Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 22/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 22/10

 

 

ΚΡΙΟΣ

 

 

Ο χρόνος τώρα δεν περνά εύκολα για εσάς, γιατί θα πρέπει να φροντίσετε τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και να κάνετε τα πράγματα  να λειτουργήσουν σε πρακτικό επίπεδο. Συναισθηματικά, θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε ή να ελέγξετε τα συναισθήματα και τις συνήθειες σας. Μερικοί από εσάς προσέξτε τα νεύρα, τη ζήλια και το πείσμα σας να μην παρεμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, γιατί αυτό θα κουράσει τον/την σύντροφό σας και τα αποτελέσματα δεν θα είναι υπέρ σας.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Με την σύνοδο Ουρανού – Σελήνης, θα νιώσετε έντονα την ανάγκη για αλλαγή! Αυτό θα επηρεάσει έντονα τόσο τη επαγγελματική, όσο και την οικογενειακή σας ζωή. Υπάρχει μία έντονη τάση να ζείτε  σας «τσιγγάνος» και ίσως να κάνετε περισσότερα ταξίδια ή να μετακομίσετε. Τέλος τώρα θα είστε κάπως πιο παρορμητικοί, αρκεί να ξεφύγετε από περιβάλλοντα που δεν σημαίνουν πλέον πολλά για εσάς.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Τώρα θα πρέπει να αρπάξετε την ευκαιρία να εγκαταλείψετε δραστηριότητες που έχετε βαρεθεί και  να αρχίσετε να μαθαίνετε πράγματα που θα σας φέρουν σε επαφή με πιο σύγχρονα ρεύματα. Πολλές εφευρετικές ιδέες ξεφυτρώνουν από το μυαλό σας και θα πρέπει να βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να  τις πείτε. Αισθηματικά, η έντονη ανυπομονησία σας θα επηρεάσει σημαντικά τόσο τους δεσμευμένους, η οποία θα φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις στη σχέση σας, αλλά και τους ελεύθερους οι οποίοι μέσα από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βρείτε το άτομο εκείνο με το οποίο θα μπορέσετε να μοιρασθείτε  τις σκέψεις και τα οράματά σας.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Αυτή είναι μία αρκετά εποικοδομητική περίοδος για εσάς τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας Άτομα με επιρροή θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα νιώσε έντονα την ανάγκη να δώσετε και να πάρετε αγάπη, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην παραμελήσετε τις συναισθηματικές και τις ερωτικές σας ανάγκες. Για τους ελεύθερους μία καλή περίοδος για ταξίδια όπου πιθανόν να κάνετε μία ενδιαφέρουσας γνωριμία ακόμη και με ένα άτομο από το εξωτερικό.

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσετε εμπόδια και μεγαλώσετε την σφαίρα της δράσης σας. Είναι μία καλή περίοδος για καινοτομίες στη δουλειά σας, επέκταση στο εξωτερικό και για όσους από εσάς ασχολείστε με την σωματική εργασία. Συναισθηματικά, βρίσκεστε  σε μια φάση όπου η θέληση σας για την επίτευξη των αισθηματικών σας στόχων και η ικανότητά σας για πρωτοβουλίες μοιάζουν να έχουν αποδυναμωθεί! Δεν σας αρέσει ότι έχετε, αλλά δεν ξέρετε και τι ακριβώς θέλετε.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Ότι και να συμβαίνει στην ζωή σας, τώρα να περιμένετε να δραστική επιβεβαίωση του εαυτού σας, ιδιαίτερα στα ερωτικά σας, αλλά και σε ότι έχει σχέση με τα παιδιά και τις δημιουργικές δουλειές. Αυτή είναι μια πάρα πολύ καλή στιγμή που πολλοί από εσάς θα δεχθείτε ερωτικές προτάσεις και θαυμασμό. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην αυξανόμενη αυτοπεποίθηση σας, η οποία λειτουργεί σας μαγνήτης για τους άλλους!

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Με το τρίγωνο Κρόνου – Ερμή, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις σε ότι αφορά σχέδια ή διευθετήσεις για ταξίδια. Υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για προσοχή στην λεπτομέρεια. Διαβάστε τα ψηλά γράμματα εάν πρόκειται να υπογράψετε κάποια συμβόλαια ή νέες συμφωνίες. Αισθηματικά, χρειάζεται να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο σε συζητήσει με τον/την σύντροφό σας, γιατί υπάρχουν θέματα που χρειάζονται λύση.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Οι απόψεις θα εκτιμηθούν στην δουλειά εφόσον κι εσείς είστε δεκτικοί στις απόψεις των άλλων . Επίσης μπορεί να υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στο εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία για προώθηση τώρα και σχεδιάστε το μέλλον σας. Σε προσωπικό επίπεδο απασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας σε αυτούς που αγαπάτε!

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Το πεντάγωνο Ουρανού – Αφροδίτης, σας καλεί να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις τώρα, είτε αυτές αφορούν τις σχέσεις στην  δουλειά, είτε κάποια προσωπικά σας ζητήματα. Απότομες αλλαγές αξιών τώρα θα σας ωθήσουν να κάνετε αλλαγές και νέες προσαρμογές στην καριέρα σας. Αισθηματικά, αν ο δεσμός σας έχει σημασία για εσάς θα πρέπει να κάνετε κάτι για να το δείξετε αυτό στο ταίρι σας. Μερικοί από εσάς ίσως να αποφασίσετε να μείνετε μόνοι και να έχετε απλώς ένα ερωτικό σύντροφο μόνο για τα Σαββατοκύριακα!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Να περιμένετε να αντιμετωπίσετε πολλές δυσκολίες προσπαθώντας να εγκαθιδρύσετε νέους εργασιακούς κανονισμούς για την ιδιωτική και την επαγγελματική σας ζωή! Να ξέρετε όμως ότι ένα κτήριο είναι τόσο γερό, όσο γερά είναι τα θεμέλια του και εκεί θα πρέπει να εστιάσετε τις προσπάθειές σας. Κάποιες συναισθηματικές δεσμεύσεις από το παρελθόν θα πρέπει να επανεξετασθούν και τεθούν κάποια όρια. Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσει να μετριάσετε τις επαγγελματικές φιλοδοξίες. Στις προσωπικές σας σχέσεις θα αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέματα και μπλοκαρίσματα.

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Είναι περίοδος σκληρής δουλειάς αλλά καλό θα είναι να βάλετε κάποια όρια σε ότι αφορά τον χρόνο που θα πρέπει να αφιερώνετε στο σπίτι. Οι οικογενειακές υποχρεώσεις θα πρέπει τώρα να προηγηθούν. Τώρα δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις οικογενειακές και τις οικιακές ευθύνες. Αν φροντίσετε για τις συναισθηματικές ανάγκες των δικών σας όλα θα πάνε καλά.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

 

Το γεγονός είναι ότι βρίσκεστε σε μία δύσκολη φάση σχετικά με τα οικονομικά σας αυτή την εποχή. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που εργάζεστε και χειρίζεστε τα αποθέματά σας και θα πρέπει να ξοδέψετε χρόνο για να βελτιώσετε την κατάσταση, ειδικά σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές των εξόδων. Κάποια αυξανόμενη δραστηριότητα στην κοινωνική σας ζωή κάνει αυτήν την εποχή να χαρακτηρίζεται από εξωστρέφεια. Επικεντρώνεστε στα ταξίδια μαζί με τον/την σύντροφο σας ή κάποιους φίλους.