Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 29/01

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, δημιουργεί ευνοϊκές προοπτικές για αλλαγές. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις επαφές με σκοπιμότητα και δόλο. Δεν επιτρέπετε να εκτεθείτε απέναντι στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, διστάζετε να εκδηλωθείτε και δημιουργείτε αναβλητικότητα στα γεγονότα.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας, προκαλεί συναισθήματα απογοήτευσης και υπερέντασης. Στα παρά τα εμπόδια αντιδράτε με ωριμότητα. Ζείτε στιγμές μοναδικές και δημιουργείτε αναμνήσεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, νέα γνωριμία που πιθανόν να οδηγήσει σε σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, επιταχύνει τις εξελίξεις σε προσωπικό επίπεδο. Στα επαγγελματικά, εκμεταλλεύεστε συμπάθειες και κερδίζετε χρόνο. Λόγια δυσάρεστα θα  ανταλλάξετε με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, επιπόλαιες πρωτοβουλίες στον επαγγελματικό σας χώρο

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, ενθαρρύνει σκέψεις και ολοκληρώνει παραμελημενες καταστάσεις. Στα επαγγελματικά, δικαιώνεται όσους σας εμπιστεύτηκαν. Μικρές διαφωνίες προκαλούν ασήμαντες διαφωνίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σημαντικές επικοινωνίες μέσω τρίτων

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, προκαλεί συνθήκες εύνοιας και ανακατατάξεων. Στα επαγγελματικά, προσοχή στις αντιδράσεις που προκαλούν αναταραχή. Συζητήσεις που ενδεχομένως στεναχωρήσουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, ευχάριστες εκπλήξεις που αλλάζουν την πορεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, φέρνει δυσκολίες που χρειάζονται χρόνο για λύση. Στα επαγγελματικά, συμφέρουσες προτάσεις αλλάζουν το τοπίο. Δείχνετε έμπρακτα την αφοσίωση και την αγάπη στο ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, σκέψεις για ριζικές αλλαγές αγνοώντας το κίνδυνο.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, κατανοείτε εξάρσεις από κοντινά σας πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, προσοχή σε ενέργειες πού θίγουν οικονομικά ανοίγματα. Εθελοτυφλείτε και αδικείται συνεχώς το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, απρόσμενη επικοινωνία δημιουργεί θετικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, εκφράζει συναισθήματα για συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, λάθη απο απροσεξία σας αγχώνουν. Ξαφνικό γεγονός αλλάζει τις ισορροπίες με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, μαζεύετε πληροφορίες για το πρόσωπο που ενδιαφέρεστε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ουρανό, προκαλεί νέες γνωριμίες με προοπτική. Στα επαγγελματικά, επιβραβεύεστε για τον αγώνα σας. Ευχάριστες εκπλήξεις και ανατροπές από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, αναστατώνεστε συναισθηματικά από ξαφνική επανεμφάνιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, στροφή στην ανάπτυξη των διαπροσωπικών σχέσεων σας. Στα επαγγελματικά, με αποφασιστικότητα δημιουργείτε νέες βάσεις με σωστές προτεραιότητες. Αφήνεστε στην ασφάλεια που εισπράττετε από το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, πιθανή νέα σχέση όχι κατάλληλη για επενδύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, δημιουργεί ένα ξεχωριστό κλίμα ιδανικό για αλλαγές. Στα επαγγελματικά, απολαμβάνετε  εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ερωτική απόδραση και εκπλήξεις με το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι ριψοκίνδυνες κινήσεις οδηγούν σε αδιέξοδο.

ΙΧΘΥΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Ταύρου, ενεργοποιεί την οικογένεια και συγγενικά πρόσωπα. Στα επαγγελματικά, διαφωνίες και διενέξεις προκαλούν εντάσεις. Λανθασμένες εντυπώσεις απογοητεύουν το ταίρι σας. Οι ελεύθεροι, είστε αποφασισμένοι να διεκδικήσετε ότι σας ανήκει.