Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/7

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 5/7

 

ΚΡΙΟΣ

Διαχειριστείτε συνετά τα έσοδα και αποφύγετε τα μη απαραίτητα έξοδα γιατί έρχονται λίγο δυσκολούτσικες μέρες. Μια μεγάλη επιτυχία στη δουλειά σας δίνει ικανοποίηση

ΤΑΥΡΟΣ

Οργανώστε το χρόνο σας, κάντε τους υπολογισμούς σας, και επιτέλους θα μπορέσετε να πάτε διακοπές. Να θυμάστε ότι το άγχος φέρνει λάθη και τα λάθη δεν διορθώνονται εύκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιθυμείτε την αλλαγή και θα ξεκινήσετε από την εμφάνισή σας. Η αλλαγή θα γίνει πολύ ευπρόσδεκτη και θα είναι αρεστή σε όλο σας το κοντινό, ή ευρύτερο περιβάλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα έρθετε σε σοβαρή αντιπαράθεση με κάποιον συνεργάτη σας και αυτό θα σας στεναχωρήσει αρκετά. Προσέξτε τα λάθη λόγω παρορμητισμού και κεκτημένης ταχύτητας.

ΛΕΩΝ

Από σήμερα ξεκινά η περίοδος κατά την οποία θα κάνετε ενέργειες ώστε να σταθεροποιήσετε τα επαγγελματικά σας. Ο δρόμος σας είναι δύσκολος μεν, αλλά έχετε και κουράγιο και ενεργειακά αποθέματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πολλά τα γεγονότα που θα ανατρέψουν την κατάσταση  αλλά και πολλές οι εκμεταλλεύσιμες ευκαιρίες. Είναι αποκλειστικά και μόνο στο χέρι σας, ως προς το τι θα εκμεταλλευτείτε και πώς.

ΖΥΓΟΣ

Η σχέση σας με το χρήμα, ούτε αντικειμενική είναι και επηρεάζεται πολύ από τα ένστικτα της στιγμής. Οπότε δεν θα αποφύγετε τα έξοδα, που αργότερα θα σας κοστίσουν πολύ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Παραγωγική και πολύ επικερδής η μέρα, θα φέρει ευκαιρίες για επενδύσεις αλλά και για νέες συνεργασίες, που τόσο πολύ ευνοούν τα επαγγελματικά σας. Μια οικονομική επιτυχία σας δίνει ικανοποίηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα οικονομικά δεν θα σας απογοητεύσουν καθώς διανύετε μια πολύ ευνοϊκή περίοδο. Έτσι κι αλλιώς όμως, εσείς δεν δίνετε και μεγάλη σημασία στο χρήμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Υπάρχει άμεση και επείγουσα ανάγκη να ασχοληθείτε κατ’ αποκλειστικότητα με τα επαγγελματικά σας. Διανύετε μια περίοδο αλλαγών σ’ αυτό τον τομέα, αρχής γενομένης από σήμερα. Φροντίστε να πάνε όλα καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην διστάσετε να ζητήσετε βοήθεια από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τι πρέπει να κάνουν για να προωθήσετε τα επαγγελματικά αλλά και οικονομικά σας σχέδια.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν νιώθετε έντονη την ανάγκη να κάνετε αλλαγές στη ζωή και την καθημερινότητά σας, καλό είναι να σκεφτείτε καλά, όλες τις παραμέτρους πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις.