τα ζώδια για Παρασκευή

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 17/03

ΚΡΙΟΣ

Αναβλητικότητα, ανασφάλειες και φοβίες δεν ευνοούν τις επιθυμητές αλλαγές. Στα επαγγελματικά, αιφνίδιο πρόβλημα ξεπερνιέται, χωρίς ιδιαίτερες επιπτώσεις. Τάσεις για ερωτική διαφυγή με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταποκρίνεστε σε πρόσωπο που σας διεκδικεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Σκέψεις και δράσεις για την απόλαυση της οικογένειας. Στα επαγγελματικά, στόχος σας να απομακρύνετε, κακόβουλα πρόσωπα. Ερωτική διάθεση και ανοίγματα με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, περιορισμένος χρόνος για νέες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέα μέρα, νέα αρχή στις επικοινωνιακές σας σχέσεις. Στα επαγγελματικά, απροσδόκητα γεγονότα ανατρέπουν τις ισορροπίες. Κακή συνεννόηση, με ενδεχόμενο κίνδυνο να ειπωθούν σκληρές κουβέντες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σαρκικές επιθυμίες και έντονο φλερτ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση αντιμετωπίζετε ευχάριστες καταστάσεις στο ευρύτερο περιβάλλον σας. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες και γεγονότα, προς όφελος σας. Συσσωρεύονται παράπονα και εντείνεται η δυσαρέσκεια από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, δεν πείθεστε από μεγαλεπήβολες υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ

Στροφή προς την εξωστρέφεια και αναζήτηση νέων ευκαιριών. Στα επαγγελματικά, αναλαμβάνετε τις ευθύνες σας και αυτό αναγνωρίζεται. Απολαμβάνετε την κάθε στιγμή που σας προσφέρει το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επαναδιαπραγματεύσεις και οπισθοχωρήσεις αλλάζουν την εικόνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρώνεστε σε οικογενειακά θέματα και ισχυροποιείτε ισχυρούς δεσμούς. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε παρελθοντικά γεγονότα που κάνουν την επανεμφάνιση τους. Δρομολογημένες καταστάσεις, ενεργοποιούνται και υλοποιούνται με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ανταμείβονται οι προσπάθειες σας για επανασύνδεση.

ΖΥΓΟΣ

Δυναμική μέρα και λύσεις για νέους δρόμους. Στα επαγγελματικά, αντιδράτε με ωριμότητα σε διαφωνίες που προκύπτουν. Νέες προκλήσεις και προσκλήσεις, για ερωτικά ταξίδια προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με το μυαλό στο παρελθόν περιθωριοποιείτε τις νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σας κυριεύουν αδυναμίες και μεροληπτείτε, υπέρ του λάθους. Στα επαγγελματικά, παραμένετε καχύποπτοι παρά την επίτευξή του στόχου σας. Πάθος, φαντασία και ερωτικές εκρήξεις, προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, συνεχής απογοητεύσεις τις αγνοείτε και ανοίγετε νέους ορίζοντες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εκνευρισμός από άσκοπες μετακινήσεις και ικανοποίηση από ξαφνικές συναντήσεις. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε οικονομικά ανοίγματα εφόσον δεν διασφαλίζεστε. Εντάσεις χωρίς αιτία δημιουργείτε προς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που δύσκολα καρποφορεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Διάθεση ανανέωσης και νέες ιδέες για θεαματικές ανατροπές. Στα επαγγελματικά, σκέψεις για ριζικές αλλαγές με όποιο κόστος. Αισθάνεστε πως, ήρθε η στιγμή για ανακατατάξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ξαφνικό ενδιαφέρον από φιλικό πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Εξωστρέφεια, κοινωνικότητα και στροφή προς την διασκέδαση. Στα επαγγελματικά, η καθυστέρηση των αποφάσεων σας προκαλεί αναταραχή. Αισθάνεστε πως πνίγεστε, με την αρνητικότητα από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, με αυτοπεποίθηση διεκδικείτε ό,τι σας ανήκει.

ΙΧΘΥΣ

Βρίσκετε συμπαράσταση για να ανταπεξέλθετε, σε δύσκολές καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, ισορροπία- σταθερότητα και δημιουργικές σκέψεις. Παρά την αγάπη, σας απομακρύνουν τα λάθη σας από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, οριστικοποιείτε αποφάσεις για το μέλλον σας.