Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 11/9

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 11/9

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε αρκετά βιαστικοί ή και παθιασμένοι να φέρετε τα πράγματα στο σημείο που θέλετε, και αυτό δημιουργεί προστριβές με το περιβάλλον σας. Από την άλλη στα οικονομικά σας, υπάρχουν σκαμπανεβάσματα, και πολλά έκτακτα έξοδα

ΤΑΥΡΟΣ

Σας δίνεται η ευκαιρία να κατανοήσετε περισσότερο τις σκέψεις και τις προθέσεις των ανθρώπων που σας πλαισιώνουν. Διανύετε ένα μεταβατικό στάδιο αλλαγών, όπου δεν λείπουν οι ξαφνικές εναλλαγές ή και τα απρόοπτα στη ζωή σας

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σήμερα, σας δίνεται η ευκαιρία, να διαπραγματευτείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, ή τους οικονομικούς όρους στην εργασία σας, αλλά και να αξιοποιήσετε δημιουργικά τις ιδέες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έχετε την δυνατότητα μέσα από παρέες αφενός να κάνετε νέες γνωριμίες, αλλά και να αυξήσετε και να βελτιώσετε τον κοινωνικό σας κύκλο, ευρύτερο ή εγγύτερο.

ΛΕΩΝ

Ανακατατάξεις στα επαγγελματικά σας, λόγω ουσιαστικών και καταλυτικών μεταρρυθμίσεων, στο κομμάτι της καριέρας σας. Αυτό μπορεί να σας αναστατώνει, τώρα, αλλά αργότερα θα χαρείτε πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Προωθούνται και εξελίσσονται κατά το δοκούν, τα επαγγελματικά σας θέματα, ενώ στα αισθηματικά, είστε από τους ευνοημένους και τυχερούς. Ζητήματα που αφορούν στα παιδιά σας (αν έχετε), σας δίνουν ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ

Οι προσδοκίες σας σε ό,τι αφορά στις σχέσεις, εκπληρώνονται με το παραπάνω. Όσο για σας που είστε ελεύθεροι, διαθέτετε ένα καλό κοινωνικό δίκτυο, μέσα από το οποίο θα προκύψει «Η γνωριμία».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας αιφνιδιάσει μια ξαφνική ανατροπή στο επαγγελματικό σκηνικό, σχετική με τις συνεργασίες και τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας. Παρ’ όλα αυτά, θα καταφέρετε να βγείτε αλώβητοι απ’ όλο αυτό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια ασυνήθιστη γνωριμία, ή με ασυνήθιστο τρόπο, έρχεται να αναστατώσει την καθημερινότητά σας, αλλά και να εξάψει την ερωτική σας φαντασία. Μην ξεχνάτε όμως, ότι είστε πολύ ευχαριστημένοι ως μόνοι, γι αυτό μην βιαστείτε να ενδώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δοκιμασίες και προβληματισμοί που αφορούν στο σπίτι και στην οικογένεια, έρχονται να ταράξουν την ηρεμία της καθημερινότητάς σας. Κάποιοι από εσάς, μπορεί να βιώσετε κι έναν αναπάντεχο αλλά αναπόφευκτο χωρισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στα επαγγελματικά σας, σήμερα, είναι πολύ πιθανό να δεχθείτε μια μορφή διευκόλυνσης από ένα πρόσωπο κύρους, που έχει τη δυνατότητα αλλά και την επιθυμία να προωθήσει τα σχέδιά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έρθετε αντιμέτωποι με τα οικονομικά λάθη του παρελθόντος και δυστυχώς, θα πρέπει να επιληφθείτε την τακτοποίησή τους, ειδάλλως θα έχετε πραγματικά μεγάλο πρόβλημα.