Τα ζώδια για σήμερα Κυριακή 28/6

 

Τα ζώδια για σήμερα 28/6

 

 

ΚΡΙΟΣ

Θέματα συνεργασίας βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια. Καλό είναι να προσπαθήσετε να ελέγξετε τα νεύρα σας και να λειτουργήσετε με ψυχραιμία και λογική για να έχετε πιο θετικά αποτελέσματα στη δουλειά σας. Τα οικονομικά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή. Κάποια συναισθηματικά μπλοκαρίσματα, σας εμποδίζουν να απολαύσετε αυθόρμητα και χαλαρά την ερωτική σας σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Να περιμένετε μία δραστική επέκταση των οριζόντων σας, είτε μέσα από ταξίδια, είτε με τις επαφές με άτομα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τα σχέδια και τις ιδέες σας στα επαγγελματικά σας, με νέες δραστηριότητες. Στα αισθηματικά σας, επικρατεί ένα κλίμα ανανέωσης και αλλαγής που θα σας φέρουν σε επαφή με νέους και ενδιαφέροντες ανθρώπους, εμπνευστείτε και ρισκάρετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι γυναίκες θα παίξουν σημαντικό ρόλο τώρα στην επαγγελματική σας εξέλιξη, είτε για καλό, είτε για κακό. Αυτό εξαρτάται από την καλή τους θέληση. Καλό είναι  τώρα να αποφύγετε τις σκληρές επαγγελματικές τακτικές, γιατί μπορεί να απογοητευτείτε.  Συναισθηματικά, κάποιες ανεκπλήρωτες ανάγκες σας, για αγάπη και ασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τώρα με αποτέλεσμα να αποστασιοποιηθείτε από τον/την σύντροφό ή το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, έτσι ώστε να εισπράξετε μία συνεχή έγκριση από εκείνον /η.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την περίοδο για να σταθείτε στο ύψος των πολλών επαγγελματικών προκλήσεων. Έρχονται πολλές δυσκολίες και θα πρέπει να εργασθείτε σκληρότερα και επωμισθείτε περισσότερες ευθύνες. Στα αισθηματικά σας, η αλλαγή έρχεται ξαφνικά και εσείς δεν θα πρέπει να χάσετε την ευκαιρία! Είτε για να βελτιώσετε την υπάρχουσα σχέση σας, είτε για να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται οι επαγγελματικές συναλλαγές οι οποίες θα περιλαμβάνουν περισσότερες επαφές με άλλους ή ένα είδος συνεταιρισμού. Τα συμβόλαια ευνοούνται αυτή την εποχή εφόσον εσείς κρατήσετε τις ελπίδες και τις προσδοκίες σας, σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο. Συναισθηματικά, αν ψάχνετε ένα σύντροφο τώρα θα μπορέσετε ένα καλό ποσοστό τύχης. Όσοι είστε σε σχέση θα έχετε νέα ενδιαφέροντα και νέες προκλήσεις από τον/την σύντροφό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή είναι μία θαυμάσια περίοδος για συναλλαγές, για κλείσετε δουλειές και να επενδύσετε σε επαφές εδώ και στο εξωτερικό. Παρόλα αυτά μπορεί να λέτε πολλά και να έχετε την τάση να είστε κάπως καταπιεστικοί. Κάντε ένα διάλειμμα να ακούσετε τις γνώμες και τις συμβουλές των άλλων, γιατί μπορεί να κρίνετε λάθος αν δεν το κάνετε. Συναισθηματικά, αν και αυτή είναι μία αισιόδοξη περίοδος, υπάρχει ρίσκο να χάσετε την αίσθηση του μέτρου, ειδικά αν έχετε την τάση να ανησυχείτε ή να φαντάζεστε πράγματα.

