Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 18/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 18/9

 

 

ΚΡΙΟΣ

Όσοι έχετε αποφασίσει να αλλάξετε δουλειά, προσανατολιζόμενοι στα ελεύθερα επαγγέλματα, δεν θα μπορούσατε να βρείτε καλύτερη μέρα για να ψαχτείτε ως προς τις λεπτομέρειες

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοούνται θέματα σπουδών, οι επαγγελματικές επικοινωνίες, και τα θέματα επιμόρφωσης. Κάποιες νέες γνωριμίες που κάνατε λίγο καιρό πριν, θα σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες προτάσεις, για διασκέδαση, ενδιαφέρουσες γνωριμίες με σκοπό τη σύναψη σχέσης, αλλά και η δυνατότητα να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, έτσι ώστε να ησυχάσετε από την καθημερινή ανησυχία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σημαντική οικονομική ανάσα. Έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία αναζήτησης συντρόφους, όσοι είστε ελεύθεροι, ενώ όσοι δεν έχετε ξεπεράσει έναν χωρισμό, θα έχετε την ευκαιρία, να επανασυνδεθείτε.

ΛΕΩΝ

Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά, καθώς αποφασίζετε να κάνετε σαρωτικές και καθοριστικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργείτε στον τομέα αυτό. Κρατήστε την ψυχραιμία σας, και μην αναστατώνεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανήσυχοι στα θέματα που αφορούν στις σταθερές σας σχέσεις. Ίσως γιατί δεν βλέπετε να εξελίσσονται όπως επιθυμείτε. Όμως, από σήμερα, και μετά, οι εξελίξεις θα είναι πολύ ικανοποιητικές.

ΖΥΓΟΣ

Σημαντικό ρόλο παίζει σήμερα ο έρωτας, οι επικοινωνίες οι διαδικτυακές συνομιλίες αλλά και οι δικοί σας άνθρωποι. Θα πάρετε ικανοποίηση, χαρά και θα περάσετε αξέχαστε στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αρκετά δημιουργικοί στα επαγγελματικά σας, θα είστε σε θέση να δείξετε με τον καλύτερο τρόπο τα προσόντα σας και φυσικά να αμειφθείτε γι αυτά. Επαφές και επικοινωνίες με άτομα κύρους, προσδίδουν κύρος και σε σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γνωριμίες με ασυνήθιστο τρόπο προσφέρει η ημέρα. Μέσα από ταξίδια και μετακινήσεις, μέσα από διαδικτυακές γνωριμίες, ακόμα και τυχαίες συναντήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν θα λείψουν και σήμερα οι δοκιμασίες και οι προβληματισμοί. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να βιώσετε χωρισμούς από μακροχρόνιες και σταθερές σχέσεις, εξαιτίας της αδιαλλαξίας σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σημαντικές αποφάσεις, συζητήσεις, προτάσεις, που αφορούν στην πορεία της καριέρας σας, θα γίνουν σήμερα και θα σας βοηθήσουν να βγάλετε τα σωστά συμπεράσματα και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Ήρθε η ώρα να πληρώσετε, τα οικονομικά λάθη του παρελθόντος, φυσικά με τα ανάλογα επακόλουθα στην «τσέπη» σας. ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό σας περιβάλλον σας αναστατώνουν