Τα ζώδια για σήμερα 5/5

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 5/5

Τα ζώδια για σήμερα 5/5

ΚΡΙΟΣ

Τα ζώδια για σήμερα 5/5 ξεκινά με τον Κριό..Σιγουρευτείτε ότι τα σχέδια σας δεν ξεφεύγουν από τα όρια της πραγματικότητας. Αν έχετε νομικά προβλήματα θα τα αντιμετωπίσετε τώρα. Καλό θα είναι να μην κάνετε υπερεκτίμηση του εαυτού σας και των δυνάμεων σας. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει μία δυσκολία όσον αφορά την επιρροή σας πάνω στον/στην σύντροφό σας και παρόλο που υπάρχει μεγάλη ευαισθησία από μέρους σας, γίνεται αισθητή υποκειμενικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ημέρα απαιτεί μεγάλο πείσμα από μέρους σας, αλλά πρέπει να ξέρετε πότε πρέπει  να σταματάτε ( πότε μάχεστε – πότε να σταματάτε). Δεν αξίζει να συνεχίζετε μία μάχη χαμένη. Υπάρχει μία τάση για σκληρή δουλειά – συχνά μέχρι αργά- γιατί σας έχει καταβάλει ένας φανατισμός για να πετύχετε κάτι. Τώρα έρχονται στην επιφάνεια πράγματα που ήταν μυστικά – οτιδήποτε θα επιθυμούσατε να μείνει κρυφό, σίγουρα θα έρθει στο φως. Θα αντιμετωπίσετε μάχες για εξουσία στα ερωτικά σας, και ισχυρούς πόθους και θα  ανακαλύψετε  ότι επηρεάζονται από συναισθήματα που δεν μπορείτε να ελέγξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που επικοινωνείτε, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Κι αυτό γιατί θα έχετε την τάση  να μιλάτε χωρίς να βεβαιωθείτε ότι οι συνομιλητές σας, σας καταλαβαίνουν. Γιαυτό ξεκαθαρίστε τις απόψεις σας. Μπορεί να γίνετε προκλητικοί ή να αλλάξετε θέμα, κι αυτό μπορεί να βοηθήσει μονάχα την αποξένωση σας. Έχετε την τάση να κάνετε προκλητικές δηλώσεις. Αυτό μπορεί να είναι πολύ εξοργιστικό για τον/την σύντροφο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η δημιουργικότητα σας δείχνει την πίστη στο αντικείμενο που υπηρετείτε, το οποίο έπειτα από μία περίοδο στασιμότητας, μπορεί να εξελιχθεί ή να σας οδηγήσει σε νέους παράπλευρους τομείς. Η ημέρα σας φέρνει στο προσκήνιο της κοινωνικής σας ζωή, όχι όμως με τον τρόπο που θέλετε εσείς. Η Αφροδίτη στον Υδροχόο μπορεί να παρέμβει σε μικρά ζητήματα και να προκαλέσει αμηχανία ή αναποφασιστικότητα στα ερωτικά σας.

ΛΕΩΝ

Έχετε αρκετά μέτωπα ανοιχτά, αλλά οι περισσότεροι από εσάς φαίνεται σας να έχετε βάλει στοίχημα με τον εαυτό σας, ότι θα τα καταφέρετε. Η ημέρα ξεκινά με αρκετά αντίξοες συνθήκες, αλλά μέσα από πολύ προσπάθεια οι καταστάσεις εξομαλύνονται και επανέρχονται σιγά- σιγά στα κανονικά τους πλαίσια. Οι μέχρι τώρα δύσκολη περίοδος στα συναισθηματικά σας δείχνει να παίρνει θετική τροπή και ευνοούνται οι αλλαγές οι οποίες  έχουν σκοπό την βελτίωση της σχέσης με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 6 του μήνα, θα σας φέρνει επεισόδια στην καθημερινότητα σας, και μπορεί  να σας αποσπάσουν την προσοχή σας από τα θέματα της εργασίας σας. Αποφύγετε να δώσετε μεγάλη διάσταση και προσπαθήστε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας με εκείνους που δεν αντιλαμβάνονται την σπουδαιότητα να είναι τυπικά απέναντι στα καθήκοντα τους. Προσπαθήστε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον/την σύντροφο σας, και ξεπεράσετε κάποια πρακτικά εμπόδια που δεν σας επιτρέπουν να είστε ο εαυτός σας.