ΖΥΓΟΣ

Η επαγγελματική ασφάλεια και θέματα οικονομικά σε πιέζουν πολύ αυτή την περίοδο και θα νιώσετε μία έντονη ώθηση να ξεπεράσετε τα προβλήματα αυτά. Να περιμένετε πολλές δυσκολίες, ειδικά αν έχετε ανώριμες προσδοκίες ή βασίζεστε πολύ στους άλλους, ιδιαίτερα στα οικονομικά σας. Στα αισθηματικά σας, προσέξτε πολύ τη ζήλια ή το πείσμα  σας να παρεμβαίνουν στην σχέση σας, γιατί τα αποτελέσματα δεν θα είναι θετικά για εσάς. Σταματήστε να δικαιολογείστε και δουλέψετε πάνω στο εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όποια και να είναι η περίπτωση, μπορεί να νιώσετε μία ανησυχία λόγω των καταστάσεων που είναι πέρα από τον δικό σας  έλεγχο. Σιγουρευτείτε ότι δεν έχετε πρόβλημα με τις δικαστικές και τις οικονομικές αρχές. Συναισθηματικά, αν έχετε κάποιες απωθημένες ανησυχίες ή φοβίες σχετικά με την σχέση σας ή με το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα γίνουν πιο έντονες τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τώρα θα μπορέσετε να προχωρήσετε επαγγελματικά ανοίγοντας τον κύκλο της επιρροής σας, κάνοντας τις σωστές επαφές. Αυτή γενικά είναι μία περίοδος που θα μπορέσετε να αποκτήσετε διορατικότητα και περισσότερη αντίληψη στις συναλλαγές σας. Συναισθηματικά, θα έχετε την τύχη με το μέρος σε θέματα σχέσεων. Αν είστε ελεύθεροι, θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον ένα άτομο το οποίο σέβεστε για την σοφία και την αντίληψη τους και θα νιώσετε ότι μία σχέση μ’ αυτό το άτομο θα  σας δώσει την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε πολλές αντιστάσεις  στον εργασιακό σας χώρο και ίσων να δείτε την πρόοδο σας να εμποδίζετε από άτομα ισχυρά τα οποία απαιτούν από εσάς τον χρόνο και τις ικανότητές σας. Παρόλα αυτά πολλές και σημαντικές συναλλαγές και συνεργασίες, μπορεί να δυναμώσου αν κρατηθείτε στο ύψος των περιστάσεων και δεχθείτε την πρόκληση για ένα πιο ανοιχτό τρόπο ζωής. Συναισθηματικά, αυτή η περίοδος είναι πολύ σημαντική σε ότι αφορά τους σοβαρούς δεσμούς, Θα προκύψει μεγάλο όφελος αν δεσμευτείτε, δεν μπορείτε πλέον να χάνετε τον καιρό  σας σε ασήμαντες σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η επιτυχία και η ικανοποίηση από το σπίτι και την οικογένεια δημιουργού τις προδιαγραφές για συναισθηματικά αποθέματα σε σχέση με την καριέρα σας. Όσον αφορά την γη και την ιδιοκτησία ίσως προκύψει κάτι καλό και μπορεί επίσης να νιώσετε έντονα την υποστήριξη της οικογένειας σας. Συναισθηματικά, αντιλαμβάνεστε τώρα καλύτερα του συναισθηματικούς και καθοριστικούς παράγοντες κι αυτά θα ωφελήσει όσους  από εσάς είστε σε μία σταθερή σχέση.

ΙΧΘΥΣ

Παρόλο που τώρα θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε κάποιους από τους στόχους σας, για τους οποίους έχετε αγωνισθείτε σκληρά τον τελευταίο καιρό, θα δείτε όμως ότι δεν θα σας φέρουν την αναμενόμενη ικανοποίηση.  Αισθηματικά, είναι μία περίοδος δοκιμασιών και εμποδίων που θα πρέπει να υπερπηδηθούν. Ίσως να υπάρχει μία απροθυμία για να ανάληψη πρωτοβουλιών από τον φόβο της απόρριψης.