Τα ζώδια για σήμερα 16/8

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 16/8

Τα ζώδια για σήμερα 16/8

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής και ο Ποσειδώνας σχηματίζουν όψη τριγώνου και σας επιστρέφουν την αισιοδοξία σας. Ονειροπόλοι, ρομαντικοί με καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα θα κάνετε πραγματικότητα τις πιο ευφάνταστες επιδιώξεις σας. Μην διστάσετε να πείτε ένα κατά συνθήκην ψεύδος, προκειμένου να σώσετε μια κατάσταση

ΤΑΥΡΟΣ

Προσοχή στις γνωριμίες και στις κοινωνικές επαφές, κρύβονται παγίδες ανάμεσα στα πρόσωπα που σας πλησιάζουν. Κάποιοι θεωρούν ότι μπορούν να σας εκμεταλλευθούν, είτε οικονομικά, είτε με άλλον τρόπο. Απ’ την άλλη, κάποιοι θα φανούν χρήσιμοι σε πολλά επίπεδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Υπάρχουν φορές που οι λανθασμένες επιλογές μπορούν να φέρουν αισιόδοξα αποτελέσματα. Μια απ’ αυτές τις φορές συμβαίνει και σήμερα για σας. Οι λανθασμένες επιλογές που θα κάνετε, μπορεί να αποβούν πολύ θετικές για τις επαγγελματικές επιδιώξεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις, τα γεγονότα, οι καταστάσεις, τρέχουν μπροστά σας, ενώ το μυαλό σας τρέχει, σε παραλίες και διακοπές. Αν δεν έχετε πάει κάπου, ακόμα, καλό είναι να σχεδιάσετε, ειδάλλως η ψυχολογία σας θα πέσει. Ένα νομικό σας θέμα διευθετείται και η αισιοδοξία ξαναγυρίζει στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ

Πολύ ερωτικοί παρουσιάζεστε σήμερα. Όσοι βρίσκεστε σε σχέση, θα ζήσετε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, θα βιώσετε ένα ασίγαστο πάθος με ένα πρόσωπο, πολύ εκκεντρικό, που έρχεται να αναστατώσει την ερωτική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σχέσεις συνεργασίες και συνεταιρισμοί επί τάπητος, για διευθέτηση των κακώς κειμένων, αλλά και επίλυση δυσκολιών που πιθανόν να έχουν προκύψει. Ανησυχείτε ιδιαίτερα για το αν θα καταφέρετε να τα πετύχετε όλα αυτά και αγχώνεστε. Ψυχραιμία. Τα αποτελέσματα θα είναι θετικά.

ΖΥΓΟΣ

Κάποιο θεματάκι με την υγεία σας ίσως σας ταλαιπωρήσει, περισσότερο γιατί δεν φαίνεται εύκολα και θα περάσει αρκετός καιρός πριν ανακαλύψετε τι πραγματικά συμβαίνει. Ο εργασιακός χώρος χρειάζεται ανανέωση και προβαίνετε στις απαραίτητες εργασίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας ρομαντικός έρωτας, εμφανίζεται ξαφνικά στη ζωή σας και την αναστατώνει. Μπορεί να νιώσετε ότι έχετε βρει την αδελφή ψυχή σας και να αισθανθείτε ότι θέλετε να τα δώσετε όλα. Προσοχή! Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός, και καλού κακού, κρατήστε μικρό καλάθι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αισθάνεστε ότι έχετε εξαπατηθεί από τα άτομα της οικογένειάς σας, καθώς άλλα περιμένατε και σχεδιάζατε, και άλλα βρήκατε. Αγανακτισμένοι, αποσυντονισμένοι και απαισιόδοξοι, κλείνεστε στον εαυτό σας και στον κόσμο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 Αν προσπαθήσετε να πείτε ψέματα προκειμένου να κερδίσετε κάτι, να είστε σίγουροι ότι θα «σας πιάσουν». Γι αυτό να αποφύγετε να χρησιμοποιήσετε τα επικοινωνιακά μέσα για να δείξετε κάτι άλλο από αυτό που πρέπει. Αν επιδιώκετε κάτι συγκεκριμένο, πείτε την αλήθεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι πολύ εύκολο σήμερα να πέσετε θύμα, οικονομικής απάτης σήμερα, ή να ξοδέψετε περισσότερα χρήματα απ’ όσα περιμένατε. Προσοχή χρειάζεται και στις οικονομικές συναλλαγές με το δημόσιο, με τα ταμεία και τις τράπεζες. Προσπαθήστε επίσης να ξοδεύετε με σύνεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Ρομαντισμός, συναισθηματισμός και όμορφα αισθήματα. Ένας πλατωνικός έρωτας κάνει την εμφάνισή του στη ζωή σας και ανατρέπει τα δεδομένα σας. Ενθουσιασμός και αισιοδοξία, έρχονται να εγκατασταθούν στη ζωή σας. Μια μεγάλη αγάπη, αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά.