάπως ουδέτεροι σε κάποιες άσχημες καταστάσεις οι οποίες εάν πάρετε θέση  ίσως να έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, παρόλο που τα επαγγελματικά σας πηγαίνουν καλά και μπορούν να πάνε ακόμη καλύτερα στο επόμενο διάστημα. Τα οικονομικά σας όμως ακόμη θέλουν προσοχή. Στα αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την εκδήλωση των συναισθημάτων του/της  συντρόφου σας, κάτι που θα σας γεμίσει χαρά και ικανοποίηση, με αποτέλεσμα η σχέση να ανανεωθεί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εμπιστευτείτε τις δυνάμεις στη δουλειά σας και προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στα λόγια και πιθανές ρίξεις με τους συνεργάτες σας!  Τα οικονομικά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή αυτή την περίοδο. Οι συζητήσεις που θα γίνουν με τον/την σύντροφό σας, θα σας βοηθήσουν βρείτε λύσεις  στα προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Οι ελεύθεροι,  θα σας παρουσιαστεί ένα άτομο το οποίο θα σας σαγηνεύσει!

ΙΧΘΥΣ

Τώρα θα μπορέσετε να κάνετε τις αλλαγές που θέλετε εδώ και καιρό στην δουλειά σας. Ευνοούνται επίσης νέες συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Στα οικονομικά σας, θα λάβετε κάποια ξαφνικά χρήματα τα οποία θα σας ανακουφίσουν σημαντικά. Αισθηματικά, προσπαθήσετε να είστε περισσότερο κοντά με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα μπορέσετε να επιδοθείτε στα φλερτ.