Τα ζώδια για σήμερα 12/7

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12/7

Τα ζώδια για σήμερα 12/7

ΚΡΙΟΣ

Περίεργες σκέψεις, σχετικά με τα αναπάντητα ερωτήματα της ζωής, όπως, «ποιος είμαι», «πού πηγαίνω», «ποιος είναι ο σκοπός και το νόημα της ζωής», μπορεί βασανίσουν τη σκέψη σας. Ίσως αποσυντονιστείτε για λίγο, αλλά θα επιστρέψετε δριμύτεροι στις δραστηριότητές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η κτητικότητά σας και το πείσμα σας, μπορεί να κάνουν κακό στις σχέσεις σας, ιδιαίτερα στις ερωτικές. Εντάσεις και διαπληκτισμοί στους ερωτικούς δεσμούς καθώς αδυνατείτε να κάνετε την οποιαδήποτε κίνηση αν ο σύντροφός σας δεν την εγκρίνει και αυτό είναι ενοχλητικό για εκείνον

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το θέμα υγείας ενός προσφιλούς σας προσώπου σας βάζει σε σκέψεις, φοβούμενοι και για τη δική σας υγεία. Αυτό σας δημιουργεί άγχος, το οποίο με τη σειρά του, επεκτείνεται και στον επαγγελματικό τομέα, δημιουργώντας άσχημο κλίμα με τους συνεργάτες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένας καινούριος έρωτας, και η επιθυμία να τον κρατήσετε στη ζωή σας, μπορεί να βγάλει στην επιφάνεια αισθήματα ζήλιας και κτητικότητας από τη μεριά σας. Τα συναισθήματα αρχίζουν να βγαίνουν ανεξέλεγκτα από μέσα σας ενώ το βιολογικό σας ρολόι σας ειδοποιεί ότι είναι ώρα για απογόνους

ΛΕΩΝ

Θα αναζητήσετε τη συντροφιά και τις συμβουλές από τις γυναίκες της οικογένειάς σας, κυρίως τη μητέρα, ως προς τα θέματα που σας απασχολούν. Θα έχετε έντονη την τάση να αναπολείτε τα παιδικά σας χρόνια και να εμμένετε σε παρωχημένες ιδεολογίες που δεν υφίστανται πια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις θα παίξουν τα θηλυκά συγγενικά πρόσωπα. Οι απόψεις σας σχετικά με τα θέματα που διαπραγματεύεστε δεν είναι σωστές καθώς η κρίση σας δεν λειτουργεί ορθά και αυτό σας φέρνει να μην μπορείτε να αντεπεξέλθετε ακόμα και στις επικοινωνίες σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καταναλωτική σας μανία, έχει πάρει διαστάσεις τρέλας και καλό είναι να συνέρθετε και να μαζευτείτε γρήγορα, αν δεν θέλετε να θρηνήσετε τα χαμένα σας λεφτά. Αφήστε που μπορεί να επενδύσετε σε λανθασμένες αγορές και να βρεθείτε «στον άσσο»

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θέλετε απεγνωσμένα να σας προσέξουν και να σας «χαϊδέψουν», γι αυτό και μπαίνετε στη διαδικασία να κάνετε την «τρίχα, τριχιά». Ανακοινώνετε τα προβλήματά σας, σαν να είναι τα πιο τραγικά του κόσμου. Εξαιτίας αυτού όμως, μπορεί και να πέσετε θύματα εξαπάτησης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ρομαντική διάθεση και οραματισμός ενός μέλλοντος όπως το σχεδιάζετε σας φέρνει πιο κοντά στην επιτυχία. Ένα επαγγελματικό ζήτημα βρίσκει λύση, και ένα οικονομικό θέμα, επιτέλους τακτοποιείται. Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να ασκήσετε έλεγχο στις εξελίξεις, εμπιστευθείτε κάποιον εμπειρότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις, διακοπές αλλά και ένας έρωτας που παίρνει διαστάσεις «μοιραίου». Προσοχή στις καλοκαιρινές δερματοπάθειες, στα μυοσκελετικά και στις αλλεργίες. Μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας αναστατώνει, ίσως ευχάριστα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα γνωρίσετε ένα γυναικείο πρόσωπο, που θα σας εμπνεύσει εμπιστοσύνη. Θα προβείτε σε εκμυστηρεύσεις, για τη ζωή και τα συναισθήματά σας, ακόμα και για οικογενειακά μυστικά, που δεν μιλάτε τόσο ελεύθερα συνήθως. Ωστόσο χρειάζεται προσοχή για να μην εξαρτηθείτε από αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ

Θέλετε να είστε ντόμπροι και ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας. Σας έχουν κουράσει οι κοινωνικές σκοπιμότητες και οι προγραμματισμένες κινήσεις. Ο αυθορμητισμός και οι ενστικτώδεις ενέργειες δίνουν τη θέση τους στη διακριτικότητα και το τακτ.