ΖΥΓΟΣ

Η επιτυχία έρχεται εύκολα για εσάς σήμερα, και μπορεί να περάσετε καλά δίπλα σε γυναίκες, από τις οποίες θα έχετε επαγγελματική υποστήριξη. Τύχη θα έχετε στα οικονομικά σας, μπορεί να περάσει αρκετό χρήμα από τα χέρια σας. Το πόσο εύκολα θα σας αφήσει είναι ένα άλλο θέμα. Απρόοπτα γεγονότα εμβαθύνουν τις σκέψεις και αλλάζουν τον τρόπο χωρισμού, στα συναισθηματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν στην δουλειά σας πρέπει να επικοινωνείτε με το κοινό, θα έχετε προβλήματα (λόγω νεύρων και το ότι θυμώνετε εύκολα ), εκτός αν πρέπει να αντιμετωπίσετε τους άλλους με σκοπό να διεκπαιρεώσετε τις υποθέσεις σας, χωρίς να υπάρχει ανάγκη για διπλωματία και συμπάθεια. Συναισθηματικά επίσης προσέξτε τα νεύρα σας απέναντι στον/στην σύντροφό σας. Αξίζει πρώτα να γνωρίζετε καλά τους λόγους που προκαλούν τον θυμό σας, πριν αυτός προκύψει, όπου τα αποτελέσματα δεν θα είναι καθόλου καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αφέλεια και η ανώριμη σκέψη μπορούν  να σας φέρουν σε δύσκολη θέση, και στην επιστροφή σας σε παρελθοντικές ενέργειες που σας έφεραν σε μία μετέωρη κατάσταση. Εξετάστε τον τρόπο που πρέπει να συμπεριφερθείτε για να αποκτήσετε  θετικά αποτελέσματα. Η ημέρα προσφέρεται για βελτίωση των αισθηματικών σας, ιδιαίτερα αν ακολουθήσετε άφοβα της επιταγές της καρδιά σας. Η σκέψη και η ωριμότητα μπορεί να περιορίσουν την απόλαυση στον έρωτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι προσπάθειες  που έχετε καταβάλει τον τελευταίο καιρό θα αρχίσουν να αποδίδουν καρπούς και θα πάρετε μία ηθική ικανοποίηση. Στα επαγγελματικά σας μπορεί να συμβούν απρόοπτα γεγονότα. Παρόλα αυτά έχετε την πρόθεση και την διάθεση να τα αντιμετωπίσετε δυναμικά. Τα οικονομικά θα παρουσιάσουν μία μικρή άνοδο και θα έχετε μία συναισθηματική πληρότητα. Συναισθηματικά θα έχετε την τάση να στέλνετε τελεσίγραφα, γεγονός το οποίο θα ενοχλήσει πάρα πολύ τον/την σύντροφο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ικανότητά σας να εκτιμάτε την αξία του υλικού κόσμου και των κοινωνικών επαφών, μπορεί να σας προσφέρουν την επαγγελματική κατάσταση που αποζητάτε τον τελευταίο καιρό. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να χρησιμοποιείτε  στο επάγγελμα σας το βήμα εκείνο από όπου θα εκφράσετε τις προσωπικές σας αρχές.  Η αφθονία των συναισθημάτων σας, διαχέεται στην ατμόσφαιρα και δίνει ένα θετικός  χρώμα στην σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Για να υπάρξουν αρμονικά αποτελέσματα στον εργασιακό σας χώρο, όσον αφορά την επικοινωνία σας και την προβολή των ιδεών σας στους συνεργάτες σας, θα προκύψουν μόνο όταν  θα καταναλώσετε χρόνο και προσπάθεια. Η κατάσταση και η τάση συμφιλίωσης είναι το κλειδί για να αναζωπυρώσετε συναισθήματα στην σχέση σας και να χαράξετε μία νέα πορεία στο μέλλον.