Τα ζώδια για σήμερα 29/9

Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29/9

Τα ζώδια για σήμερα 29/9

ΚΡΙΟΣ

Θα άξιζε να κάνετε ένα σχέδιο πριν από κάθε ενέργεια και προσπαθήστε να μην είστε τόσο παρορμητικοί, ιδιαίτερα στις συναλλαγές και στις επικοινωνίες σας στον εργασιακό σας χώρο. Αν πιάσετε τον εαυτό σας να καυγαδίζει χωρίς ιδιαίτερο λόγο, καλό είναι να προσπαθήσετε να καλλιεργήσετε ένα πνεύμα συμβιβασμού. Συναισθηματικά είναι μία περίοδος σύγχυσης, ακόμη και οι παντρεμένοι θα υποφέρετε τώρα, καθώς οι συνήθειες και οι βαρετοί ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας για εντονότερα συναισθηματικά ερεθίσματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποιες συναισθηματικές δεσμεύσεις από το παρελθόν πρέπει να επανεξετασθούν τώρα και να τεθούν κάποια όρια. Η οικογενειακή πίεση μπορεί να σας αναγκάσεις να μετριάσετε τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και εάν είστε σε σχέση θα πρέπει να αντιμετωπίσετε κάποια συναισθηματικά θέματα και μπλοκαρίσματα.  Οι στενοί δεσμοί σας πιέζουν να χειρισθείτε τα συναισθήματα που βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ανακαλύπτετε ότι όσο μεγαλύτερο συναισθηματικό βάθος και δέσμευση υπάρχει τόσο ισχυρότερα είναι τα θεμέλια της σχέσης σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να υπάρχει ένα συναίσθημα συνομωσίας ή κάποιου κακεντρεχούς κουτσομπολιού στον εργασιακό σας χώρο. Είναι καλύτερα να κρατηθείτε μακριά  παρά να ανακατευθείτε. Τα ψέματα έρχονται στην επιφάνεια, το ίδιο και η αλήθεια. Παρόλα αυτά η αναζήτηση φέρνει αποτελέσματα παρόλο που η αλήθεια μπορεί να είναι δυσάρεστη. Στα συναισθηματικά σας υπάρχει ο κίνδυνος να εμπλακείτε σε μακρόσυρτες και άκαρπες συζητήσεις. Αν ανακαλύψετε ότι έχετε εξαντληθεί να μιλάτε μέχρι το πρωί προσπαθώντας να λύσετε δύσκολα προβλήματα στην σχέση σας σταματήστε! Αυτές οι συζητήσεις οδηγούν μονό στην εξάντληση  του/της συντρόφου σας και σε μεγάλες και θλιβερές σιωπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα νιώσετε ότι ο χρόνος έχει σταματήσει, ώστε να κάνετε απογραφή των φιλοδοξιών και των στόχων σας και να δείτε που σας έχουν οδηγήσεις. Είναι μία κρίσιμη περίοδος στην οποία οι ευθύνες απέναντι στους άλλους  θα παίξουν σημαντικό ρόλο και στην δική σας εξέλιξη. Παρόλα αυτά διακρίνεται κάποια αυξημένη δραστηριότητα στην κοινωνική σας ζωή, επικεντρώνεστε στα ταξίδια μαζί με τον/την σύντροφό σας ή με φίλους.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Κρόνου – Ήλιου σας ωθεί να αναλάβετε την ευθύνη της ζωής σας και να βάλετε νέους στόχους, ενώ μπορείτε συγχρόνως να στείλετε ένα μήνυμα στους γύρω σας και ιδιαίτερα στους γονείς, ή στον/στην σύντροφό σας,  ότι μπορείτε να φροντίσετε τον εαυτό σας . Αν δεχθείτε τις προκλήσεις της εποχής τώρα θα μπορέσετε να αποκτήσετε την αίσθηση της προσωπική ικανοποίησης, που θα βασίζεται στην σκληρή δουλειά και προσπάθεια. Θα έχετε να αντιμετωπίσετε βασικά θέματα σχετικά με την προσωπικότητά σας και την αποδοτικότητά σας και θα βγείτε από αυτήν την φάση  ένα πιο ισχυρό και αυτοδύναμο άτομο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είναι ώρα να κινητοποιήσετε τις εφεδρείες των δυνάμεων της θέλησής σας και κυνηγήσετε τους στόχους σας με ακαταπόνητη αποφασιστικότητα. Πρέπει να περιμένετε αρκετή αντίσταση τώρα όμως κυρίως από μεγαλύτερους σε ηλικία από εσάς άτομα σε θέση ισχύος. Προσπάθεια, στρατηγική και σκληρή δουλεία είναι η λύση για τα προβλήματα που προκύπτουν αυτόν τον καιρό. Σε συναισθηματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει μία απροθυμία από μέρους σας για την ανάληψη πρωτοβουλιών από τον φόβο της απόρριψης από το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σας πιέζουν πολύ αυτό τον καιρό  και θα νιώσετε μία  έντονη ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα που σχετίζονται με αυτά. Παρόλα αυτά να περιμένετε πολλές δυσκολίες εάν έχετε ανώριμες προσδοκίες ή βασίζεστε στους άλλους. Προσέξτε τα νεύρα σας, ή το πείσμα σας μην τα αφήσετε να παρέμβουν στην σχέση σας, γιατί τα αποτελέσματα θα είναι αρκετά δυσάρεστα για εσάς (απομάκρυνση ή χωρισμός).

