Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22/5

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Ένας συνδυασμός προσπαθειών και τύχης θα μπορείς να σας δώσει την δυνατότης να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Τώρα θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια και να μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Συναισθηματικά, υπάρχει μία έντονη τάση για ανάληψη πρωτοβουλιών και μία σφοδρή επιθυμία να κυνηγήσετε και να κερδίσετε την προσοχή του/ της συντρόφου σας ή να προσελκύσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανησυχία σας και ο πόθος σας για αλλαγή δεν σας επιτρέπουν συμβιβασμού ή την απασχόληση σας σε ένα βαρετό περιβάλλον τώρα. Υπάρχει πολύ λίγος  φόβος για τα ρίσκα αυτήν την περίοδο και πολύ ενέργεια για να τα καταφέρετε μόνοι σας. Συναισθηματικά, η τάση σας για ελευθερία απειλεί του ήδη υπάρχοντες δεσμούς! Για να πάψετε να σαμποτάρετε μία καλή σχέση, θα πρέπει να βρείτε κάποιες νέες προσκλήσεις ή να δουλέψετε πάνω σε νέα σχέδια της ερωτικής σας ζωής. Οι ελεύθεροι θα είστε κάπως ανήσυχοι και θα ψάχνετε με τα μάτια σας για νέο ταίρι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα και να σταθείτε στο ύψος πολλών επαγγελματικών προκλήσεων, ώστε να χτίσετε τα θεμέλια για μια διαρκή επαγγελματική σας ανάπτυξη. Συναισθηματικά, για να έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε μέσα στην σχέση σας, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε το πείσμα, και την ζήλια σας!  Τώρα θα πρέπει να ασχοληθείτε περισσότερο με την συναισθηματική εξέλιξη της προσωπικότητάς σας, γι’ αυτό καλό είναι να σταματήσετε να δικαιολογείστε και να δουλέψετε πάνω στον εαυτό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν είστε σε μία δουλειά που την θεωρούσατε σταθερή, σίγουρα θα νιώσετε κάπως νευρικά τώρα. Αν έχετε προσκολληθεί σε ότι έχετε, επειδή φοβάστε τις αλλαγές ή την οικονομική ανασφάλεια, ξαφνικές καταστάσεις είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστούν και να σας αναγκάσουν να αλλάξετε την θέση έτσι κι αλλιώς!  Όσοι από εσάς είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, σας δίνεται η ευκαιρία να ρισκάρετε αυτή την περίοδο. Αυτή είναι μία εποχή που θέλετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία για να κυνηγήσετε πράγματα που έχουν πραγματική σημασία για εσάς!

ΛΕΩΝ

Αυτή είναι μια πολύ γεμάτη περίοδος και υπάρχει πιθανότητα για αύξηση οικογενειακών και επαγγελματικών υποχρεώσεων  σας. Αυτό που πρέπει να κάνετε τώρα είναι να οργανώσετε καλύτερα τον χρόνο σας. Οι απόψεις θα εκτιμηθούν στην δουλειά σας. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για προώθηση τώρα και σχεδιάστε το μέλλον σας. Σε προσωπικό επίπεδο, δώστε σημασία στα μικρά ευχάριστα γεγονότα που θα συμβούν στη προσωπική σας ζωή. Ασχοληθείτε με πράγματα και ανθρώπους που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνος σας και την προσοχή σ’ αυτούς που αγαπάτε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία περίοδος σύγχυσης τόσο για τις επαγγελματικές όσο και για τις προσωπικές σας σχέσεις. Ακόμη και οι μακροχρόνιοι γάμοι μπορεί να υποφέρουν τώρα, καθώς οι συνήθειες και οι βαρετοί ρυθμοί της καθημερινότητας, δεν καλύπτουν τις ανάγκες για εντονότερα συναισθηματικά  ερεθίσματα στις προσωπικές σχέσεις. Δεν μπορείτε να έχετε την απαίτηση τώρα από τον/την σύντροφό σας να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες!  Έτσι βγείτε από το σπίτι και ελάτε σε επαφή με ανθρώπους που θα μπορέσουν να σας προσφέρουν ψυχικά και δημιουργικά ερεθίσματα. Αν συναντήσετε ένα/μία νέα σύντροφο τώρα, θα είναι άτομο που θα μπορέσει να εκπληρώσει πολλά από τα όνειρα και τις ιδέες σας.

