Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 3/1

 

 

 

Τα ζώδια για σήμερα 3/1

 

 

ΚΡΙΟΣ

Δύναμη έχετε μπόλικη και ο Άρης από τον Τοξότη, σας δίνει ακόμα περισσότερη. Όμως, επειδή είστε παρορμητικοί, καλό είναι να έχετε υπό έλεγχο την δράση σας, γιατί είναι πολύ εύκολο να παρασυρθείτε σε υπερβολές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η προσοχή σας στρέφεται σε οικονομικά θέματα, κυρίως γιατί δεν έχετε σκοπό φέτος, να ξεμείνετε, ούτε από χρήμα, ούτε από ιδέες για να βγάλετε περισσότερα. Ο Άρης στον Τοξότη, φροντίζει για την αντοχή σας στα δύσκολα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ό,τι έχει να κάνει με υποχρεώσεις προς τράπεζες, εφορίες, ασφαλιστικά ταμεία, διευθετείται με τον πιο εποικοδομητικό τρόπο. Οι συνθήκες ευνοούν ιδιαίτερα τους τολμηρούς και αυτούς που πηγαίνουν σύμφωνα με το γράμμα του νόμου. Μην βιάζεστε και δείξτε σύνεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα πρόβλημα υγείας που σας έχει απασχολήσει στο παρελθόν, επανέρχεται, κυρίως για να σας θυμίσει ότι οι παράγοντες που είχαν συμβάλλει στην εμφάνισή του, δεν πρέπει να ξαναφανούν στη ζωή σας. Ένα άλλο θέμα της ημέρας είναι τα εργασιακά θέματα. Μήπως αλλάζετε δουλειά;

ΛΕΩΝ

Έντονη δραστηριότητα, διάθεση για νέες περιπέτειες και αστείρευτη ενέργεια για να κάνετε αυτά που θέλετε. Ο Άρης στον Τοξότη, με το που μπαίνει, αμέσως αισθάνεστε «την ανάφλεξη». Έτσι, πολλές από τις υποθέσεις σας που πήγαιναν πίσω, επανεκκινούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οικογενειακές υποθέσεις που εκκρεμούσαν καιρό, σήμερα στο τραπέζι προς συζήτηση και λύση. Ο Άρης που μπαίνει στον Τοξότη, σας δίνει ορθή κρίση, καθαρή σκέψη αλλά και αποφασιστικότητα για να λύσετε όποια δυσκολία ή εμπόδιο βρεθεί στο δρόμο σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης από τον Τοξότη, θα σας δώσει αντοχή και δύναμη για να αντεπεξέλθετε στις αντιξοότητες που θα βρεθούν μπροστά σας. Παρ’ όλες τις δυσκολίες όμως, εσείς είστε σε θέση να ασχοληθείτε και να λύσετε και το πιο δύσκολο πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσοχή στον τρόπο που ξοδεύετε γιατί οι αγορές σας, επηρεάζονται από τον  Άρη που μπαίνει στον Τοξότη, και γίνονται με βάση το ένστικτο της στιγμής και όχι βάσει των πραγματικών καταναλωτικών σας αναγκών. Αν δεν θέλετε να τα κλαίτε τα λεφτά σας, κάντε κράτει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέα δεδομένα και καινούριες πληροφορίες σχετικές με τις υποθέσεις σας που εκκρεμούν, προκύπτουν από την είσοδο του Άρη στο ζώδιό σας. Αυτό σας επιτρέπει να δραστηριοποιηθείτε με τον κατάλληλο τρόπο, στους κατάλληλους τομείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα υπάρξουν οικογενειακές διαφωνίες, σκαμπανεβάσματα με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ίσως μάλιστα χρειαστεί να κάνετε και το διαιτητή σε κάποιους καβγάδες. Σε κάθε περίπτωση να διατηρείτε ψύχραιμη στάση και με σοφία και ισότιμη αντιμετώπιση, να δώσετε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δύναμη και αντοχή σας δίνει ο Άρης από τον Τοξότη και σας βοηθά να προωθήσετε τα σχέδιά σας, που εξελίσσονται μέσα από συλλογικές προσπάθειες και ομαδικές δραστηριότητες. Η συμμετοχή σας σε ομάδες με κοινά ιδανικά, θα φέρει αποτελέσματα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

ΙΧΘΥΕΣ

Δυναμικά θα αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε δυσκολία προκύψει στο κοινωνικό σας περιβάλλον και θα προβείτε και σε ένα ξεκαθάρισμα μεταξύ των φίλων και των γνωστών. Από την άλλη μεριά σας περιμένει επαγγελματική καταξίωση, αλλά προσοχή στο χειρισμό των εσόδων σας.