Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 31/10

 

Τα ζώδια για σήμερα 31/10

 

 

 

 

KΡΙΟΣ

 

 

Οι προσπάθειες και η όρεξη σας για δουλειά, αναγνωρίζονται από τους ανωτέρους και θα σας ανταμείψουν, ίσως με μια καλοπληρωμένη προαγωγή. Ωστόσο σήμερα θα πρέπει να αποφύγετε τα πολλά έξοδα. Αισθηματικά, υπάρχουν κάποια κενά στην σχέση σας, τα οποία θα πρέπει να καλυφθούν άμεσα. Οι ελεύθεροι θα πρέπει να γίνετε λίγο πιο συγκαταβατικοί σε όσα θέλετε από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, διαφορετικά τα αποτελέσματα θα είναι αντίθετα απ’ αυτά που θέλετε.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ

 

 

Ξαφνικά γεγονότα στην δουλειά σας, θα σας αποσυντονίσουν κάποια στιγμή, όμως κρατώντας την ψυχραιμία σας θα μπορέσετε να βρείτε άμεσα τις σωστές λύσεις. Στα οικονομικά σας παρόλο  που θα προκύψουν πολλά έξοδα, θα έχετε και πολλά έσοδα. Θα σας παρουσιαστούν κάποιες οικονομικές προτάσεις, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά,  τι είναι αυτό που σας συμφέρει. Αισθηματικά, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον/στην σύντροφό σας, γιατί νιώθει κάπως παραμελημένος/η, εξαιτίας των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.

 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

 

 

Αυτή την περίοδο να είστε έτοιμοι να δεχτείτε ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις τις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε πολύ προσεκτικά, προτού πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στα οικονομικά σας θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα μπορέσετε να περάσετε καλά με τον/την αν αφήσετε για λίγο πίσω τις υποχρεώσεις της καθημερινότητάς. Οι ελεύθεροι κάνοντας τις κατάλληλες κινήσεις θα κερδίσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει.

 

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 

 

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεπεράσετε κάποιες δύσκολες καταστάσεις στα επαγγελματικά σας και να βάλετε σε εφαρμογή κάποια σχέδια. Προσοχή σε οικονομικές προτάσεις οι οποίες θα έχουν μεγάλο ρίσκο. Αισθηματικά, τα προβλήματα στην σχέση σας θα αρχίσουν να υποχωρούν, εφόσον μιλήσετε με τον/την σύντροφό σας και βρείτε από κοινού τις λύσεις. Οι ελεύθεροι, δώστε την ευκαιρία να σας προσεγγίσει ένα πρόσωπο που σας πολιορκεί εδώ και καρό και δεν θα βγείτε χαμένοι!

 

 

ΛΕΩΝ

 

 

Ο δυναμισμός σας θα συμβάλλει έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε επαγγελματικά ζητήματα τα οποία σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα. Διανύεται μία περίοδο που θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας, τόσο στα επαγγελματικά, όσα και στα οικονομικά σας, τα οποία ακόμη είναι πιεσμένα. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι, πλησιάστε περισσότερο τον/την σύντροφό σας και θα περάσετε μαζί όμορφες γεμάτες πάθος στιγμές! Οι ελεύθεροι μία νέα γνωριμία που θα μπει τώρα στη ζωή σας, θα έχει όλες τις καλές προοπτικές για μία νέα σχέση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

 

Προσπαθήστε να αποβάλετε το άγχος εξαιτίας κάποιων επαγγελματικών δυσκολιών που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα, αφού με την οργανώτητά σας θα καταφέρετε να αντεπεξέλθετε. Στα οικονομικά σας αποφύγετε τα υπερβολικά έξοδα. Αισθηματικά, δείξτε περισσότερη τρυφερότητα και εκφράστε τα συναισθήματα σας στον/στην σύντροφος για αποφύγετε τυχόν παράπονα.

 

 

ΖΥΓΟΣ

 

 

Βαρύ θα είναι το κλίμα αυτή την περίοδο στον εργασιακό σας χώρο, αυτό που θα πρέπει εσείς να κάνετε είναι να αποφύγετε κάθε συζήτηση με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους που θα φέρει ένταση. Κάντε υπομονή, μπόρα είναι θα περάσει. Στα οικονομικά σας δείξτε προσοχή σε νέες συμφωνίες γιατί μπορεί να μην έτσι όπως φαίνονται. Αισθηματικά, τα πιθανά προβλήματα που μπορεί να προκύψουν στην σχέση σας δεν θα τα ξεπεράσετε με φωνές και εντάσεις , παρά μόνο με την διαλλακτικότητά και την διπλωματία σας. Οι ελεύθεροι να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά γιατί υπάρχουν γύρω σας πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

 

 

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο αυτή την περίοδο. Αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα οικονομικά σας, δεν είναι καλή εποχή για επενδύσεις και ρίσκα. Αισθηματικά, εκφραστείτε με ειλικρίνεια στον/στην σύντροφο σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, γιατί έτσι μόνο θα μπορέσετε να βγείτε από ανασφάλειες και τις αμφιβολίες που σας ταλαιπωρούν εδώ και καιρό.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

 

 

Τα επαγγελματικά σας αυτή την περίοδο παρουσιάζουν μία στασιμότητα, η οποία σας αγχώνει. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και κυρίως μην προβείτε σε ρίσκα τα οποία θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού στα οικονομικά σας. Αισθηματικά, πολλοί από τους δεσμευμένους θα νιώσετε ότι θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις στην σχέση σας με τον/την σύντροφό σας. Οι ελεύθεροι θα δείτε ότι πολύ σύντομα η μοναξιά σας θα λάβει τέλος!

 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

 

Στα επαγγελματικά σας, ανοίγονται καλές προοπτικές για εσάς, μέσα από κάποιες πολύ καλές προτάσεις που θα σας γίνουν. Τα οικονομικά σας θα παρουσιάσουν σιγά- σιγά άνοδο και θα μπορέσετε να καλύψετε υποχρεώσεις και εκκρεμότητες του παρελθόντος. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι, γίνετε πιο τρυφεροί στον/στην σύντροφό σας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσετε από κοινού να βρείτε λύσεις στα προβλήματα του παρελθόντος. Οι ελεύθεροι, σύντομα θα βρείτε αυτό που ψάχνετε!

 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

 

 

Θα πρέπει να γίνετε πιο διεκδικητικοί στα επαγγελματικά σας, για να  μπορέσετε να υλοποιήσετε πολλά από τα σχέδια σας. Τα οικονομικά σας θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα με καλή διαχείριση θα μπορέσετε να καλύψετε τις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Τα αισθηματικά σας αρχίσουν τώρα να βελτιώνονται με τον καλύτερο τρόπο, τόσο για τους δεσμευμένους, όσο και για τους ελεύθερους.

 

 

ΙΧΘΥΣ

 

 

Τα επαγγελματικά σας δείχνουν μία σταθερή ανοδική πορεία κι εσείς θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από το στρες των τελευταίων ημερών. Τα οικονομικά σας ακόμη θέλουν προσοχή. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα κάνετε κάποιες συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σας με τον/την σύντροφό σας, εκείνο όμως που θα πρέπει να προσέξετε να μην πείτε λόγια που θα φέρουν εντάσεις. Οι ελεύθεροι θα έχετε ξαφνικές και ευχάριστες εκπλήξεις από το άτομο που σας ενδιαφέρει.