Τα ζώδια για σήμερα 23/11

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 23/11

Τα ζώδια για σήμερα 23/11

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 23/11 ξεκινά με τον Κριό..Ξαφνικά γεγονότα θα σας αναστατώσουν σήμερα, κυρίως στα οικονομικά σας. Ίσως μία ξαφνική απώλεια, ή ένα ξαφνικό κέρδος. Στα προσωπικά σας, ένας αέρας ελευθερίας ή ανεμελιάς φυσά επάνω σας και αυτό  μπορεί να γίνει σημαντικός λόγος εντάσεων καθώς εσείς δεν θα είστε πρόθυμοι να στερηθείτε την ελευθερία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα έχετε έντονα την ανάγκη για οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Μπορεί να αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στις αξίες σας και στις υλικές επιδιώξεις σας. Η σχέση σας μπορεί να βελτιωθεί δραστικά αν εκδηλώσετε το πάθος και την αγάπη σας προς το ταίρι σας, αλλά προσπαθήστε να μην απαιτήσετε εκδηλώσεις δέσμευσης ή υποταγής από τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το βασικό σας θέμα σήμερα είναι να επιβάλλετε τον εαυτό σας στον εργασιακό σας χώρο. Να προσέξετε όμως  γιατί υπάρχει έντονα ο κίνδυνος να παρερμηνεύσετε ή να παρανοήσετε τις πράξεις ανθρώπων με επιρροή. Οι συναισθηματικές συγκρούσεις με αυτούς τους ανθρώπους μπορεί να υποσκάψουν την επαγγελματική σας ασφάλεια. Ίσως το πρόβλημα να οφείλεται στο ότι η κατάσταση στο σπίτι αυτή την περίοδο δεν είναι τόσο ήρεμη όσο θα θέλατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι προτεραιότητές σας μπορεί να αλλάξουν κατά την διάρκεια της ημέρας, έτσι ώστε να δώσετε λιγότερη έμφαση στους στόχους σας, σήμερα και να προτιμήσετε να επενδύσετε την ενέργειά σας στην οικογένεια και στο πιο άμεσο περιβάλλον σας.

ΛΕΩΝ

Να περιμένετε ένα μεγάλο δίκτυο επαφών σήμερα στα επαγγελματικά σας. Αν είστε άνεργοι θα σας γίνουν προτάσεις η οποίες θα σας ξεσηκώσουν. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να ακούσετε κάποια παραφουσκωμένα λόγια και να σας βγάλουν εκτός πορείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μία πολυάσχολη ημέρα για εσάς, κυρίως στα επαγγελματικά σας. Κυρίως θα ασχοληθείτε έντονα με επαφές για την επαγγελματική και την οικονομική σας ασφάλεια. Οι σημερινές σας επαγγελματικές σας ανησυχίες και η έντονη τάση σας να καταστρώνετε προκαταβολικά σχέδια, δεν αφήνετε περιθώρια για τις χαρές του σπιτιού όπου εκεί καλείστε να αντιμετωπίσετε ένταση και γκρίνια.

ΖΥΓΟΣ

Απότομες αλλαγές θα συμβούν σήμερα, οι οποίες θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές και νέες προσαρμογές στην καριέρα σας. Σήμερα είναι για εσάς μία πολύ κοινωνική ημέρα. Ίσως χρειαστεί να βγείτε ή να κάνετε ταξίδι σχετικά με νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Εάν η σχέση σας είναι προβληματική προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα για υπάρχει κίνδυνος απομάκρυνσης ή διάλυσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κάποιες καταστάσεις και γεγονότα θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό, είτε με πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεστε. Είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε στα συναισθηματικά σας, με μία νέα αποφασιστικότητα και να βάλετε όλη σας την ενέργεια ώστε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε στην σχέση σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ημέρα σας θα είναι γεμάτη από επαφές με μία ποικιλία ανθρώπων. Η επικοινωνία σας με άτομα  στον εργασιακό σας χώρο – είτε με την μορφή της ενημέρωσης για το τι συμβαίνει στον εργασιακό σας χώρο ή με την ηλεκτρονική επικοινωνία με τον έξω κόσμο είναι για εσάς σήμερα τα απαραίτητα συστατικά της επαγγελματικής σας επιτυχίας. Προσοχή στα προσωπικά σας γιατί λόγω της ασταμάτητης αναζήτησης για την επαγγελματική σας επιτυχία, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα  νιώσει ότι το παραμελείτε ή το αγνοείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δώσετε σήμερα στα οικονομικά σας. Μπορεί να νιώσετε μία έντονη ανησυχία λόγω των καταστάσεων που είναι πέρα από τον έλεγχο σας. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και οικονομικές αρχές ή προσέξτε ιδιαίτερα σήμερα εάν όντως έχετε πρόβλημα. Αυτή την στιγμή θα έχετε την ευκαιρία να λασκάρετε κάποια από τα δεσμά σας που σας περιορίζουν και να ελαφρύνετε τα βάρη που σας έχουν λυγίσει εδώ και καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ημέρα θα απαιτήσει από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις  – είτε σε ότι αφορά τις σχέσεις σας στην δουλειά, είτε σε ότι αφορά κάποια πιο προσωπικά σας ζητήματα. Θα είναι δύσκολο σήμερα για εσάς να πιάσετε τα ακόλουθα προβλήματα από τα κέρατα.

ΙΧΘΥΣ

Ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης σήμερα, θα μπορούσε να σας δώσει την δυνατότητα να εκμεταλλευτείτε πλήρως τα πράγματα που σας μοιάζουν να ρέουν ανεξέλεγκτά και οι στόχοι σας να γλιστράνε από τα δάκτυλά σας. Αποφύγετε να σκέφτεστε με τρόπο αρνητικό.