Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 31/5

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 31/5

 

 

ΚΡΙΟΣ

Υπάρχει μία τάση για αναμετρήσεις τώρα κι ενισχύεται από την επιθυμία σας να επιβάλετε τις απόψεις και τις πεποιθήσεις σας στους άλλους. Μπορεί να προσπαθήσετε να ανοίξετε δρόμο με τον τσαμπουκά σας! Παρόλο που ευνοείστε στο να ενεργήσετε σύμφωνα με τις πεποιθήσεις σας σχετικά με το τι είναι σωστό και το τι είναι λάθος, αξίζει να καλλιεργήσετε περισσότερη ανεκτικότητα στις προκλήσεις. Συναισθηματικά, είναι ώρα να δραστηριοποιηθείτε και να βάλετε όλη σας την ενέργεια ώστε να αποκτήσετε αυτό που θέλετε!

ΤΑΥΡΟΣ

Παράξενες και απότομες αλλαγές πορείας, μπορεί να σας στείλουν από την μία δουλειά στην άλλη! Μέχρι να σας τραβήξει το ενδιαφέρον μία δουλειά, η οποία θα ικανοποιεί τις ανάγκες για πράγματα ασυνήθιστα και συναρπαστικά. Η σχέση σας με τις αρχές αυτή την περίοδο ίσως να είναι κάπως τεταμένη! Προσπαθήστε να λειτουργήσετε να συνεργαστείτε μαζί τους. Στα αισθηματικά σας, υπάρχει μία τάση για υπερβολική προκλητικότητα και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εκρηκτικές συγκρούσεις με τον/την σύντροφό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα απαιτείται από εσάς να κάνετε κάποιες ρυθμίσεις σχετικά με τις σχέσεις σας στη δουλειά, ή σε κάποια  πιο προσωπικά ζητήματα. Παρόλα αυτά, άτομα πάνω από εσάς θα μπορέσουν να σας καθοδηγήσουν προς την επαγγελματική και οικονομική επιτυχία. Ακούστε τους!  Εάν είστε σε σταθερή σχέση, προσέξτε την τάση σας για φλερτ! Οι ελεύθεροι σας δίνεται η ευκαιρία να φλερτάρετε, αφού ο έρωτας είναι το βασικό μπαχαρικό της ζωής σας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γνώση είναι δύναμη!  Αξίζει να πάρετε κάποια μαθήματα, να συναντήσετε ανθρώπους και να διευρύνετε την σφαίρα της επιρροής σας.  Ίσως ακόμη να χρειαστεί να κάνετε κάποια ταξίδια ή κάποιες μετακινήσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να οργανωθείτε ώστε να μεγαλώσετε το δίκτυο των επαφών σας, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο, βρίσκεστε σε μία δύσκολη φάση στα αισθηματικά σας, γιατί δεν υπάρχουν προς το παρόν πολλές σταθερές δομές απ’ όπου θα μπορέσετε να στηριχθείτε μέσα σε μία σχέση.

ΛΕΩΝ

Να περιμένετε μία διεύρυνση των προσωπικών σας ευθυνών αυτή την εποχή, έτσι πρέπει να οργανωθείτε επαγγελματικά και προσωπικά, ώστε να τα καταφέρετε. Μια θετική αντιμετώπιση από μέρους σας και πίστη για το μέλλον σας, θα σας  δώσει την δυνατότητα να πάρετε την ικανοποίηση και την επιτυχία που θέλετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι γυναίκες μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε για καλό, είτε για κακό, εξαρτάται από την καλή τους θέληση. Καλό είναι τώρα να αποφύγετε τις σκληρές επαγγελματικές τακτικές. Ευνοούνται οι επενδύσεις, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τα κτηματικά και τα ακίνητα. Στα αισθηματικά σας, για να πάρετε την επιβεβαίωση των συναισθημάτων του προσώπου που σας ενδιαφέρει ή που συνδέεστε, θα πρέπει να κρατήσετε μία πιο αποστασιοποιημένη στάση, ώστε να πάρετε την επιβεβαίωση που αποζητάτε.

ΖΥΓΟΣ

Να περιμένετε προβλήματά σχετικά με τις επικοινωνίες και καθυστερήσεις  οι οποίες αφορούν σχέδια ή διευθετήσεις σχετικά με πιθανά  ταξίδια. Δώστε προσοχή στην λεπτομέρεια, διαβάστε τα ψηλά γράμματα εάν πρόκειται να υπογράψετε νέα συμβόλαια ή να κάνετε νέες συνεργασίες. Στα αισθηματικά σας, η ανυπομονησία σας μπορεί να φέρει εντάσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήνετε δυνατές εντυπώσεις στους άλλους και αυτό μπορεί να είναι ευχή αλλά και κατάρα στα επαγγελματικά σας θέματα. Ίσως να απασχολήσει πολύ η δύναμη και η επιρροή σας επάνω στους συναδέλφους ή στους συνεργάτες σας, κι αυτό ίσως σας κάνει να μην υπολογίζετε τις αντιδράσεις τους. Η ανησυχία σας για το πώς παρουσιάζεστε μπορεί να σκιάσει τον σκοπό για τον οποίο δουλεύετε. Συναισθηματικά, ίσως να βρεθείτε σε μία σχέση που θα πρέπει να είστε γονιός ενός παιδιού το οποίο δεν έχει βιολογική συγγένεια με εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτή την εποχή μπορεί να συμβούν σημαντικά πράγματα αλλά υπάρχουν και σημαντικοί κίνδυνοι. Τα μεγάλα ανοίγματα και υπερβολική σας αυτοπεποίθηση μπορεί να σας τιμωρήσουν πολύ σκληρά. Προσοχή στις εξαπατήσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σας. Σε προσωπικό επίπεδο είναι ώρα να ξεκαθαρίσετε τις απόψεις σας και να σταθείτε γερά στα πόδια σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τώρα θα δεχτείτε την πρόκληση να ξεπεράσετε τις ατομιστικές τάσεις σας  και να σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σας. Από την στιγμή που νιώθετε ότι οι άλλοι σας περιορίζουν, τα πράγματα θα καλυτερέψουν αν αποκτήσετε υπευθυνότητα και  εργαστείτε σκληρά.. Οι σοβαροί δεσμοί θα αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα, γιατί πρέπει να γίνουν κάποιες ουσιαστικές αλλαγές. Τέλος θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν μπορείτε πλέον να χάνετε τον καιρό σας σε ασήμαντες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το γεγονός, είναι ότι βρίσκεστε σε μία νέα φάση σε ότι αφορά τα οικονομικά  σας. Υπάρχουν πολλές αδυναμίες στον τρόπο που χειρίζεστε τα οικονομικά σας αποθέματα και πρέπει να ξοδέψετε χρόνο και ενέργεια για να βελτιώσετε την κατάσταση, σε ότι αφορά τον προϋπολογισμό και τις περικοπές εξόδων. Συναισθηματικά, σας δίνεται η ευκαιρία να δώσετε και να πάρετε σιγουριά συναισθημάτων από την σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ

Η επαγγελματική σας πρόοδος τώρα εξαρτάται από την ικανότητα σας να σκέφτεστε με σύγχρονο τρόπο και να μάθετε νέες μεθόδους. Τώρα μπορείτε να περιμένετε μία δραστική επέκταση των οριζόντων μέσα από  ταξίδια ή από επαφές με σημαντικούς ανθρώπους. Συναισθηματικά, πειραματιστείτε, πάρτε τα ρίσκα σας και αφήστε τον άγνωστο να μπει στην ζωή σας!