Τα ζώδια για σήμερα 12/4

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 12/4

Τα ζώδια για σήμερα 12/4

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 12/4 ξεκινά με τον Κριό..Έχετε μεγάλη λαχτάρα να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια, δυστυχώς όμως σήμερα η πίεση στα επαγγελματικά  δεν σας το επιτρέπει.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας προς αδέρφια άλλους συγγενείς ή γείτονες. Καλό είναι επίσης να μην ενδώσετε σε προκλητικές συμπεριφορές στο δρόμο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε κάθε οικονομική σας συναλλαγή και αγοραπωλησία να είστε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί ,διότι η αντίθεση Σελήνης με Κρόνο και Πλούτωνα προδιαθέτει για απώλειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα έχετε πολύ όρεξη να ασχοληθείτε με την περιποίηση του εαυτού σας. Αντιμετωπίζετε όμως μια πολύ σκληρή συμπεριφορά από το σύντροφο και στεναχωριέστε πολύ.

 ΛΕΩΝ

Το καλό κλίμα στα οικονομικά συνεχίζεται και σήμερα. Μεγάλη στήριξη από συνεργάτες σας. Ένα θέμα υγείας που παρουσιάζετε σας προβληματίζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλοί σήμερα τα ακούτε για τα καλά από επιστήθιο φίλο διότι έχετε εξαφανιστεί λόγω ερωτικών θεμάτων.

ΖΥΓΟΣ

Δύσκολη μέρα για τους Ζυγούς  που τα οικογενειακά τους θέματα δημιουργούν εμπόδια και στα επαγγελματικά και σε θέματα σχέσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η μέρα είναι πολύ έντονη. Όσοι ταξιδεύετε θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα . Οι έχοντες νομικά θέματα τα πράγματα σήμερα δεν είναι ευχάριστα. Βαλβίδα ασφαλείας τα ερωτικά που πάνε εξαιρετικά

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σκέψεις για χρέη άλλα και πιέσεις που δέχεστε από πιστωτές  σας απογοητεύουν έντονα. Ευτυχώς η ψυχολογική στήριξη από την οικογένεια είναι μεγάλη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες παρεξηγήσεις με το σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας σήμερα. Είστε πολύ σκληροί και ανελαστικοί στον προγραμματισμό που έχετε και δεν έχουν διάθεση να σας ακολουθούν συνεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποιο παρασκήνιο που στήθηκε εναντίων σας  στον εργασιακό χώρο  σας στεναχωρεί , όμως καταφέρνετε να λάμψει η αλήθεια.

ΙΧΘΥΣ

Το καλό ερωτικό κλίμα διακόπτεται σήμερα εξαιτίας ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει στενό φιλικό σας πρόσωπο. Σπεύδετε προς βοήθεια.