Τα ζώδια για σήμερα 22/3

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22/3

Τα ζώδια για σήμερα 22/3

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 22/3 ξεκινά με τον Κριό..Διανύετε μία περίοδο δοκιμασιών και εμποδίων που πρέπει να υπερπηδηθούν. Παρόλα αυτά με σκληρή δουλειά και αποφασιστικότητα θα μπορέσετε να κάνετε τα πράγματα όπως θέλετε, τελικά. Μπορεί να πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την ικανότητά σας να οργανώνετε και να αυτοπειθαρχείτε,  αν αντιμετωπίσετε τις σημερινές προκλήσεις. Ο συναισθηματικός σας κόσμος τώρα σας ανοίγεται με πολλούς τρόπους  και σας αποκαλύπτει τα δώρα του!

ΤΑΥΡΟΣ

Προσπαθήστε να εκμεταλλευτείτε περισσότερο τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν. Σας δίνεται η ευκαιρία  για μία δραστική επέκταση των οριζόντων σας, είτε μέσα από κάποια ταξίδια και επαφές με άτομα κύρους, είτε με δραστηριότητες  που αναπτύσσουν το μυαλό, κι έχουν σχέση με την ανάπτυξη της συνείδησης. Η επαγγελματική σας πρόοδος εξαρτάται από την  ικανότητά σας να σκέφτεστε με τρόπο σύγχρονο και να μαθαίνετε τις νέες μεθόδους στην δουλειά σας. Είναι μία καλή ημέρα για να συναντηθείτε με ανθρώπους που μοιράζονται τα ίδια ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Για αυτό πάρτε τα ρίσκα σας και λασκάρετε τα δεσμά σας- πρέπει να επιτρέψετε στο άγνωστο και στο απρόβλεπτο να συμβούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε την ικανότητα να βρίσκετε πληροφορίες ακόμη και από κρυφές πηγές. Παρόλα αυτά έχετε την τάση να είστε καχύποπτοι, φοβούμενοι ότι σας κρύβουν πολύτιμες πληροφορίες. Οι άνθρωποι γύρω σας μπορεί να νιώθουν ότι τους ανακρίνετε, με αποτέλεσμα να κλείνονται στο καβούκι τους. Προσέξτε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε, ό οποίος είναι πολύ καταπιεστικός και δεν επιτρέπετε στους άλλους να εκφράσουν την γνώμη τους. Η επιτυχία έρχεται αφού ξεπεράσετε τα προβλήματα επικοινωνίας που σχετίζονται με την ανησυχία σας για όλα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή την στιγμή έχετε να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές κάποιων καταπιεστικών προσωπικών συνηθειών. Θα αναγκαστείτε μέσα από κάποια άβολα ξαφνικά γεγονότα να εξετάσετε τις προσωπικές σας αξίες και τις θέσεις σας. Θα δώσετε την μάχη μεταξύ της ισχυρής και της ανίσχυρης πλευράς του χαρακτήρα σας. Κάποιες παράξενες μοιραίες επαφές από τον παρελθόν μπορεί να κυριαρχήσουν ολοκληρωτικά στην ζωή για κάποια περίοδο – κάποια πράγματα  θα τα εγκαταλείψετε για πάντα.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο σας παρακινεί να είστε πιο διπλωμάτες  με εκείνους που έχετε οικονομικές διαφορές ή συμφέροντα χρειάζεται από μέρους σας υπομονή ώστε να λυθούν αυτά τα θέματα. Πιθανόν να είστε εγκλωβισμένοι σε καθήκοντα τα οποία αυξάνονται αντί να μειώνονται. Σκεφτείτε ρεαλιστικά και βάλτε προτεραιότητες, επικοινωνήστε με χρήσιμους για εσάς ανθρώπους και μην αφήνετε τις περιστάσεις να επηρεάζουν την διάθεσή σας. Η μέχρι τώρα δύσκολη περίοδος που αφορά την αισθηματική σας σχέση, φαίνεται να παίρνει μία θετική αλλαγή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο σας φέρνει επεισόδια που μπορεί να αποσπάσουν την προσοχή σας όσον αφορά θέματα της εργασίας σας. Προσπεράστε αυτά που σας ενοχλούν και προσπαθήστε  να κερδίσετε χρόνο, καθώς  ο Ερμής ανάδρομος στους Ιχθύες δεν σας αφήνει αρκετά περιθώρια δράσης και καινοτομίας. Παρόλα αυτά σας βοηθά όμως να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στον χώρο εργασίας. Βελτιώστε την επικοινωνία  με τον/την σύντροφο σας και ξεπεράστε κάποια εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να δείτε τα θέματα θετικά. Ο φόβος ότι, αν εκφράσετε τις επιθυμίες σας και δεν θα πάει καλά, δεν ευσταθεί και δεν πρέπει να επηρεάζεστε από τους δισταγμούς σας.

