Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12/6

 

Τα ζώδια για σήμερα 12/6

 

ΚΡΙΟΣ

Εσείς χρειάζεστε ξεκούραση και απομόνωση, το ταίρι σας χρειάζεται προσοχή, και είναι σαφές ότι αυτά τα δύο δεν συμβιβάζονται με τον παρορμητικό τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πάντα. Δείξτε πιο συμβιβαστική διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέχετε πολύ τα έξοδα, γιατί η σχέση σας με το χρήμα, σήμερα δεν είναι αντικειμενική και υποκινείται από τις ενστικτώδεις ανάγκες της στιγμής. Αν δεν θέλετε να «κλαίτε» τα λεφτά που ξοδέψατε, κάντε κράτει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ψυχολογία σας θα είναι εξαιρετική και θα μπορέσετε να διευθετήσετε ένα μεγάλο μέρος των υποχρεώσεών σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα ευνοεί τα τολμηρά σας σχέδια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε μια τάση, να ψάχνετε και την παραμικρή λεπτομέρεια, στην εργασιακή σας διαδικασία, κάτι που μπορεί να σας φέρει ενώπιον εκπλήξεων, από το τι θα ανακαλύψετε.

ΛΕΩΝ

Μην σπεύδετε να δώσετε οριστικές λύσεις σε σχέσεις που, υποτίθεται σας έχουν κουράσει. Μια νέα γνωριμία, βάζει ελεύθερους και δεσμευμένους, σε πειρασμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τους Ιχθείς, σας δίνει ενέργεια για να πέστε με τα μούτρα στη δουλειά και να πετύχετε τα μέγιστα και στον οικονομικό τομέα. Παίρνετε σημαντικές αλλά και τελεσίδικες αποφάσεις για τις σχέσεις και το ερωτικό τους μέλλον

ΖΥΓΟΣ

Οι ελεύθεροι και μόνοι, θα έχετε την ευκαιρία να συντροφευτείτε, αλλά, προσοχή, «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός». Αρκετά κουρασμένοι από τη δουλειά σας, σκέφτεστε σοβαρά να ξεκινήσετε κάτι δικό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

. Έχετε σχεδιάσει καλά το επαγγελματικό και οικονομικό σας μέλλον και δεν θα το μετανιώσετε. Θα επανασυνδεθείτε με κάποιο αγαπημένο σας πρόσωπο, ενώ όσοι είστε ελεύθεροι θα συναντηθείτε με τον μεγάλο έρωτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα στεναχωρήσετε το σύντροφό σας σήμερα, καθώς οι αποφάσεις σας για το μέλλον των σχέσεών σας είναι ο χωρισμός. Αναλογιζόμενοι τις ευθύνες σας, θα προχωρήσετε παρακάτω

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θεωρείτε ότι κάποιοι φίλοι, ή και συνεργάτες, στέκονται εμπόδιο στο δρόμο σας προς την εξέλιξη και αυτό θα φέρει προστριβές και κόντρες. Αν δεν θέλετε να μαλώνετε, σταματήστε να ζητάτε συμβουλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα θέσετε τις προτεραιότητές σας, και θα φροντίσετε στο να εξελιχθούν τα σχέδιά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, και για το μέγιστο αποτέλεσμα. Κάποιοι συνεργάτες, που θα αμφισβητήσουν τον τρόπο που εργάζεστε, θα αποστομωθούν

ΙΧΘΥΕΣ

Άδικα κατηγορείτε το σύντροφό σας, και βασίζετε τις κατηγορίες σε υποθέσεις και όχι σε αποδείξεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη δε, δεν βοηθά καθόλου στο να εξομαλυνθεί η κατάσταση.