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικονομικά σας τώρα γιατί το τετράγωνο Αφροδίτης – Πλούτωνα σας ωθεί στην παγίδα απόκτησης χρεών μέσα από επιπόλαια έξοδα. Πάνω απ’ όλα προσπαθήστε να μη εξαρτάστε οικονομικά  από τρίτους γιατί μπορεί να πέσετε θύμα εκμετάλλευσης. Η αρμονία στην σχέση σας για τους δεσμευμένους θα έρθει αφού  εσείς πάψετε να διαφωνείτε με τις ώρες, όταν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την σιωπή σαν όπλα και αρχίσετε να εκφράζετε τα συναισθήματά στο ταίρι σας με εντιμότητα και εμπιστοσύνη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φροντίστε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται τώρα! Μπορεί να αποκτήσετε περισσότερες ευθύνες και να παρουσιαστούν επίσης για μερικούς από εσάς ευκαιρίες στο εξωτερικό. Οι προϊστάμενοι σας θα είναι ευνοϊκοί μαζί σας και θα μπορέσετε να ωφεληθείτε από τις συμβουλές και τις εμπειρίες τους. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να υπάρξει αύξηση της οικογένειας και μπορεί να θελήσετε να επενδύσετε στο σπίτι ή να το βελτιώσετε. Επίσης καταλαβαίνετε πως πρέπει να θέτετε στόχους για το μέλλον και πώς να τους μοιράζεστε με το άτομο που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πολλές σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες μπορούν να δυναμώσουν τώρα αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεχτείτε την πρόκληση για ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να ξεπεράσετε την δειλία ή την έλλειψη εμπιστοσύνης στις επαφές με τους άλλους. Αξίζει να επεκτείνετε την επιρροή σας με το να είστε πιο ανοιχτοί. Αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά τις αισθηματικές σχέσεις. Θα συναντήσετε την πρόκληση να ξεπεράσετε τώρα τις ατομικιστικές τάσεις και να σταθείτε στο ύψος των ευθυνών σας σχετικά με τον τρόπο που επικοινωνείτε με τον/την σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υπάρχει πιθανότητα για  αύξηση των οικογενειακών και των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων τώρα. Επαγγελματικά, οι απόψεις θα εκτιμηθούν στην δουλειά εφόσον είστε δεκτικοί στις ιδέες των άλλων. Μπορεί να υπάρξουν δυνατότητες επέκτασης στον εξωτερικό. Εκμεταλλευτείτε τώρα κάθε ευκαιρία για προώθηση. Ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν ευχαρίστηση και δώστε γενναιόδωρα τον χρόνο σας και την προσοχή σας σε αυτούς που αγαπάτε.

ΙΧΘΥΣ

Αν δεν θέλετε οι ελπίδες σα να χάνονται,  με το τετράγωνο Δία –Ποσειδώνα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τα όρια σας και αφήσετε τον εαυτό σας να οδηγηθεί από την κοινή λογική. Οι μεγάλες ελπίδες συχνά  έχουν την τάση να αποδεικνύονται απατηλές, έτσι μην αφήσετε την φαντασία σας να φύγει από τον έλεγχο σας. Ακούστε τη φωνή της λογικής και δουλέψτε επάνω στην εκπλήρωση των πραγματικών σας στόχων.