ΖΥΓΟΣ

Με κάποιον τρόπο ανατρέπονται κάποιες  προσδοκίες σας, για αυτό θα είναι καλύτερα να μην κάνετε κάποια έξοδα, τα οποία δεν θα μπορέσετε να καλύψετε. Αποφύγετε επίσης τις νομικές διαμάχες για οικονομικά θέματα, καθώς δεν ευνοείστε  σε τέτοιες διεκδικήσεις. Αλλαγές στο περιβάλλον της εργασίας είναι αρκετά πιθανόν να γίνουν σήμερα, χωρίς βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι βλάπτονται τα συμφέροντα και το κύρος σας. Κρατήστε θετική στάση απέναντι στα γεγονότα που διαδραματίζονται και που επηρεάζουν με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο τα αισθηματικά σας με τον/την σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό θα είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι για εσάς σήμερα, έστω κι αν χρειαστεί να αντιμετωπίσετε την αντίθετη γνώμη  ή στάση των συνεργατών σας. Κάποιος συνεργάτης όμως θα αποδειχθεί πολύτιμος , είτε με κάποια πληροφορία, ή είτε με μία κάλυψη που θα σας προσφέρει. Δώστε προσοχή επίσης στα ψιλά γράμματα όταν πρόκειται να υπογράψετε συμβόλαια ή συμβάσεις. Στα αισθηματικά σας ο Άρης στον Ταύρο δυσκολεύει  την παραδοχή λαθών από μέρους σας και σας απομακρύνει από τον /την σύντροφό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η συνειδητοποίηση του καθήκοντα θα λειτουργήσει θετικά και παραγωγικά για όσους έχετε πάρει το θέμα της εργασίας πολύ σοβαρά. Κρατηθείτε όσο μπορείτε μακριά από καταναλωτικούς πειρασμούς! Μην ενδίδετε στο συναίσθημα, όταν διακυβεύεται πρωτίστως το δικό σας συμφέρον. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε αντιστάσεις στις επιδιώξεις σας, στα αισθηματικά σας, αλλά αν ελιχθείτε ανάλογα με την περίσταση θα ξεπεράσετε τα πρόσκαιρα εμπόδια στην σχέση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες εκεί που θα θέσετε τις διεκδικήσεις σας αλλά χωρίς να φανερώσετε τις αδυναμίες ή τις ανάγκες σας. Το τέλος  της ημέρας  μπορεί να σας αναστατώσει με την εξέλιξη ενός οικονομικού σας ζητήματος. Σημάδια κόπωσης από μέρους σας παρουσιάζονται στην σχέση σας. Φροντίστε να κρατήσετε αθέατη αυτή σας την κόπωση μέχρι να αλλάξετε οπτική, είτε εξαιτίας κάποιων γεγονότων, είτε κάποιων καλών λεπτομερειών στην συμπεριφορά του/της συντρόφου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Συνεργάτες, πελάτες και κοινό διαμορφώνουν μία ρευστή  πραγματικότητα και πρέπει να είστε προσεκτικοί στις σχέσεις σας μαζί τους.  Θυμηθείτε όμως ότι η πρώτη σας υποχρέωση είναι απέναντι στον εαυτό σας και μην παραχωρείτε  δικαιώματα που έχετε κερδίσει με την αξία σας. Αφήστε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις στα αισθηματικά σας, γιατί μπορεί να επηρεάσουν την μετέπειτα καλή σας διάθεση, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, ενισχύει την γοητεία σας και σας φέρνει τύχη.

ΙΧΘΥΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο σας , μην βιάζεστε και μη θεωρείτε ότι μία προηγούμενη επιτυχία σας εξασφαλίζει τώρα και στον μέλλον. Εάν περιμένετε να ξεκαθαρίσει μία οικονομική εκκρεμότητα προς όφελος σας μπορείτε να πιέσετε διακριτικά ανθρώπους και καταστάσεις  χωρίς όμως να φανεί η ανυπομονησία σας.  Οι κοινωνικές, επαγγελματικές και αισθηματικές  σας σχέσεις χρειάζονται  ιδιαίτερη προσοχή, καθώς κάθε σας απροσεξία σήμερα μπορεί να έχει για εσάς ασύμφορο κόστος.