Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 6/9

 

Τα ζώδια για σήμερα 6/9

 

 

 

ΚΡΙΟΣ

Είστε τυχεροί γιατί η Αφροδίτη μπαίνει στο Λέοντα και βοηθά πολύ στην επίλυση των αισθηματικών σας ζητημάτων, που σε άλλες περιπτώσεις θα ήταν αδύνατο να λυθούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα οικονομικά κυρίως και τα αισθηματικά σας θέματα, επηρεάζονται από την είσοδο της Αφροδίτης στο σταθερό ζώδιό του Λέοντα. Θα πρέπει να επιληφθείτε για την λύση χρόνιων προβλημάτων στους τομείς αυτούς

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένα σας πρόσωπα σήμερα, και εύνοια για τα προσωπικά σας θέματα, θα σας δώσουν χαρά και ικανοποίηση. Ένα άτομο από τα παλιά, κάνει την εμφάνισή του και σας εκπλήσσει ευχάριστα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα οικονομικά και τα οικογενειακά θέματα, ευνοούνται, από σήμερα που η Αφροδίτη, μπαίνει στον Λέοντα. Κάποια οικογενειακά ζητήματα, που σας απασχολούν, ευτυχώς, θα βρουν σύντομα, λύση.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται οι κοντινές αλλά και πιο μακρινές μετακινήσεις. Σήμερα, θα είστε με το τηλέφωνο στο χέρι, και σε διαρκή επαφή με συνεργάτες, συνεταίρους αλλά και με τους ανωτέρους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισθάνεστε ότι δεν κινείται τίποτα και όλα είναι στάσιμα. Και εσείς «μισείτε» τη στασιμότητα. Μην επιδιώξετε να δημιουργήσετε καταστάσεις για να έχετε με κάτι να ασχοληθείτε, δεν θα σας βγει σε καλό.

ΖΥΓΟΣ

Αξιοποιείτε τα εκφραστικά σας μέσα, και διαμέσου των επικοινωνιών, θα καταφέρετε να κάνετε συμφωνίες που εξυπηρετούν τα συμφέροντά σας, σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα προτιμήσετε να απομονωθείτε στον προσωπικό σας χώρο, προκειμένου να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να ανασυντάξετε τις δραστηριότητές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές θα είναι σήμερα οι προσκλήσεις για διασκέδαση, ακόμα και από φίλους που είχατε πολύ καιρό να δείτε. Μην αρνηθείτε. Κάποιοι από αυτούς μπορεί να σας βοηθήσουν να καταφέρετε τις επιδιώξεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρ’ όλο που η σκέψη σας είναι επικεντρωμένη στην καριέρα σας, η λίμπιντό σας, είναι ανεβασμένη. Γι αυτό και θα επιδιώξετε να περάσετε καλά με το ταίρι σας, ή το αντικείμενο του πόθου σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαφές με ανθρώπους που θα βοηθήσουν να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια θα κάνετε σήμερα. Να είστε έτοιμοι να αρπάξετε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί.

ΙΧΘΥΕΣ

Το σώμα σας, απαιτεί να ασχοληθείτε πιο σοβαρά μαζί του. Γι αυτό και θα αλλάξετε από σήμερα, όχι μόνο τις διατροφικές σας συνήθειες, αλλά και όλη σας την καθημερινότητα. Συγχαρητήρια!