ΖΥΓΟΣ

Αυτή είναι μία πολύ καλή εποχή για εσάς επαγγελματικά. Άτομα με επιρροή θα σας καθοδηγήσουν προς την επιτυχία και τα οικονομικά σας θα σημειώσουν σταδιακά ανοδική πορεία. Η επιτυχία έρχεται κυρίως από πολιτιστικούς, πνευματικούς ή καλλιτεχνικούς τομείς. Συναισθηματικά, διανύετε  μία από τις καλύτερες φάσεις της αισθηματικής ζωής! Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτή την περίοδο θα έχουν πάθος και θα είναι απαιτητικές συναισθηματικά είτε από εσάς, είτε από  τον/την σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν έχετε εργασθεί σκληρά τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι η στιγμή που θα μπορέσετε να φτάσετε στην κορυφή της επιτυχίας. Αν όχι, τώρα σας δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία! Οι επαγγελματικές δεσμεύσεις φέρνουν σε δεύτερη μοίρα την οικογένεια και το σπίτι τώρα. Η επαγγελματική επιτυχία που οικοδομείτε τώρα θα είναι ωφέλιμη για την οικογένεια αργότερα. Τα πράγματα θα γίνουν πιο χαλαρά στα αισθηματικά σας λίγο αργότερα! Για την ώρα αξίζει να δουλέψετε για την επίτευξη των στόχων σας!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μπαίνετε σε μία περίοδο που θα χρειαστεί να εκμεταλλευτείτε τα πνευματικά σας χαρίσματα  και τις επαφές σας με άτομα επιρροής, ώστε να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Η περίοδος μάθησης τελείωσε, έτσι τώρα πρέπει να ρισκάρετε! Αν μερικοί από εσάς δεν είστε ικανοποιημένοι με την κατεύθυνση της καριέρας; Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να την αλλάξετε! Στα αισθηματικά σας όμως, υπάρχει μία έντονη τάση για παγίδευση μέσα σε ένα ιστό ψυχικών ψευδαισθήσεων, παρόλο που αυτό το διάστημα θα αποκομίσετε ωφέλιμες εμπειρίες!  Θα σας τραβήξουν το ερωτικό ενδιαφέρον άτομα τα οποία θα έχουν μεγάλη σημασία για εσάς, είτε για καλό, είτε για κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ευκαιρία, σας χτυπά την πόρτα! Τώρα μπορείτε να περιμένετε κάποια σταθεροποίηση στην ζωή σας, που θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα αισθηματικά σας. Θα ωφεληθείτε από συναλλαγές σχετικές με ακίνητα ή με την αγορά κατοικίας. Τώρα θα έχετε την πρόκληση να υπερπηδήσετε τις αρνητικές σκέψεις και να καλλιεργήσετε την ικανότητά σας να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στον εαυτός και πίστη στο μέλλον! Είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή  είναι μία εποχή για εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τον αγώνα δρόμου και να έχετε περισσότερη ελευθερία, ώστε να κυνηγήσετε πράγματα τα οποία έχουν σημαντική σημασία για εσάς. Ίσως να νιώσετε ότι θα θέλετε να μείνετε περισσότερο στο σπίτι, ή  να ασχοληθείτε περισσότερο με τα παιδιά, όσοι από εσάς είστε γονείς ή τέλος να περάσετε περισσότερο από τον χρόνο σας με τον/την σύντροφό σας. Είναι σημαντικό να κάνετε κάποιες αλλαγές τώρα, από το να σέρνεστε σε μία δουλειά που δεν σας ανταμείβει.

ΙΧΘΥΣ

Αυτή είναι εξαιρετική περίοδος για να πάρετε πρωτοβουλίες που αφορούν αλλαγές και ανανέωση. Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για κάποιο ταξίδι εδώ ή στο εξωτερικό γι’ αυτούς του λόγους.  Ευνοείστε όσοι από εσάς ασχολείστε με το διαδίκτυο. Παρόλα αυτά η υπομονή σας είναι σε χαμηλά επίπεδα και η διάθεσή σας σε υψηλά. Αυτό είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ  το οποίο μπορεί να σας κάνει περισσότερο προκλητικούς απ’ ότι συνήθως. Συναισθηματικά αυτή την περίοδο, όσοι είστε σε σχέση θα συναντήσετε την πρόκληση να ξεπεράσετε τις ατομιστικές σας τάσεις και να σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σας, σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε με το ταίρι σας.